نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 665 به 672 از 4804
صفحه 84 از 601 نخستنخست ... 748182838485868794 ... آخرینآخرین
  1. #665
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من یه مقدار ذرت خشک دارم که برای بو دادن خریده بودم الان مصرفی نداره چه استفاده ای می تونم ازش بکنم
    می شه بپزمش ؟ اگه اره چقدر طول می کشه ؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  2. بانک بند ناف
  3. #666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    یه سوال فوری فوتی
    قالب شیرینی پزی مربع ۲۰ در ۲۰ برای ته چین حدوداً چند پیمونه برنج جا میگیره؟؟


    عمقش چقدره؟ولی احتمالا تا سه پیمونه برنج را جامیده
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #667

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=فرزانه1345]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "زهرا سادات":31bbdt6b
    یه سوال فوری فوتی
    قالب شیرینی پزی مربع ۲۰ در ۲۰ برای ته چین حدوداً چند پیمونه برنج جا میگیره؟؟


    عمقش چقدره؟ولی احتمالا تا سه پیمونه برنج را جامیده[/quote:31bbdt6b]

    عمقش 6 سانته

  5. #668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    816

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mim.re
    سلام دوستان

    برای طعم دار کردن ماهی اگر بخوام با زنجبیل طعم دارش کنم پیشنهادتون چیه ؟ زنجبیلو با چه مواد دیگه ای ترکیبش کنم که یه مزه ی متفاوت و بینظیر بگیره؟
    و اینکه ماهی مرکب که گوشت سفتی داره رو چجوری با استفاده از همون زنجبیل و ادویه های دیگه مزه دار و نرم کنیم؟ چقدر توی مواد بمونه؟
    ممنون

    دوس جونا راهنمایی نمیکنین

  6. #669
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=زهرا سادات][quote="فرزانه1345":1b0yoghy]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "زهرا سادات":1b0yoghy
    یه سوال فوری فوتی
    قالب شیرینی پزی مربع ۲۰ در ۲۰ برای ته چین حدوداً چند پیمونه برنج جا میگیره؟؟


    عمقش چقدره؟ولی احتمالا تا سه پیمونه برنج را جامیده[/quote:1b0yoghy]

    عمقش 6 سانته[/quote:1b0yoghy]


    همون سه پیمونه برنج کافیه چراکه مخلفات دیگه هم که بهش اضافه میشه+مقداری برای دم کشیدن برنج
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط یکتا بانو
    سلام دوستای گلم
    من خیلی درمورد خواص جوانه ها شنیدم اما هروقت خواستم بخرم یا خودم درست کنم فکر کردم چطور باید استفاده بشه؟
    میخواستم بپرسم جوانه هارو چطور باید استفاده کرد؟
    یعنی مثلا جوانه گندم رو باید اون جوانه سبزی که زده رو از خود دونه گندم جدا کرد و بعد استفاده کرد؟یا باخود دانه اش استفاده کرد بعد دونه اش سفت نیست؟
    همینطور ماش و جوانه های دیگه

    یکتا جون من جوانه گندمو با مغز گردو و کشمش و یه کم لیموترش تازه قاطی میکنم و بعضی وقتا به جای شام میخورم. جوانه گندمو تو سوپ و عدسی و سالاد هم میریزم. از جوانه شبدر هم تو سالاد استفاده میکنم. در ضمن جوانه گندم که از بیرون میگرم اصلا سفت نیست . ولی خودم نتونستم خوب درست کنم تو خونه سفت و ترش شد.

  8. #671
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=mim.re]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "mim.re":1sglvjzw
    سلام دوستان

    برای طعم دار کردن ماهی اگر بخوام با زنجبیل طعم دارش کنم پیشنهادتون چیه ؟ زنجبیلو با چه مواد دیگه ای ترکیبش کنم که یه مزه ی متفاوت و بینظیر بگیره؟
    و اینکه ماهی مرکب که گوشت سفتی داره رو چجوری با استفاده از همون زنجبیل و ادویه های دیگه مزه دار و نرم کنیم؟ چقدر توی مواد بمونه؟
    ممنون

    دوس جونا راهنمایی نمیکنین [/quote:1sglvjzw]


    از اینجا برات این دستور رو گرفتم که ترجمه می کنم
    http://www.taste.com.au/recipes/8154...nd+ginger+fish




    یک سوم پیمانه عسل
    سک چهارم پیمانه سویا سس
    یک تکه دو سانتی زنجبیل
    1 قاشق چای خوری روغن کنجد
    مواد را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. کنار بگذارید تا سرد شود. ماهی را در مواد بخوابانید. 30 دقیقه در یخچال بگذارید. کباب کنید.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من یه مقدار ذرت خشک دارم که برای بو دادن خریده بودم الان مصرفی نداره چه استفاده ای می تونم ازش بکنم
    می شه بپزمش ؟ اگه اره چقدر طول می کشه ؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

صفحه 84 از 601 نخستنخست ... 748182838485868794 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما