نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 713 به 720 از 4808
صفحه 90 از 601 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  1. #713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    کمک
    توی شکم ماهی که پاک کردم تخم داره این همون خاویاره ؟ اگه نیست باز هم قابل خوردنه ؟ یه جا تخم ماهی را با تخم مرغ پخته بودن من دوست نداشتم اگه قابل خوردنه برام دستور پخت هم بذارید ممنون میشم
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. #714
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    وویی مامان فاطمه جون فکر کنم اشپل بید
    یه بار همکارم کوکو آورده بود ومن فکر کردم کوکو سیب زمینیه
    نگو کوکو اشپل بید
    من که ماهی دوست ندارم خب این یکی رو اصلا دوست ندارم
    خیلی بوی ماهی میده.ولی ماهی دوستها خیلی کوکوش رو دوست دارن


  3. #715
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط once
    کمک
    توی شکم ماهی که پاک کردم تخم داره این همون خاویاره ؟ اگه نیست باز هم قابل خوردنه ؟ یه جا تخم ماهی را با تخم مرغ پخته بودن من دوست نداشتم اگه قابل خوردنه برام دستور پخت هم بذارید ممنون میشم

    اگر سبزی پلو با ماهی میخورید، طبق سنت کنارش کوکوی سبزی هم میگذارید، میتونید این اشپل هارو با مایع کوکو سبزیتون قاطی کنید و با سبزی پلو میل کنید :)

    اما معمولا اشپل های ماهی سفید یا اشپل های نمک سود شده رو روی حرارت بسیار کم، گرم میکنند و بعد روی دمپختک باقالی زرد می افشانند و میل مینمایند!



    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  4. #716
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط once
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من هر وقت كه كته گوجه درست مي كنم تهش مي سوزم مشكلم چيه ؟
    من هم این مشکل را داشتم تارگیها وقتی آب کته تموم میشه توی یه قابلمه دیگه دوغن را داغ میکنم نان کفش میذارم و برنج را توش میریزم و دم میکنم
    یک توصیه که مشکل رو حل نمیکنه اما شرایط رو کمی بهتر میکنه، اینه که دلیل اصلی این سوختن ته دیگ، رسوپ پوره گوجه فرنگی در ته ظرف هست، با کمی حواس جمعی زمانی که آب برنج تقریبا رو به اتمام هست، یعنی برنج هنوز خیسه و به دم نرسیده، محتویات قابلمه رو کامل از انتها به سطح بیارید، یعنی از ته به رو آهسته کمی هم بزنید تا پوره های ته نشین شده جاشون رو با برنج عوض کنند.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam65
    من حدود دو کیلو گوجه دارم چیکارشون کنم؟
    مصرف گوجمون خیلی کمه!
    میترسم تو یخچال بمونه خراب شه!
    بریزشون توی غذاساز و حسابی میکسشون کن طوریکه پوستش معلوم نباشه. بعد بریز توی قابلمه بزار حسابی بپزه تا آبش کشیده بشه وقتی دیگه آب نداشت روغن جامد بریز و شعله رو کم کن بزار سرخ بشه مرتب هم بزن که ته نگیره. بعدش بسته بندی کن هر جور که دوست داری. یا توی قالبای یخ بریز برای هر غذا دو سه تا شو در بیار بنداز توش. برای انواع خورش قیمه و لوبیا پلو عالی میشه. میتونی حتی باهاش املت درست کنی خیلی خوشمزه میشه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #718
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    161

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام.یه بسته ماهی تیکه شده مال چندین ماه پیشه توی فریزرم پیدا کردم.حالا گذاشتم یخش وارفته ویکم نمک ابلیمو بهش زدم.الان که دست میزنم بهش خیلی ترد شده. استخواناش خودش خود به خود جدا میشه.دست بهش میزنم وا میره!!
    یعنی ماهیه خراب شده؟
    خدایا پناهم باش

  7. #719
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شیدا جون بوش چی ؟ عوض شده ؟
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #720
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    161

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نه عوض نشده.رنگ وبوش مثه ماهی های تازست
    خدایا پناهم باش

صفحه 90 از 601 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما