نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 4802
صفحه 8 از 601 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط روژان ج
    بچیا سلیییییییم ... من پودر سیب زمینی خریدم ... باهاش چیکارکنم ؟ چی میشه پخت ؟

    همه اول کرمی کنن بعد می خرن من اول می خرم بعد فکرمی کنم...
    رژان جون باهاش همه ی غذاهایی که با آرد معمولی میپختی میتونی بپزی .... مثل کتلت ... کوکو سیب زمینی ... پوره و چیزای دیگه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,229
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10391
    پسند کرده
    1250

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal
    من قبل از سرخ کردن فقط به با دمجان ها نمک می زنم و بعد سرخشون می کنم . اما بعد از سرخ شدن یه کراستی روش تشکیل می شه ممکنه به خاطر نمک زدن باشه؟
    نه عزیزم ... تشکیل اون پوسته طبیعیه


    بادمجون رو پوست میگیرم و بسته به نوع غذا خرد میکنم.
    یه ظرف نسبتا بزرگ رو توش آب و نمک میریزم ( به ازای هر یه لیتر آب ، یک قاشق پر نمک )
    بادمجونها رو توی آب میذارم و یه شی سنگین میذارم روشون که کامل تو آب فرو برن
    بعد از نیم ساعت از تو آب در میارم و تو صافی می ریزم و با آب معمولی میشورم و میذارم آبشون بره
    با دستمال نخی تمیز دونه دونه آبشونو میگیرم و تو روغن سرخ میکنم.

    با روغن سرخ کردنی سرخ میکنم که جذب بادمجون نشه یا کمتر جذب بشه.
    خیس کردن تو آب و نمک باعث میشه روغن کمتری جذب بادمجونا بشه و تلخی احتمالی بادمجون هم گرفته بشه.
    اگه تو روغن شناور سرخ کنید ( روغن زیاد ) بادمجونا کاملاً مغز پخت سرخ میشه که برای دورچین خیلی از غذاها شکل سرخ شده کاملش خوشمزه تر و مطلوب تره.
    (ziba) و Mahi site این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط یاکاموز
    دوستای عزی کسی طرز تهیه ماست موسیر خیلی خوشمزه رو بلده؟ممنون می شم اگه توضیح بدین هر چی گشتم اینجا دستورشو پیدا نکردم...پیشاپیش ممنون

    نتیجه ی سرچ گوگلی:چون قبلا ذخیره کرده بودم منبعش رو نمیدونم



    موسیر تازه اگر داشتید تمیز کنید تکه تکه کنید و در آب سرد به مدت 1ساعت خیس کنید و در این مدت چند بار آبش را عوض کنید چون موسیر تازه خیلی تند است تندی آن به صورتی است که حتی افرادی که غذای تند می خورد دل ادم را می زند پس خوب بشویید تا تندی آن برطرف شود اگر بگذارید خشک شوند این تندی برطرف می شود و پس از خشک کردن پودر نمایید و در بعضی غذاها و تهیه ماست موسیر استفاده کنید اگر هم موسیر تازه نداش موسیر استفاده کنید خیس کنید و تمیز کنید و اجازه دهید خوب آب اضافی گرفته شود و روی پارچه تمیزی پهن کرده نیم خشک شوند .
    ماست بهتراست ماست میش ( گوسفند ) باشد چون کیفیت ماست موسیر به ماست هم بستگی دارد ترجیحا اگر ماست سفت باشد خیلی بهتر است یک قاشق مربا خوری پودر موسیردر یک لیوان ماست خوب است خیلی کم نمک در شیشه ای بریزید و هم بزنید و یک روز بیرون از یخچال بگذارید بعد از یک روز در یخچال نگه داری کنید چند روز که ماند ماست موسیر آماده است .
    موسیر های تمیز شده و تکه تکه شده را در مقداری ماست بریزید میزان ماست باید کم باشد به طوری باشد بقیه ماست را بعدا اضافه کنیم به عنوان مثال اگر یک لیوان موسیر داریم دولیوان ماست بس است (نمک فراموش نشود ) برای بیرون از یخچال گذاشتن باید دوروز باشد تا موسیر ها جابیا فتند پس از جا افتادن که کمی نرم می شوند و ماست هم مزه موسیر می گیرد بعد از چند روز در یخچال گذاشتن ان وقت موقع اضافه کردن ماست اضافه است ماست را که اضافه کردید ( بسته به نوع کاربردی که می خواهید ماست اضافه کنید ) می توانید برای هر دونوع ماست موسیر کمی پونه و فلفل و یا کرفس کوهی اضافه کنید بعضی ترجیح می دهند بدون ادویه باشد بسته به نوع سلیقه رفتار کنید
    یه لفمه نون حلال
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره سربي
    دوستان هنرمندم سلام من دلم میخواد برنج قالبی درست کنم ولی بلد نیستم میشه بمن توضیح دقیق بدین که برنج پخته شده را قالب میزنید یا وقتی میخواهید دم بزارید در قالب میریزد
    ستاره سربی عزیز..

    برنج قالبی رو اگه قبل از پخت بریزی توی قالب ته دیگ هم میشه...عین کته که برعکس کنی

    اما بیشتری ها برنج رو بعد از دم کشیدن تزیین میکنند وداخل قالب میریزن

    میتونی برای معطر شدن برنجت..کمی کف قالبت رو باکره چرب کنی...

    بعد هرجوری خواستی برنجت رو میریزی توی قالب...وباید فشار بیاری روی برنج

    با کف گیری قاشقی چیزیبعد که یک دست شد...بشقاب بزرگت رو بزاری روی قالب..و

    برعکسش کنی قالبت رو...
    [quote=فاطمه مامی نیکو]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "ستاره سربي":2628nnvr
    دوستان هنرمندم سلام من دلم میخواد برنج قالبی درست کنم ولی بلد نیستم میشه بمن توضیح دقیق بدین که برنج پخته شده را قالب میزنید یا وقتی میخواهید دم بزارید در قالب میریزد
    برنج و هم میشه آبکش و هم کته درست کرد...قالب و کمی چرب کن....برنج و بریز...روشو و فویل بکش و برای 20-30 دقیقه روی 170 سانتی گراد بزار بپزه و بعد برگردون توی ظرف و بزار روی میز :)
    البته برای آبکش میتونی کمی روغن و آب هم روش بدی و بعد بزاری توی فر ...

    میتونی هم برنج و دم که کشید, فقط برای شکل دهی توی قالب بریزی و کمی با دست فشار بدی تا منسجم شه و بعد برگردون :)[/quote:2628nnvr]

    نقل قول نوشته اصلی توسط mah_0002
    سلام . دوستانی که میخوا ن برنج قالبی درست کنن . کاری که من کردم این بود برنجمو دم کردم . و بعد مقداری که میخواستم زعفرانی کردم و ریخم ته قالبم که کمی چربش کردم بعد برنج ساده رو ریختم و با یه قاشق کمی فشرده اش کردم تا به هم بچسبند . بعد برگردوندم توی بشقالب . به همین راحتی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط diba01
    بچه ها جونم من دیشب لازانیا درست کردم بعد یکمی خشک شد دلیلش چی هست که خشک شده ؟؟؟؟؟
    خانومی برای جلوگیری از خشک شدن لازانیات روی ظرف رو فویل بکش

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    نقل قول نوشته اصلی توسط diba01
    بچه ها جونم من دیشب لازانیا درست کردم بعد یکمی خشک شد دلیلش چی هست که خشک شده ؟؟؟؟؟
    دیبا جون لایه ی رویی حتما باید گوشت یا پنیر باشه .... اگه خمیر لازانیا باشه خشک میشه تو فر

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط coffee
    دوستان مامی سایتی 2 سوال در مورد پخت مربا داشتم : اول اینکه کفی که روی مربا در حین پخت ایجاد میشه به چه علته ؟ و دوما چطور میشه از ایجاد اون پیشگیری کرد ؟ .....اخه من با گرفتن این کفها مشکل دارم ، هر چی سعی می کنم و این کفهارو میگیرم باز در انتها باز روی مربا کمی کف پراکنده میمونه که ظاهر مربا رو بد میکنه ....ممنون...
    خانمی من اون چیزی که به ذهنم میرسه اینه

    بعد یه بار جوش خوردن حسابی..باشعله زیاد..یا بالا...

    ابش رو خالی کن..و ازنو آب بریز...دیگه مشکل کف برطرف میشه..یک قاشق

    آبلیمو یادت نره

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    مارمالاد توت فرنگی:برای تهیه مارمالاد توت فرنگی،میوه شسته و پاک شده را وزن کرده وبه نسبت مساوی از شکر استفاده کنید. به این صورت که ابتدا تمام توت فرنگیها را با نیمی از شکر داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهیدتا توت فرنگی ها پخته ونرم شوند سپس از شعله برداشته و داخل غذا ساز ریخته و پوره کنید و دوباره به قابلمه برگردانده و بقیه شکر را اضافه کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و به قوام آید.
    من برای مارمالادها اصلاً از ژلاتین استفاده نمیکنم. اگر مارمالاد را برای داخل شیرینی استفاده میکنید بهتر است ژلاتین نداشته باشد(مخصوصاًشیرینیهایی که با مارمالاد داخل فر پخته میشوند).
    برای نگه داری بهتر مارمالاد بهتر است شیشه مربا را استریل کرده و مارمالاد داغ را داخل شیشه داغ بریزید و با یک تکه کاغذ روغنی روی لبه شیشه را بپوشانید و در شیشه را محکم ببندید.
    نقل از خانم زهرا خورسند
    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    ايا بايد براي درست کردن مار مالاد به توت فرنگي اب اضافه کنيم يا مثل درست کردن مربايش شکر لابالايش بريزيم تا اب بندازد؟
    نه عزیزم اب لازم نیست شکر هم باعث اب انداختنش به اون صورت نمیشه موقع پخت اب لازم رو داره و اب میندازه...
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    نقل قول نوشته اصلی توسط coffee
    وای وای بازم مربام کف کرد.. حالا چیکار کنم..؟؟؟.. .......... دیگه نمی دونم چیکار کنم.. هر چی کف مربا رو می گیرم بازم کف می کنه .....اصلا چرا کف می کنه..؟؟ کسی میدونه ؟؟ چطوری می شه پیشگیری کرد..؟؟.... زحمت آدمو هدر می ده.. شکل مربارو خراب می کنه...!!!
    توصیه تجربه نشده !
    اضافه کردن یک قاشق کره به مربا باعث جلوگیری از کف کردن مربا می شود!
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهک_مامانی
    به نظر من کف مربا رو در اوایل پخت باید یکم گرفت.ولی بعد از پخت وقتی مربا سرد بشه کف خیلی کم میشه و بعد از روی مربا با قاشق جمعش کنیم .موقع پخت مرباهایی مثل توت فرنگی و آلبالو که میوه خیلی لطیفه وقتی مربا دو تا جوش میزنه آب زیادی میندازه
    با ملاقه آب اضافی مربا رو میگیرم.چون اگه قرار باشه اینهمه آب بجوشه تا غلیظ بشه میوه له میشه و بدرنگ.اون آب اضافی مربا رو میشه جدا جوشوند جهت استفاده شربت.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    کلا ظرفای پیرکس رو وقتی رو گاز میذاری ته میگیره وحتی سوپ که غذای آبداری هست تهش میسوزه .چون موادش ته نشین میشه وآبش میاد بالا .به نظر من اشکال از ظرف پیرکس هست. ظرف مناسب برای ته چین همین تفلونها هستند.
    در تکمیل حرفهای دوستمون بگم که اگر فر ندارید با پلوپز هم میتونید ته چین در بیارید فقط زمان پخت ته چینتون تقریبا نصف میشه با پلوپز.. اینجوری بگم که مثلا 45 دقیقه میشه نیم ساعت..
    ظرف خود پلوپز هم برای ته چین پختن در فر خیلی مناسبه اگر تفلون هات رو لازم داشتی

    موفق باشی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  9. #64
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1802
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    میشه از پنیر چدار توی پیتزا استفاده کرد؟
    ذوب میشه یا اینکه زود میسوزه؟
    پنیر چدار معمولا" برای طعم دهی به پنیر موتزارلا استفاده میشه .... به تنهایی برای پیتزا مناسب نیست
    (ziba) و Mahi site این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 8 از 601 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما