نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree608Likes

موضوع: موساکا (موزاکا)

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 103
صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    سلام اگه یه پیاله ماست کنار دستتون باشه و دستتون رو تو ماست بزنین و بکشین رو بادمجانها بعد سرخش کنین تعجب میکنین از مصرف بسیار کم روغن . اصلا هم مزه اش فرق نمیکنه ولی جالبه که با 2 تا 3 قاشق روغن کلی بادمجان میشه سرخ کرد
    live, marie, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36142
    پسند کرده
    55044
    من با سفیده تخم مرغ تا الان سرخشون می کردم اونجوری هم کم روغن مصرف می کرد دفعه اخر با ماست تست کردم اینم خوب بود
    Andrew, فرشته 65 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24430
    پسند کرده
    13954
    منم بادمجون و حلقه کردم و سرخ کردم سیب زمینی و پختم و حلقه کردم . گوشت و پیاز و سرخ کردم با قارچ و فلفل دلمه ایی سرخ کردم و ادویه جات هم زدم
    بعد اول سب زمینی بعد بادمجان و بعد مواد و ریزختم روش با پنیر پیتزا
    خیلی خوشمزه ش نشد تزیین کنم ببخشید

    .
     
    *ARMITA*, yaldae, zardin و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    موساکا با دستورپدرم به سبک یونانی

    سس سفید رو ته ظرف ریختم.سیب زمینی درشت رنده شده و سرخ شده را روی سس سفید میریزیم.



    سپس یه لایه بادمجان سرخ شده(من تخم مرغ میزنم که روغن نکشه به خودش).وبعد مایه ی گوشتی که عین مایه ی ماکارانیه ولی مهم ادویه هاشه که شامل تخم گشنیز ریحون و مرزه ی تازه فلفل سیاه رازیانه ونمک و زردچوبه هست ودرآخرهم پنیر روش میریزیم




    به مدت 25 دقیقه در ماکرو ویو برنامه ی کانوکشن+گریل و قدرت 180



    مواداین غذا باید با روغن زیتون سرخ شه.که البته من با روغن کانولا تهیه کردم
    atefeh jon, *شمیم*, marie و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    28
    سلام من سالهاست موساکا رو اینجوری میپزم دوست داشتید تست کنید زیره ادویه اصلیش هست حذف نکنید و قتی بادمجانه ریزه طعمش بهتر میشه واصلا کسی متوجه بادمجون نمیشه
    گوشت چرخ کرده=۴۰۰گرم

    پیاز بزرگ =1عدد
    سیر رنده شده=۳حبه
    پنیرپیتزا=۱۰۰گرم
    زیره ساییده=۱ق م
    جوز هندی ساییده=۱/۲ق چ
    فلفل سبز تندیا دلمه ای=۱عدد
    رب گوجه فرنگی=۱ق غ
    گوجه فرنگی=۲عدد
    روغن مایع=برای سرخ کردن
    بادمجان=۱کیلو
    نمک و فلفل
    سس بشامل=۳پیمانه
    سس مایونز گوجه و خردل برای تزیین
    بادمجانها را پوست کنده مکعبی خرد کرده و با نمک تلخی گرفته شده و سرخ میکنیم از تابه جمع کرده پیازها رو ریز خرد کرده در تابه تفت داده و گوشت رواضافه کرده تفت داده تا قهوای شود به ترتیب سیر رب گوجه فلفل زیره جوز فلفل دلمه ای رو اضافه کرده تا سرخ شود و در اخر گوجه های خرد شده رو اضافه کرده و بادمجانها رو اضافه کردهو در تابه رو میزاریم تا هم اب گوجه رو بکشه و جا بیفته سس بشام(ارد ۴ ق رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره ۲ ق کره اضافه کرده و تفت میدیم و شیر دو لیوان اضافه کرده و با همزن دستی تندتند میزنیم تا گوله نشه میتونی ۱زرده تخم مرغ هم اضافه کنی دلخواهه وقتی حباب زد و جوشیدباید به غلظت خامه برسه اگه سفت شد شیر اضافه کن اگه شله هم بزن تا غلیظ شه تو ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بشه تو فر یا مایکرو گذاشتیک لایه از مواد گوشتی بعد سس بشامل بعد پنیر و همینطور تا اخر و لایه اخر پنیر بیشتر و با سس قرمز و خردل تزیین کنید و در فر ۱۸۰ به مدت۱۰دقیقه تا پنیر اب شود همراه نون باگت و دلخواه سس مایونز یا هزار جزیره هم خوشمزه میشه من از یه رو جلوتر درست میکنم و میزارم یخچال ۱۰ دقیقه قبل از سرو تو مایکرو میزارم ۵ دقیقه مایکرو۵دقیقه گریل نوش جان
    ویرایش توسط arzoom : ۱۳۹۲/۰۸/۲۸ در ساعت ۰۵:۳۳ بعد از ظهر
    مامان عايا, mim.re, zardin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi abi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    نوشته ها
    72
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    31
    این هم موساکای من
    لایه اول بادمجون های حلقه ای و سرخ شده
    لایه دوم مایه گوشتی
    لایه سوم سس بشامل
    لایه چهارم پنیر پیتزا
    اما دوست جونا.... موساکای من یک کم ول بود و خیلی قوام نداشت؟ چرا؟؟
    دوم این که طعم گوشت غالب بود و فکر کنم بادمجوناش کم بود

    Andrew, Elsanaa و m1361 این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20223
    ببخشید نقل قولم کار نمیکنه

    ماهی جان فکر میکنم مایه گوشتیت پر آب بوده که انسجام نداشته و هم اینکه بادمجونات رو روغن گیری نکردی و استفاده کردی (روی دستمال آشپزخونه)




    برای طعم بهتر گوشت
    من همیشه اول پیاز رنده شده رو با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و ادویه (که من برای گوشت چرخ کرده همیشه از پودر تخم گشنیز و سماق استفاده میکنم )خوب مخلوط میکنم و میذارم یخچال تا استراحت کنه
    بعد پیاز داغ درست میکنم و گوشتم رو داخلش تفت میدم و اون اخراش بهش سیر اضافه میکنم که عطر و طعمش رو تو سرخ کردن زیاد از دست نده چون پخت دوباره تو فر داره
    این طوری گوشت طعم خیلی خوبی داره
    و من لا به لا از پنیر پیتزا هم استفاده میکنم


    fateme67, مامی رضا, Andrew و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    موساکا فوق خوشمزه....که منم اینجوری درست میکنم

    ابتدا بادمجانها و سیب زمینی هارو حلقه و سرخ کردم بعد سس سفیدم با کره و شیر و آرد و یک عدد قرص فشرده مرغ درست کردم کنار گذاشتم.....حالا داخل ظرف پیرکس یک لایه سس سفید بعد سیب زمینی چیدم بعد بادمجان هارو بعد سس گوشتم رو هم که با گوشت چزخکرده و پیاز و رب وکمی سیر درست کردم روی بادمجان میریزم بعد سس سفید و پنیر پیتزا و دوباره همین کار رو ادامه میدم در اخر سس سفید و پنیر پیتزا و برای تزیین هم مقداری فلفل دلمه ای رنگی و میزارم داخل فر .....خیلی خوشمزه میشه
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ در ساعت ۱۰:۴۸ بعد از ظهر
    &yeganeh&, Mitra F, negar_sirish و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما