نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5187Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 673 به 680 از 4841
صفحه 85 از 606 نخستنخست ... 758283848586878895 ... آخرینآخرین
  1. #673
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,324
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    510
    پسند شده
    18340
    پسند کرده
    17342

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من یه مقدار ذرت خشک دارم که برای بو دادن خریده بودم الان مصرفی نداره چه استفاده ای می تونم ازش بکنم
    می شه بپزمش ؟ اگه اره چقدر طول می کشه ؟
    پختن ذرت خشك خيلي طول مي كشه من يه بار از صبح گذاشتم تا شب كه يه ذره نرم شد. دوباره تجربه اش نكردم ولي فكر كنم اول خيسش كني بهتر باشه .
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #674
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    700
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3176
    پسند کرده
    1314

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=شاهزاده خانم]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":1qcvk9pg
    من یه مقدار ذرت خشک دارم که برای بو دادن خریده بودم الان مصرفی نداره چه استفاده ای می تونم ازش بکنم
    می شه بپزمش ؟ اگه اره چقدر طول می کشه ؟
    [/quote:1qcvk9pg]



    منم دقیقا مثل زیبا جون یه 24 ساعت پختم حتی ذره ای نرم نشد.فک کنم بخار پز کنید بهتر باشه.من خودم بلال شیری تازه در میاد ازش جدا می کنم بخار پز می کنم عالی میشه

  4. #675
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    277
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=مامی دوقلوها][quote="شاهزاده خانم":2eulsfkl]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":2eulsfkl
    من یه مقدار ذرت خشک دارم که برای بو دادن خریده بودم الان مصرفی نداره چه استفاده ای می تونم ازش بکنم
    می شه بپزمش ؟ اگه اره چقدر طول می کشه ؟
    [/quote:2eulsfkl]



    منم دقیقا مثل زیبا جون یه 24 ساعت پختم حتی ذره ای نرم نشد.فک کنم بخار پز کنید بهتر باشه.من خودم بلال شیری تازه در میاد ازش جدا می کنم بخار پز می کنم عالی میشه[/quote:2eulsfkl]



    من چندین ساعت(9-8) توی زود پز هم پختم ولی فایده ای نداشت.پخته نمیشه.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #676
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ذرت هر چی مدت پختش طولانی تر باشه بشتر سفت میشه
    مثلا برای ذرت تازه 4دقیقه توی آب جوش و 4دقیقه توی آب سرد کاملا نرم میشه و مغز پخت
    ولی اگر مدتش رو زیاد کنید مرتب سفت و سفت تر میشه
    ذرت های خشک دیگه اون خاصیتشون رو برای نرم شدن از دست دادن و فقط برای درست کردن پاپ کورن مورد استفاده دارن و فکر کنم برای درست کردن آرد ذرت


  6. #677
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    ذرت هر چی مدت پختش طولانی تر باشه بشتر سفت میشه
    مثلا برای ذرت تازه 4دقیقه توی آب جوش و 4دقیقه توی آب سرد کاملا نرم میشه و مغز پخت
    ولی اگر مدتش رو زیاد کنید مرتب سفت و سفت تر میشه
    ذرت های خشک دیگه اون خاصیتشون رو برای نرم شدن از دست دادن و فقط برای درست کردن پاپ کورن مورد استفاده دارن و فکر کنم برای درست کردن آرد ذرت
    عزيزم ممكنه بگي ارد ذرت چجوري درست كنم ؟
    ذرتها زياده حيفم مياد دور بريزم
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  7. #678
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شاهزاده جان بعید میدونم توی خونه بشه درست کرد.چون خیلی سفتن و ممکنه به دستگاهت آسیب بزنه
    ولی برات میگردم ببینم روشی داره یا نه


  8. #679
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,324
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    510
    پسند شده
    18340
    پسند کرده
    17342

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگه جايي آسياب سراغ داري ببر بده آسياب كنن برات . يه بار يكي از بچه ها ميگفت طرفهاي مولوي يه جايي هست ولي بازهم فكر نكنم خيلي نرم بشه آخه ذرت خيلي سفته
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #680
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    یه چیزی به ذهنم رسید
    میگم شاید آرد ذرت رو با له کردن ذرت تازه و درآوردن شیر ذرت و خشک کردنش درست میکنن؟
    شاید اصلا با ذرت خشک درست نمیکنن؟


صفحه 85 از 606 نخستنخست ... 758283848586878895 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما