نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 4806
صفحه 9 از 601 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان آيسان
    از جامد هم استفاده مي كنم ولي نمي دونم مثلا توي برنج يا ماكاروني چقدر روغن بريزم بعضي ها ماكاروني خوشمزه اي درست مي كنن ولي براي من اصلا اونجوري نميشه
    اگر از روغن های مایع استفاده میکنید، یک مقدار معقول برای پخت رو همون اول غذا اضافه کنید، یک ربع مانده به کشیدن غذا، چند قاشق دیگه روغن به غذاتون اضافه کنید

    اگر از جامد استفاده میکنید، حتما باید قبل از ریختن روی ماکارونی و برنج، روغنتون رو داغ کنید و بعد بدید روی غذا

    اگر اینکار رو بکنی غذاهات تقریبا چرب و روغنی میشن، اما از من میشنوی اینکارو نکن، چون بعدها ترک کردنش مثل نمک سخت میشه و اونوقت غذها به دهنت مزه قبلو نمیده، در نتیجه حسابی سلامتی خودتون و همسری را به خطر میاندازید

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    سلام
    برای آش جزء نخود ولوبیا
    عدس هم باید خیس بشه

    یک سوال دیگه با اب گرم داغ یا ولرم روش بریزم
    بعد من می خوام فردا نهار درست کنم ساعت چند بزارم بپزه که برای ساعت یک حاضر بشه
    خانمی من همیشه همه حبوباتم رو خیس می کنم حتی عدس رو. عدس رو توی قابلمه ای که می خوام آش درست کنم خیس می کنم و لوبیا و نخود رو توی زودپز.همیشه هم از آب داغ برای خیس کردنشون استفاده می کنم.چون گاهی پیش اومده که حبوباتم دیر پز بوده و آب داغ باعث نرم شدنشون میشه.
    اگر همه مواد آش حاضر باشه از 8 هم که شروع کنی می پزه فقط اگر بتونی زود درست کنی که حداقل یک ساعت زیرش رو خاموش کنی جا افتاده تر میشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سهند و پرند
    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    مرسی من عدس خیس نکردم مشکلی نداره بعد ببخشید چقدر تو زودپز بمونه لوبیا و نخود باهم می ریزی
    من معمولا حبوباتم رو از شب قبل خیس می کنم و آب اون رو هم تا فردا چند بار عوض می کنم.زمان پختش نمی دونم چقدر میشه ولی معمولا بعد از یک ساعت تست می کنم ببینم پخته یا نه.خیس نکردن عدس هم مهم نیست اما من چون دوست دارم حبوباتم توی غذا درشت تر باشه حتی برای خورس هم اونها رو خیس می کنمفقط اگر عدست رو خیس نکردی باید بیشتر بپزه.
    برای نخود لوبیا هم معمولا با هم می ریزم مگر بدونم کدوم یکی دیر پزه که معمولا نخودم اینطوریه و نیم ساعت زودتر اون رو می پزم.
    چون آب حبوبات رو چند بار عوض می کنم وقتی حبوباتم پخت آبش رو توی آش می ریزم که خوشمزه تر بشه.
    البته همه اش تجربیات مامانمه من مو به مو انجامش میدم
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  4. #67
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hastiman
    سلام خانما 1.من یه مدتی برنجم یا شور یا بی نمک اندازه دقیق نمک نمیدونم برای هر پیمانه برنج چه قد باید نمک معمولی و چند قاشق نمک درشت یا سنگ نمک زد البته برای پلو و کته
    دستر یه سس خوشمزه برای سوپ شیر میخام مثل مال رستورانا بشه و البته غلیظ چون خودم سوپ غلیظ دوست دارم
    زمان خیس کردن برنج، نمک تقریبا باید انقدر بریزید که آب برنج کمی مزه ی شوری بده، اما نه زیاد..

    اما زمان پخت، به ازای هر پیمانه برنج (پیمانه های 200 گرمی) یک قاشق مرباخوری نمک باید اضافه کنید.

    برای سوپ شیر، جو پرک رو بگذارید حسابی بپزه، اگر ترخینه دارید یک مشت ترخینه بهش اضافه کنید که به طعم و لعاب اندازی خیلی کمک میکنه، بعد از پخت کامل هردوی اینها، میتونید از عصاره مرغ هم استفاده کنید.
    من موقع پخت جو و ترخینه، آب میریزیم و یک لیوان کوچک شیر تا طعم شیر به موادم بره
    زمانی که پخت مواد تمام شد مقدار بیشتری شیر اضافه میکنم و صبر میکنم تا سوپ جا بیافته... وقتی کل مواد داخل سوپ پخت، زیر سوپ رو خاموش میکنم، خامه ام رو که از قبل از یخچال بیرون گذاشتم، در مقداری شیر سرد رقیق میکنم و داخل سوپ ریخته و هم میزنم.

    حدود 5 دقیقه بعدش سوپ حاضره

    من در اینجا قارچ و هویج و ذرت و سایر چیزهایی که گاهی اضافه میشه به این سوپ رو دیگه نگفتم چون خیلی سلیقه ای هست.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #68
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    معمولا سرخ کردن سویا، دردسر زیادی داره و اونم مصرف زیاد روغنشه. کسی برای این مشکل، راه حلی پیدا کرده؟
    نمی دونم اینطوری مشکلت حل میشه یا نه.چون من گوشت و سویا رو مخلوط با هم استفاده می کنم اول گوشت رو خوب تفت میدم و رب و ادویه و هر چی که لازمه اضافه می کنم تا همه با هم خوب سرخ بشن در آخر سویا رو می ریزم تا کمی تفت بخوره و تمام روغن ظرف رو جذب نکنه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    معمولا سرخ کردن سویا، دردسر زیادی داره و اونم مصرف زیاد روغنشه. کسی برای این مشکل، راه حلی پیدا کرده؟
    سويا موقع تفت خوردن روغن رو به خودش جذب ميكنه اما موقعي كه يكم آب بهش اضافه ميكني تمام روغنش رو پس ميده
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترلان
    گندم و جو برای پخته شدن به چقدر زمان نیاز دارن؟
    بستگي به نوع گندم و جو داره و اينكه پوست كنده باشه يا نه ولي جو پوست كنده حدود دو ساعت طول مي كشه تا خوب بپزه و جا بيفته
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #70
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,405
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2443
    پسند کرده
    67

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه سوال!!

    چطوری میتونم خودم خلال پسته و خلال بادام درست کنم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانو
    ترانه جون بادوم باید خام باشه.یعنی نمکی نباشه.بعد بذاری یه روز خیس بخوره.بعد پوستشو بکنی.این مرحله بخاطر اینکه بادوم خیس خورده زیاد سخت نیست.بعد هم خلالش کنی .با چاقو.بجای بادوم هم میتونی از بادوم زمینی استفاده کنی چون همون طعم رو میده ولی قیمت خریدش باهات کمتر در میاد. خلال پسته رو نمیدونم. ولی بذار یه رازی رو بگم که از یه قناد شنیدم.روی شیرینی ها که فراوون خلال پسته یا خرده پسته ریخته اونا پسته نیستن.با اجازه تون کدو هستن .کدو خرد میکنن بعد تفت میدن بعد ازش بجای پسته استفاده میکنن.اگه مصمم باشی که از خود پسته استفاده کنی بنظرم برای خلالش باید از پسته ی تازه استفاده کنی.که پوستشو بگیری و بعد هم فرآیند کار با چاقو و غیره.
    کاش کمکت کرده باشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط εїз Taraneh εїз


    پس تفت دادن و جوش دادن و اینا نمیخواد نه؟!! چه خوب :)

    اونوقت پسته را چطوری پوستشو جدا کنم؟؟ اینش برام سوال بود!

    هر پسته و بادام هم 4 تا خلال کنم دیگه؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh
    ترانه جون ،برای خلال پسته باید از پسته تازه استفاده کنی ...پسته تازه پوستش راحت کنده میشه....علاوه بر اینکه نوع پسته مهمه بهتره که پسته نوبر باشه ....بعضی از پسته ها نوعا خیلی سبز هستن و مناسب برای خلال کردن .....من شنیدم که خلالهای سبز مغز پسته بازاری رو با رنگ خوراکی سبز می کنن ....
    برای بادوم همانطور که بانو جون گفت بادوم رو باید خیس کنی بعد از چند ساعت پوستش به راحتی کنده می شه و همونطور که نرم هستش باید با یه چاقو تیزخلالش کنی هر چی خلالها نازکتر باشن قشنگتر و پر برکتتر میشه ...البته می تونی اگه عجله داری روی بادومها آبجوش بریزی و بعد از نیم ساعت پوستشون رو بکنی ( من توصیه نمی کنم)که در این حالت بادومها یه کم زرد می شن و اون سفیدیشون رو از دست میدن و خلال کردنشون هم سخت می شه ولی برای مواقع عجله ای خوبه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط `لعیا`
    ترانه جون همونطور که بانو جون و مهنوش عزیز گفتن برای خلال پسته می تونی از پسته تازه استفاده کنی و در آب کمی خیس بخوره بعد پوستش راحت کنده میشه فقط من پارسال یه اشتباهی کردم خلال پسته درست کردم دیدم یکم نم داره گذاشتم تو آفتاب بعد از نیم ساعت دیدم همه زرد شده
    من یک بار کمی از کیک اسفناجم رو پودر کردم و در یخچال گذاشتم و برای تزیین بجای پودر پسته ازش استفاده میکنم مثلا تو دسر پان ریختم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  8. #71

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط لادن
    دوستای گلم من دو تا سوال داشتم.....

    اول اون که کسی دستور امتحان شده یی برای تهیه ی رشته ی آش داره؟ اگر دارید واقعا ممنون می شم..... من هر چی درست می کنم خراب می شه.... روشم اینه که آرد و آب و نمک رو قاطی می کنم اون قدر که مثل خمیر سفت بشه و به دست نچسبه..... بعد استراحت می دم و بعدش با وردنه نازک می کنم و با چاقو برش می دم..... برشها رو جلوی آفتاب می ذارم خشک بشه..... ولی وقتی توی آش می ریزم همه اش مثل آرد توی آش حل می شه.....

    دوم کسی می دونه چه طور می تونیم خلال بادام از اون خلال درشت ها که برای تزئین حلوا ازش استفاده می کنن، درست کنیم؟......


    لادن جون اولی رو من میدونم...دستورش باید توی سایت باشه اگر نبود برات میذارم...

    البته روش منم مثل شما است...اما باز نگاه میکنم...من خیلی تاحالا درست کردم...

    .دومی رو فکر کنم اگر بادام ها خوب خیس بخوره بتونی با چاقو برش بدی...



    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    بهار گل جان کاملا درست فرمودن . بادوم وقتی هنوز خیس نخورده خیلی ترد و شکننده میشه و نمیشه برشش داد. ولی وقتی خیس خورد بعد از اینکه دولپه کردینش راحت می تونید با چاقو خلالش کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد و.
    نقل قول نوشته اصلی توسط لادن
    مرسی سارا و صدی جون.... بله اما نازک نمی شن... نمی دونم چه طور بگم این بادوم ها به نظرم انگار کوبیده شدن.... صاف شدن.... همه ی قسمت هاشون یک اندازه نازکه.... مال من این طور نمی شه.... منم با آب جوش از وسط مثل باقالا باز می کنم اما کوچولو و گرد و یک دست نیستن.... در هر حال ممنونم از همه ی
    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    عزیزم بادامها باید بوداده نباشه خام بعد آب جوش بریز روش بزار بمونه تا اب ولم بشه وقتی اب ریختی روش صدای تق تق میده اصلا نگران نشو آب وقتی ولم شده دوباره آبشو خالی کن وآب داغ بریز روش تا سه بار یک دونه رو امتحان کن اگربه راحتی پوستش جدا شد بعد با یک چاقو تیز به آرومی از وسط بازش کن طوری که نشکنه از خط خودش متوجه منظورم شدی گلم بعد پهنش کن روی دستمال تا خشک بشه
    شما عزیزان.....
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    @صدی:
    صدی جان لینکش رو گذاشتم.... ممنون از لطفت عزیزم

    @گلچین:
    گلچین جون نمک کرفس در فروشگاه ها موجوده... این جا نمک کرفس مخلوطی هست از نمک با بذر کرفس یا پودر ریشه ی کرفس.... که هم خیلی معطر هست و هم حاوی ویتامین املاح و هم برای کسانی که رژیم کم نمک دارن خیلی توصیه می شه.... خصوصا اون نوعی که نمک رژیمی کم سدیم یا نمک پتاسیم داره.... توی خونه هم می تونید درستش کنید.... توی ترشی و سالاد و سوپ خیلی عالی می شه..... حالا دوستای خوب مون بیشتر راهنمایی می کنن.....
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 601 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما