نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 625 به 632 از 4808
صفحه 79 از 601 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  1. #625
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانومای هنرمند
    من یه سوال خیلی مبتدی داشتم میخواستم بدونم اگه یه وقت خورش ترش شد باید چیکار کرد؟
    چون میگذرد غمی نیست

  2. بانک بند ناف
  3. #626
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    599
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شادیا
    لطفا اگه ميشه دوباره توضيح بدي 1- همه مواد از چه موادي استفاده ميكني ؟2- جو را قبلا ميپزي يا همون موقع خام ميريزي ؟3- نوشتي شير را با ارد تفت ميدي نكنه منظورت كره و ارد هست ؟4- من هم مشكل سوپ سفيد را دارم . و زرد ميشه . لطفا يه خورده واضحتر توضيح بده . من كه فكر ميكنم ايراد كارم از هويج باشه و نبايد اونو رنده كنم . چون اگه هويج را رنده كنيم باعث زرد شدن سوپ ميشه . اندازه ها را هم يعني ميزان شير - خامه هويج - و جو -ارد همه را بگو . با كمال شرمندگي
    بله حتما:هویچ 2عدد معمولی و قارچ 5 6تابزرگ. وسیب زمینی3تا. وپیاز یکی کوچیک.ونمک فلفل وباکمی روغن و2لیوان شیراشکنه حاضری یا خونگی میذارم رو حرارت کم با در بسته بپزه.جوی پخته شده(1ونیم پیمونه) رو فریزمیکنم همیشه ازاون میریزم توی ظرف باشیروخامه کم کم بجوشه.شیروآردم تفت که منظورم همون مخلوط کردن بود!فقط آردوشیر.هویچم رنده میکنم مشکلی نیس فقط اون ظرف اولم که موادم توشه زرده با اضافه کردن دوتا ترکیب دیگه(شیروآرد(2قاشق ق غ) .جو و شیروخامه(3قاشق ق غ)سفیدسفید میشه البته یکمی وقتی میجوشه روش روغن هست که زرده واونو باقاشق برمیدارم 2 3 بار بعدش هم میزنم وموقع سروابلیمومیریزم عین سوپای رستورانا میشه ....هم ازنظربو وطعم هم ظاهر
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  4. #627
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    چر ا نمیخوری ته دیگ خوشمزه رو ؟
    به خاطر کالری

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mitraiii
    عزیزم
    این روش چینی و ژاپنی هست
    برنج رو طبق معمول ابکش می کنی

    قابلمه رو اب می کنی و جوش میاری
    (نه خیلی زیاد اب )
    سپس ابکشی رو که رو فرو بره ولی لباب قابله قرار بگیره رو
    برنج ابکش شده رو توش میریزی و
    درب قابلمه رو می بندی
    قابلمه با اب در تماس نباشه
    3 ربعه دم میاد
    بدون ته دیگ
    موفق باشی
    مرسی عزیزم. من ازین سبدای بخارپز فلزی که جمع می شه دارم. با اونم می شه؟ البته چون پایه هاش کوتاهه فکر کنم آبش کم بشه.
    حتماً این روش رو امتحان می کنم. ممنون

  5. #628
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرکوری
    سلام دوستان. ممکنه یه نفر روشی برای تهیه برنج به من بگه که ته دیگ نداشته باشه و روی اجاق گاز هم باشه. (یعنی با ماکروفر و پلوپز نباشه). از یه نفر شنیدم با این سبدهای بخار پز می شه توی قابلمه برنج بدون ته دیگ درست کرد اما روشش رو بلد نیستم.خسته شدم از بس یه پیمونه از برنج رو به شکل ته دیگ ریختم دور :(
    اینجا رو دیدی عزیزم؟

    viewtopic.php?p=186297#p186297


  6. #629
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام بچه ها . نماز روزتون قبول باشه.... من جدیدا نمیدونم چرا سوپام شیریین میشه مخصوصا سوپای شیر .. امروز حتی مقدار هویج و پیازشم کمتر ریختم ولی بازم شیرین شد . من همیشه پیاز . هویج و قارچ رو با کره تفت میدم برا سس سفید هم شیر و ارد رو باهم قاطی میکنم بهش اضافه میکنم . چند بار هم بدون سس سفید با آب مرغ درست کردم بازم طعمش به شیرینی میزد که اصلا خوشمون نیومد.

  7. #630
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20254
    پسند کرده
    13545

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای شربت خاکشیر میشه از تخم شربتی هم استفاده کرد؟ازنظر رنگ ومزه خوبه؟
    مرسی
    ...
     

    والعصر ..........

  8. #631
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20254
    پسند کرده
    13545

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    آب چغندر رو چه جوری تهیه میکنن(برای رنگدهی به موادغذایی)؟چگونه نگهداری میکنن تا خراب نشه؟
    ممنون
    ...
     

    والعصر ..........

  9. #632
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=دخترک][quote="مرکوری":5av6acem]سلام دوستان. ممکنه یه نفر روشی برای تهیه برنج به من بگه که ته دیگ نداشته باشه و روی اجاق گاز هم باشه. (یعنی با ماکروفر و پلوپز نباشه). از یه نفر شنیدم با این سبدهای بخار پز می شه توی قابلمه برنج بدون ته دیگ درست کرد اما روشش رو بلد نیستم.خسته شدم از بس یه پیمونه از برنج رو به شکل ته دیگ ریختم دور :([/quote]

    اینجا رو دیدی عزیزم؟

    [url="http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=186297#p186297"]viewtopic.php?p=186297#p186297[/url]

    [/quote:5av6acem]

    ساره جون چقدر برنجتون خوب شده اصلاً ظاهرش با برنج معمولی هیچ فرقی نداره. من امشب می خوام با این روش بپزم. فقط یه سؤال داشتم. آب و روغنی که روی برنج می ریزیم غیر از اون یه بند انگشت آبیه که اول ته قابلمه ریخته بودیم؟

صفحه 79 از 601 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما