نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree624Likes

موضوع: بال مرغ کبابی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 80
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  1. #73
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها






    بال مرغ کبابی با دستور سارای عزیزم
    البته بهتره بگم بال مرغ پرتقالی

    لینک دستور:
    بال مرغ کبابی


    sara chef, my soul, somi66 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها





    بال کبابی طبخ شده در فر
    برای تست این موضوع که بال کبابی رو روی اتش درست کنم خوشمزه تر میشه یا داخل فر،
    مقداری بال رو با موادی مرینیت کردم و نصف اون رو داخل فر کبابی کردم و نصف دیگر رو روی آتیش کباب کردم
    و نتیجه این شد که کباب حاصل روی شعله ی اتش خوشمزه تره


    my soul, somi66, مامان حدیثه و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها






    بال کبابی در تابه با دستور و نکاتی که دوست خوبمون گفتن

    بال مرغ کبابی

    حنا جون خیلی خیلی ممنونم از آموزش عالیتون
    واقعا خوشمزه و خاص بود و طعمی بسسسسیار عالی داشت


    my soul, somi66, مامان حدیثه و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #76
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها





    در اینجا بال ها رو در ترکیب ریز استراحت دادم

    پیاز +زعفرون+آبلیمو+نمک+فلفل سیاه و قرمز+سس مایونز

    *میتونین به این ترکیب فلفل دلمه ای یا رنده ی پوست لیمو هم اضافه کنین.به خوش عطر شدنش کمک میکنه

    نتیجه کبابی نرم و ترد و خوشمزه بهمون میده
    این ترکیب رو جزء برترین ها برای مرینیت کردن مرغ ثبت کردم
    somi66, مامان حدیثه, افسونی و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #77
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها





    در اینجا بال ها رو در ترکیب ریز استراحت دادم

    پیاز +زعفرون+آبلیمو+نمک+فلفل سیاه و قرمز+ماست+روغن مایع

    *میتونین به این ترکیب فلفل دلمه ای یا رنده ی پوست لیمو هم اضافه کنین.به خوش عطر شدنش کمک میکنه

    این ترکیب هم کباب خوشمزه و قابل قبولی بهمون میده منتها من ترکیبی که در وان سس مایونز به کار رفته رو ترجیح میدم


    somi66, مامان حدیثه, افسونی و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #78
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    نتیجه ی جشنواره:

    همونطور که ابتدای مطلب عرض کردم خدمتتون در تمامی روش ها و ترکیبات،کباب حاصل بسیار خوشمزه خواهد بود.
    منتها من براتون نتیجه ای که خودم از این جشنواره گرفتم و شیوه ی کارم من بعد رو بیان میکنم:


    -در درجه ی اول کباب مرغی که داخل تابه و روی گاز تهیه میشه رو به همه روش های دیگه ترجیح میدم.
    هم روش تهیه ش اسان تر هست و هم نتیجه ای دلپذیر و خوشمزه داره

    -در صورتی که بخوام بال،کتف یا جوجه رو مرینیت کنم و روی اتش کباب کنم با این ترکیب کار خواهم کرد:


    پیاز متوسط رو خرد میکنیم و نمک رو به اون اضافه میکنیم و مقداری اون رو ورز میدیم.نمک باعث میشه پیاز آب بندازه و همین آب پیاز باعث ترد شدن مرغ میشه( این نکته برای همه کباب ها صدق میکنه).

    **نمک کلا وقتی به سبزیجات اضافه میشه باعث میشه سبزیجات اب خودشون رو از دست بدن و انعطاف پذیر بشن.
    مثلا وقتی به هویج نمک بزنیم نرم و قابل انعطاف میشه

    فلفل دلمه خورد شده ,لیموی خورد شده (همراه با پوست)،فلفل سیاه و قرمز،سس مایونز،زعفران دم کرده را یه پیاز اضافه میکنیم و در آخر گوشت مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

    بعد از اون درب ظرف رو بسته و مواد رو برای حداقل 7-8 ساعت داخل یخچال استراحت بدین

    نکات:
    -برای لیموترش بسته به فصل میتونین از لیموترش شیرازی یا لیمو ترش زرد رنگ استفاده کنین.
    دقت کنین که لیمو رو حتما با پوست خرد کنین به صورت فندقی و داخل ترکیب بریزین.
    خود پوست لیمو عطر فوق العاده ای به مواد میده


    ****
    بعد از استراحت گوشت رو به سیخ کشیده و اون رو کباب کنین.
    بال کبابی رو میتونین همراه با نون ،گوجه و فلفل کبابی ، پیاز ، دوغ و سبزی خوردن میل بفرمایین
    و یا اینکه اون رو با کته همراه کنین و نوش جان کنین

    حتی میتونین اون رو به صورت خوراک سرو کنین و در کنارش از سیب زمینی تنوری،خیار شور،زیتون و... استفاده کنین.
    sara chef, مامان حدیثه, افسونی و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8185
    پسند کرده
    18896
    کتف مرغ در تابه رژیمی
    مواد سس:
    پیاز درشت خرد شده+ماست+نمک+آبلیموتازه +رنده پوست لیمو تازه+اپودر مرغ هاتی کارا+پودر زعفران

    با حرارت بالا با کمی کره تفت دادم و کم کم خودش روغن انداخت و حرارت کم پخت و اینجور قشنگ شد
    نام: DSC04977.jpg نمایش: 1313 اندازه: 93.8 کیلو بایت
    میس مهسا, سادن, افسونی و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #80
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    بال و کتف کبابی



    از شب قبل بال و کتف ها رو مزه دار کردم:پیاز خلالی+خامه+سس خردل+ماست+زعفران+روغن زیتون+زنجفیل+فلفل قرمز+تخم گشنیز و زیره
    و تو فر پختم خیلی خوشمزه و نرم شده بود.
    سیب زمینی رو هم حلقه حلقه کرده و دو طرفش روغن زیتون ،نمک و فلفل زده و تو گذاشتم و یه بار هم پشت و رو کرده و در آخر یکم پنیر پیتزا و آویشن روشون ریختم.
    m1361, ستین, najmehkhatoon و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما