موساکا(موزاکا)
نام: 1525250298575.jpg نمایش: 131 اندازه: 107.3 کیلو بایت

غذایی فوق العاده لذیذ برای دوستداران بادمجان

نام: 1525250835187.jpg نمایش: 129 اندازه: 103.9 کیلو بایت
_______
مرحله ی ۱
اول از همه بادمجانها رو بهر شکل و اندازه ای که دوست دارید برش بزنید و بادمجانها رو به هر روشی که دوست دارید سرخ کنید
.
من همیشه بادمجانها رو در آب نمک حدود بیست دقیقه استراحت میدم و بعد میشورم ، خشک میکنم و سرخ میکنم
.
اینکه بادمجانها رو توی ماهیتابه و با روغن سرخ کنید و یا کمی چرب کنید و در فر سرخ کنید به سلیقه ی خودتون بر میگرده
نام: PhotoGrid_1523802917323.jpg نمایش: 128 اندازه: 100.7 کیلو بایت

__________________________
.
مرحله ی ۲
خب میریم سراغ سس گوشتمون
.
پیاز رو سرخ کردم .اواخر سرخ شدن چند حبه سیر له شده رو اضافه کردم و کمی که سرخ شد.گوشت چرخی رو اضافه کردم و بهمراه کمی ادویه سرخ کردم.یکی دو ق غ رب گوجه رو سرخ کردم .بعد گوجه رنده(پوره)شده رو سرخ کردم و درب ماهیتابه رو بستم تا سس جا بیوفته و کمی هم غلیظ و سفت باشه
اخر سر مقداری نمک،فلفل و ابلیمو
نام: PhotoGrid_1523803671354.jpg نمایش: 129 اندازه: 106.8 کیلو بایت

_____________________________
.
مرحله ی ۳
سس بشامل رو اماده میکنیم
.
یک ق غ آرد سفید یا گندم رو کمی تفت بدید فقط در حدی که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده
.
یک ق غذاخوری کره یا روغن رو اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید
.
بعد از چند ثانیه که روغن کاملا داغ شد
یک لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه
.
مرتب هم بزنید تا کاملاغلیظ بشه ،مثل سس کچاپ یا ..
.
زیر ظرف رو خاموش کنید و یک ق غذاخوری خامه یا پنیر پیتزا (بسته به نوع مصرف)به سس اضافه کنید و هم بزنید
.
در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید
نام: PhotoGrid_1523802831043.jpg نمایش: 129 اندازه: 108.4 کیلو بایت

_____________________________________
.
مرحله ی ۴
کف ظرف رو با چرب کردم و یک لایه پودر سوخاری پاشیدم
نام: PhotoGrid_1523803059645.jpg نمایش: 129 اندازه: 92.6 کیلو بایت

.
روی پودر سوخاری بادمجانهای سرخ شده رو چیدم
نام: IMG_20180415_191931.jpg نمایش: 129 اندازه: 82.5 کیلو بایت

.
بعد سس گوشتم رو ریختم و صاف کردم
نام: IMG_20180415_191923.jpg نمایش: 129 اندازه: 75.4 کیلو بایت

.
ردیف بعد رو باز بادمجان سرخ شده چیدم
نام: IMG_20180415_191912.jpg نمایش: 129 اندازه: 74.4 کیلو بایت

.
بعد از بادمجانها ،سس بشامل رو اضافه کردم
نام: IMG_20180415_191903.jpg نمایش: 130 اندازه: 60.6 کیلو بایت

.
و بعد هم به مقدار دلخواه پنیر پیتزا یا چدار
نام: IMG_20180415_191853.jpg نمایش: 130 اندازه: 72.2 کیلو بایت

.
روی ظرف فویل بکشید +چند سوراخ برای خروج هوا و به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید

نام: IMG_20180415_191844.jpg نمایش: 130 اندازه: 87.1 کیلو بایت

یکم که از حرارت افتاد تمیز برش میخوره
.
✅میتونید کف ظرف بجای پودر سوخاری،
ورقه های سیب زمینی(خام یا ابپز) ،
یا پاستای آبکش شده یا ورقه های لازانیا بگذارید
.
.
.
به نظر من و همسرم ،موساکا برای وعده ی عصرانه خوشمزه تر هست
.
و اگه قرار باشه برای وعده ی نهار موساکا رو درست کنم ،حتما کف ظرف بجای پودر سوخاری ، پاستای آبکش شده وکمی پنیر پیتزا میگذارم(✅و صد البته که ذاعقه ها با هم فرق داره)