نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 705 به 712 از 4808
صفحه 89 از 601 نخستنخست ... 798687888990919299 ... آخرینآخرین
  1. #705
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    طاهره جون منم مثل شما اصلا ميگو دوست ندارم ولي مي دونم يكي از دلايل سفت شدن ميگو زياد پختن هست.يعني فكر كنم دفعه اول هم زياد تفتش دادي زمان پخت ميگو نهايت 8-9دقيقه است.دوستان بيشتر مي دونن بگن كه منم استفاده كنم.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  2. بانک بند ناف
  3. #706
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط tature
    دوستان سوال
    من میونه خوبی با میگو ندارم .این بار شوهرم به زور رفت میگو خرید منم طبق دستور یکه مادرشوهرم داده بود با پیاز داغ تفت دادم و یه سری ادویه زدم و گذاشتم لای برنج که بشه میگو پلو. ولی میگوها خیلی سفت شده بودن
    فکر کردم شاید چون فقط تفت دادم سفت شده این بار یه استکان کوچولو آب ریختم گذاشتم بپزه بعد ریختمش تو برنج. ولی بازم سفت بود

    حالا مادرشوهرم میگه نباید آب می ریختی. خب من که دفعه اول آب نریخته بود. پس چرا اونم سفت بود؟
    تاتوره جان من اصالتا جنوبی هستم و روش پخت میگو رو از روی روشی میزارم برات که مامانم همیشه انجام میده. همیشه هم خوب شده و به هبچ وجه سفت نمیشه.
    اشتباه شما این بوده که روی میگو آب ریختی که بپزه.
    میگو رو بعد از اینکه کمرش رو باز کردی و روده ش رو تمیز کردی کنار بزار.
    یه قابلمه آب بزار روی گاز تا جوش بیاد. میزارن آب باید به تناسب میگوت باشه. مثلا برای نیم کیلو میگو حدودا سه لیوان آب کافیه. توی آب کمی نمک و در حد چند قطره سرکه سفید بریز. سرکه رو میتونی نریزی من همیشه میریزم.
    بعد که جوش اومد میگو رو بریز توش و به محض اینکه آب دوباره به جوش اومد و در حد دو سه تا جوش که زد خاموش کن و سریع آبکش کن. یعنی آب رو دور بریز و میگوها رو بریز توی صافی تا آبش بره. یعنی میگو اصلا لازم نیس جوش بخوره مث غذا یا برنج. فقط در همین حد که خودش رو جمع میکنه.
    بعد دیگه هر جور دوس داری میگوت رو درست کن. من پیاز داغ فراوون درست میکنم بعد میگو رو یه تفت خیلی خیلی کوچولو توش میدم. با همین تفت در حد دو سه دیقه میگو میپزه.
    بعد بهش هل و زعفرون دم کرده میزنم. اگه دوست داشتی میتونی کمی هم ادویه ی ماهی ِ آبادانی بزنی. یا گرام ماسالا. خیلی خوشمزه میشه.
    بعد چلو درست کن و این رو بده روی چلو. یا که میتونی وسط چلو دمش بزاری که اینطوری میگو خیلی نرم میشه و من به شخصه خوشم نمیاد.
    و باز هم میتونی برنج و عدس پخته رو با هم دم بزاری و بعد این میگوها رو بدی روش. این هم خیلی خیلی خوشمزه میشه.
    پس دیگه حواست باشه میگو نه نیاز به تفت خوردن داره نه آب اضافه کردن
    تموم فوت و فن ها رو بهت گفتم ایشالله اینبار درست بشه.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #707
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tature آواتار ها
    طاهره مامان علی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    142
    پسند کرده
    120

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزم. ممنون از توضیحات خوبت
    منم فعلا ساکن جنوبم و دستورش رو هم از مادر شوهرم که آبادانیه گرفته بودم.
    حالا یه سوال تو این روش شما میگو رو که پاک می کنین نیازی به مزه دار کردن نیست؟ یعنی مستقیم بعد از پاک کردن بریزم تو آبجوش؟

    نکنه چون من مزه دارش می کردم(با پودر سیر و ادویه ماهی و آبلیمو و ...) سفت میشده؟

    در ضمن دفعه بعدی در کار نخواهد بود

    همین طور ممنونم از فرزانه و mamirazi عزیز
    یا زهرا

  5. #708
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    طاهره جان ( تاتوره جان ) نیازی به مزه دار کردن نیست. برای اون روشی که شما درست کردی باید اول بجوشونی بعد تفت بدی. مامان من وقتی که میخواد میگو رو به سیخ بکشه مزه دارش میکنه.
    با همین چیزایی که گفتی مث پودر سیر پیاز یکی دو قطره آبلیمو میزنه به میگو و میزاره بمونه. بعد با فلفل دلمه ای و پیاز و فیله ی گوجه به سیخ چوبی میکشه. اینجوری هم مزه ش عالی میشه.
    برای کباب کردنش هم همینجور مزه دار کن و کباب کن.
    دختر دلت میاد بگی دفعه ی بعدی درکار نیس.. میگم اگه خیلی بدت اومده هروقت میگوی تازه گیرت اومد بفرست اینجا ما به شدت خریداریم. آخه اینجا میگوی تازه به ندرت گیر میاد. میگوی اینجا کجا و میگوی ماهشهر و آبادان کجا. و البته میگوهای چابهار هم حرف ندارن
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #709
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    63

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من حدود دو کیلو گوجه دارم چیکارشون کنم؟
    مصرف گوجمون خیلی کمه!
    میترسم تو یخچال بمونه خراب شه!

  7. #710
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    247
    پسند شده
    21274
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam65
    من حدود دو کیلو گوجه دارم چیکارشون کنم؟
    مصرف گوجمون خیلی کمه!
    میترسم تو یخچال بمونه خراب شه!
    میتونی پوره اش کنی و بذاری فریزر برای استانبولی و چیزهای دیگه استفاده کنی

    یا چندتاییش رو نصف کنی و بذاری فریزر برای آبگوشت و تاس کباب


  8. #711
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من هر وقت كه كته گوجه درست مي كنم تهش مي سوزم مشكلم چيه ؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  9. #712
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من هر وقت كه كته گوجه درست مي كنم تهش مي سوزم مشكلم چيه ؟
    من هم این مشکل را داشتم تارگیها وقتی آب کته تموم میشه توی یه قابلمه دیگه دوغن را داغ میکنم نان کفش میذارم و برنج را توش میریزم و دم میکنم
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 89 از 601 نخستنخست ... 798687888990919299 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما