نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree608Likes

موضوع: موساکا (موزاکا)

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 103
صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2910111213 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    Sydney
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    996
    پسند کرده
    283
    موساكا يه غذاى اصالتاً يونانيه و جزء معدود غذاهاى بين الملليه كه با ذائقه ما ايرانى ها سازگاره،البته اين موساكايى كه ما ايرانى ها معمولاً درست ميكنيم با موساكاى اصيل يونانى كمى فرق داره چون طبق دستور اورجينالش موساكا با گوشت خوك درست ميشه و اين گوشت توى يك ليوان شراب قرمز بايد پخته بشه كه حالا به هر علتى ممكنه با ذائقه ما جور نباشه،من امروز واستون يه دستور خوب و تقريباً كاملى از موساكا اوردم اما بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه موساكا بالقوه ميتونه غذاى چربى باشه پس خيلى مواظب مصرف روغن توى پروسه تهيه موساكا باشيد.
    مواد لازم براى سه نفر شكمو يا چهار نفر معمولى:
    بادمجان بزرگ:٣عدد
    سيب زمينى متوسط:٤عدد
    مايه گوشتى(مثل مايه ماكارونى):٢ليوان
    پنير پيتزا:٣٠٠ گرم
    پنير پارمزان:١٠٠ گرم
    سس بشامل:يك و نيم ليوان
    مواد لازم براى اين مقدار سس بشامل:
    شير:نيم ليتر
    كره:٥٠ گرم
    آرد:١/٢پيمانه
    نمك:مقدارى
    اول طرز تهيه سس بشامل رو واستون توضيح ميدم،كره رو بذاريد روى حرارت تا آب بشه بعد آرد رو بهش اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا كمى فقط كمى تغيير رنگ بده و طلايى بشه(طلايى كافيه،حلوا نميخوايم!) بعد شير رو بهش اضافه كنيم و با ويسك مرتب هم ميزنيم روى حرارت ملايم،نمك رو هم بهش اضافه ميكنيم اونقدر هم ميزنيم تا يه چيزى كمى شل تر از فرنى بشه،سس بشامل ما آمادست اما من خودم هميشه در آخر كار چه براى موساكا و چه براى لازانيا يك سوم پنير پيتزايى رو هم كه دارم بهش اضافه ميكنم تا ديگه بمب كالرى بشه!!!دوستان فقط يادتون باشه كه اين سس رو در آخر كار درست كنيد كه وقتى ميريزيد روى موساكا گرم و روون باشه.
    خب حالا بريم سراغ تهيه موساكا،سيب زمينى ها رو ورقه كنيد و سرخ كنيد،بادمجونها رو هم ورقه كنيد و سرخ كنيد،نكته؛ ورقه هاى بادمجون بايد نصف اندازه ورقه هاى بادمجون خورش باشن و بايد نازك برش بديد و اينكه براى لينكه فرم و قالب خودشون رو از دست ندن پوستشون رو جدا نكنين و با همون پوست سرخ كنيد،مايه گوشتى رو هم آماده كنيد تو دستور اصلى از سير براى طعم دار شدنش استفاده ميكنن،روغن بادمجونها و سيب زمينى ها رو حتماً بگيريد!!
    ظرف مناسبى انتخاب كنيد،يه رديف سيب زمينى بچينيد و روش بادمجونها رو بچينيد،روى بادمجونها پارمزان رنده شده بپاشيد،بعد مايه گوشتى و بعد پنير پيتزا،اين ترتيب رو يكبار ديگه هم تكرار كنيد اما دوستان بيشتر از دوبار تكرار نكنيد چون باعث ميشه هنگام سرو موساكاى شما از انسجام كافى برخوردار نباشه،لايه ها كه تمام شد بايد سس بشاملتون رو بريزيد روى موساكا و كمى هم پارمزان روش بپاشيد،حالا آماده توى فر رفتنه،فر رو از قبل روى ١٧٠ درجه تنظيم كنيد همه مواد پخته هستن روى موساكا كه طلايى بشه كافيه،براى من حدود بيست دقيقه طول كشيد.
    دوتا نكته ديگه بگم و تمام،اول اينكه ممكنه توى فر در اثر داغ شدن از كناره هاى ظرفتون روغن بريزه پس حتماً يه سينى فر زير ظرفتون بذاريد كه روغن نريزه كف فر و دود نكنه،دوم اينكه بلافاصله كه از فر درمياد برش نزنيد كمى مهلت بديد تا از حرارت بيوفته چون اونجورى منسجم نيست و شكلش بد ميشه،هوا تاريك بود و باغ پر از پشه زياد عكس نگرفتم عوضش زياد حرف زدمنوش جان،karoun mostofian
    نام: image.jpg نمایش: 1895 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    Elsanaa, m1361, *شمیم* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    كارون مستوفيان ادمين پيج"شكموها در استراليا"

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5936
    پسند کرده
    11680

    با دستور همیشگی و مواد میانی گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و رب و بدون سس سفید. با پنیر فراوون البته!
    hengamehh, باران67, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  3. #91
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86572
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    موساکا
    کف ظرف سیب زمینی سرخ کرده ورقه ای چیدم
    بادمجون حلقه ای سرخ کرده و مواد گوشتی رو لایه لایه چیدم و نهایتا روش سس بشامل که با پنیر مورازلا قاطی کرده بودم ، ریختم

    راستش شوهرم اصلا نخورد و اون روز خیلی ناراحت شدم که انقد دوست نداشت که لب به غذا نزد
    توضیح کامل برا دستور به همین خاطر نمیدم
    و فقط برا این دارم پست میذارم که با احتیاط برا پختن این غذا تصمیم بگیرین

    pink girl, مامی رضا, گیلاس من و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    موساکا


    نام: IMG_54128.jpg نمایش: 1850 اندازه: 105.9 کیلو بایت

    موساکای خوشمزه
    از برش خوردش عکس ندارم چون مهمون داشتم.
    اندازه ها واسه پیرکس 20 در 20
    بادمجان گریل شده متوسط 4عدد گوشت چرخ کرده حدود 200 گرم من یک کمتر میریزم پنیرگودا 50 گرم پارمزان 75 گرم پیاز یک عدد گوجه 2تا بزرگ سیب زمینی 1 عدد بزرگ قارچ 125 گرم
    سس سفید ارد 2ق غذاخوری شیر یک لیوان کره 20 گرم نمک فلفل و جوزهندی
    واسه این غذا بادمجانش باید گریل شه اگه نه غذامون خیلی چرب میشه بادمجان ورقه میکنیم بهش کمی نمک میزنیم و میذاریم یک ساعتی بمونه تا تلخیش گرفته بشه بعد تابه گریل رو کمی چرب میکنیم و بادمجانهارو روش میچینیم من کمی با قلم مو بادمجانارو چرب میکنم .سیب زمینی رو ورقه میکنیم حدودا نیم سانتی چند دقیقه با اب میپزیم در حدی که نیم پز بشه بعد با کره یا روغن مایع تفش میدیم(اینکارواسه اینه که بعد پخت سیب زمینی هامون وا نره)
    سس گوشت پیاز رو با کمی روغن سرخ میکنیم در حدی که سبک بشه گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده گوشت که سرخ شدقارچ رو هم میرییم ادویه شامل فلفلسیاه کمی زردچوبه و کمی دارچین به گوشت میزنیم و گوجه رنده شده و رب رو بهش اضافه کرده و میذاریم اب غذا کاملا کشیده بشه
    لایه چینی یک ردیف سیب زمینی کف ظرف روش یک لایه بادمجان بعد سس گوشت رو میریزیم روشو با یک ردیف دیگه بادمجان میپوشانیم و سس سفید ودر اخر پنیر
    من چندبار درست کردم هر دفعه عالی میشه اصلا چرب نمیشه خیلی لذیذ و خوشمزست ز پنیرهای گودا یا پارمزان خیلی رو طعمش تاثیر داره


    ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۳/۱۱/۲۰ در ساعت ۱۰:۴۷ بعد از ظهر
    افسونی, باران67, golegandom1363 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4166
    پسند کرده
    3052
    نام: 2015206130723.jpg نمایش: 1406 اندازه: 119.3 کیلو بایتنام: 2015206134239.jpg نمایش: 1413 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    سمنو, افسونی, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    مهسا.م
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    6069
    پسند کرده
    6971
    نام: DSC_0043.jpg نمایش: 1070 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    نام: DSC_0044.jpg نمایش: 1082 اندازه: 100.3 کیلو بایت

    یه لایه پوره سیب زمینی (با شیر)
    یه لایه بادمجون سرخ شده
    یه لایه مایه ماکارونی
    (دوباره همین لایه ها) + پنیر پیتزا.

    یه کم زیادی برشته شده!!!
    پرنسس.م, m1361, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    موساکا مثل دستور بالا فقط بدون سيب زميني
    نام: 2015-06-11 14.11.09.jpg نمایش: 1049 اندازه: 69.9 کیلو بایتنام: IMG_20150611_191030.jpg نمایش: 1052 اندازه: 93.5 کیلو بایتنام: 2015-06-11 13.10.24.jpg نمایش: 1035 اندازه: 68.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    m1361, باران67, Elsanaa و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46930
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    موساکا با :
    بادمجان سرخیده
    سیب زمینی پزیده
    مایه ماکارونی(ایندفعه تو گوشت چرخی سویا هم زدم)
    قارچ اسلایسیده
    سس سفید و پنیر پیتزا و آویشنننننننن





    یادم رفت سس رو بریزم بعد از پنیر پیتزاش ریختم،مشکلیه؟
    قیمه احتمالا :-x
     
    باران67, maman_mahya, m1361 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2910111213 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما