نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree608Likes

موضوع: موساکا (موزاکا)

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 103
صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: موساکا (موزاکا)




    به ترتیب بادنجان سرخ شده+بشامل مایه ی ماکارانی +پنیر پیتزا و لایه ی بعدی هم همینطور
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: موساکا (موزاکا)

    موساكا با تلفيقي از دستورات دوستان

    لايه لايه درست شده با: سيب زميني ورقه اي سرخ شده- بادمجان ورقه و گريل شده با كمي روغن-گوجه فرنگي ورقه شده-گوشت چرخ شده با پياز تفت داده شده-سس بشامل و پنير موزارلا

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    مالزی
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: موساکا (موزاکا)

    موساکا با دستور بهارگل جون, صفحه اول

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: موساکا (موزاکا)

    موساکا

    با استفاده از این دستور
    (من بدون ماست و تخم مرغ درست کردم)

    مواد لازم برای ۴ نفر:
    بادمجان ۸۰۰ گرم
    گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط ۱ عدد، رنده یا ریز خرد شده
    آویشن ۱ قاشق چای*خوری
    پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    فلفل دلمه کوچک ۱ عدد، ریز شده (به دلخواه)
    ماست دو سوم پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
    طرز تهیه:
    مرحله ۱ – بادمجان*ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن*ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
    مرحله ۲ – در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.
    مرحله ۳ – گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
    مرحله ۴ – رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)
    مرحله ۵ – نیمی از بادمجان*ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را روی بادمجان*ها پخش کنید و مابقی بادمجان*ها را روی گوشت قرار دهید.
    مرحله ۶ – تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.
    مرحله ۷ – ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی*گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوی دریا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    97

    Re: موساکا (موزاکا)


    لایه اول بادمجان...مایه ماکارانی...سس سفید و پنیر پبتزا

    خوشمزه بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21

    Re: موساکا (موزاکا)

    بچه ها تو کلاس اشپزی که موساکا برامون درست کردن اصلا این جوری نیست.
    در واقع مایه ماکارونی بود + سیر+ جعفری و ترخون ونعناع خرد شده.
    اینو کف قالب پیرکس ریختن. بعد هم بادمجونای دلمه ای که فقط دو نصف شده بودن از وسط (با پوست) و سرخ شده بودن رو روش گذاشتن و بعد هم تو فر
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: موساکا (موزاکا)

    من همیشه موساکاهام خیلی مورد توجه و هیچ وقت هم چرب نیست
    حالا دلیل:من بادنجونا رو حلقه های باریک زدم نمک زدم گذاشتم کنار بعد با آب سرد شستم و با حوله خشک کردم سینی فر و چرب کردم ورقه های نازک بادنجون و چیدم و روش و با برس چرب کردم 15 minرفت تو فر با دمای 150
    ته قالب ظرف پیرکس سس سفید یک لایه بادنجون یک لایه پنیر و سس سفید و یک لایه سس گوشت(پیاز داغ +گوشت چرخ شده+فلفل دلمه ای +قارچ و سوسیس نگینی+کاری و فلفل سیا ه و آویشن) و دوباره پنیر و سس و لایه لایه مواد و میذاریم تا تموم شن روشم پر پنیر



    Andrew, saeedeh64, *samir* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5938
    پسند کرده
    11680

    Re: موساکا (موزاکا)

    موساکای عزیز بدون سس سفید و البته بدون تزئین!
    Andrew و saeedeh64 این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما