نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 4804
صفحه 72 از 601 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من ته چينهام رو حدود 2 ساعت مي ذارم تو فر .ولي بعد از دو ساعت كه ميارم بيرون اصلا طلايي و برشته نشده . چقدر بايد بذارم
    فكر مي كنم دماي فر من نسبت به بقيه فرها پايين تر باشه . راهي هست كه قبل از برگردوندنش متوجه بشم


    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalh
    با اجازه اساتيد محترم شاهزاده خانم به نظر من توي ظرف پيركس درست كن راحت ته ظرف را ميتوني ببيني
    [quote=فرزانه1345]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":3ex1ljq6
    من ته چينهام رو حدود 2 ساعت مي ذارم تو فر .ولي بعد از دو ساعت كه ميارم بيرون اصلا طلايي و برشته نشده . چقدر بايد بذارم
    فكر مي كنم دماي فر من نسبت به بقيه فرها پايين تر باشه . راهي هست كه قبل از برگردوندنش متوجه بشم


    کدوم طبقه میذاری؟ من کف فر میذارم 1/5ساعت با دمای 180درجه کاملا طلایی میشه[/quote:3ex1ljq6]
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  2. بانک بند ناف
  3. #570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=پرپرک][quote="ساقی saghi":1kxm30se]سلام. میخواستم مرغ اسپایسی درست کنم که خیلی خوب و خوشمزه مثل فست فودیها بشه میشه دستورشو بگید و اینکه چه مارک آرد سوخاری بهتر و خوشمزه تر میشه؟
    ممنون[/quote]

    هی وای من
    یه عالمه نوشته بودم پرید

    اول از همه مرغ رو خوب مزه دار کنید
    با آبلیمو وپیازو نمک و کمی زردچوبه و من کمی هم آویشن یا اورگانو میریزم
    اینجارو ببین
    [url="http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=1091068#p1091068"]http://mamisite.com/forum/viewtopic.php ... 8#p1091068[/url]
    برای آرد هم میتونید از آرد سوخاری کی اف سی استفاده کنید از نوع اسپایسی
    و همچنین برای اینکه هم اسپایسی بشه و هم کریسپی از پودر نان سوخاری PANKO استفاده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید[/quote:1kxm30se]

    من از ارد سوخاری پانکو استفاده کردم از ارد سوخاری امون هم استفاده کردم یه مدل داره که مثل همون پانکو هست یه قسمت از جعبش طلقیه که میشه توی جعبه رو دید تکیه های اردش مثل اون خارجیا درشته خیلی هم خوب بود راضی بودم قیمتش خب خیلی ارزون تر از خارجیشه
    اما روی هم رفته اونی که توی رستوران هست یه چیز دیگس انگار
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  4. #571
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام. یه سوال داشتم نمی دونم جاش درسته یا نه. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    می خواستم بدونم 1- رنگ ویلتون رو باید تو یخچال نگه دارم یا تو کابینت؟ 2- این رنگا تاریخ مصرف دارن؟ 3- علاوه بر درِ اصلیش، یه در مانند هم تو رنگ هست. اگه اونو نذارم مشکلی پیش میاد؟رنگ خشک میشه؟ آخه وقتی اون درو می ذارم خیلی کثیف کاری می شه!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    رنگهای ویلتون نیاز به یخچال ندارن ولی تاریخ مصرف دارن. اگه در داخلیش بسته بشه بهتره خشک نمیشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه *
    مرسی ازجوابتون. آخه روی قوطیش هر چی گشتم نتونستم تاریخ مصرف پیدا کنم!! بعدم وقتی درداخلیشو میبندم موقع بازکردن رنگی می شم!! می تونم یه تیکه فریزر بذارم بعد در اصلیشو ببندم؟
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  5. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote="zeinab62"]سلام به همه خانومای اشپز و هنرمند
    من یه سوال دارم:وقتی چرخکرده رو درست میکنم مثلا برا مایه ماکارانی یا چیزای مشابه دوست دارم خیلی خوشمزه بشه و بوی گوشت اصلا نده هر کاری میکنم بوی گوشت میده ممنون میشم راهنمایی کنین



    منم خیلی به بوی گوشت حساسم هر جایی نمیتونم غذا بخورم یا کباب از همه جا نمی گیریم
    وقتی چربی و پوست گوشت زیاد باشه گوشت گوساله نسبتش ازگوشت گوسفند بیشتر باشه از گوشت گوساله سن بالا که چربی زیادی داره ستفاده بشه مزه گوشت خیلی مشخص میشه با ادویه پیاز و هیچی دیگه از بین نمیره بهترین راه اینه که خودمون گوشت بخریم چرخ کنیم نسبتش 2 به 1 باشه و تمام چربی و پوست گوشت رو جدا کنیم
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  6. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    سلام.2تا سوال دارم.
    1:من از هر مارکی عصاره فشرده مرغ میگیرم اصلا طعم مرغ نداره،فقط انگار کمی ارد شور داخل غذا میریزی.ولی عصاره گوشت کنور خریدم واقعا طعم گوشت میده.چند سال پیش که نودل ها تازه اومده بود،از این بسته های کوچک واسه سوپ خریدم،داخلش هم یه پاکت کوچولو بود که داخل سوپ ریختم.باور کنید فکر میکردی 10 تا مرغ تو غذا ریختم.ولی متاسفانه اصلا مارکش یادم نیست.هر چی میخرم اون نیست.
    2:واسه شربت البالو نمیشه البالوی بدون هسته رو تو مخلوط کن بریزیم بعد با شکر بزارریم رو گاز.آخه مربا نمیخوام دوستم ندارم البالوهاشو دور بریزم.
    عزیزم من از مگی استفاده کردم خوب بوده من زیاد از این عصاره ها استفادده نمیکنم خودم عصاره درست می کنم
    در مورد آلبالو اونجوری که شما میگی تبدیل به مارمالاد میشه .شما یه کاری کن اگه دوست داری شربت آلبالوتو بگیر یعنی شکر و آلبالو رو بجوشون بدون اینکه میکسش کنی .وقتی شربتت آماده شد .شربت رو بگیر .آلبالوتم کامل میکس کن بصورت پوره در بیاد پودر ژلاتین رو بنماری ذوب کن تو آلبالوی پوره شده بریز بعد سرد شدن تو شیشه بریز موقع درست کردن دسر یا خوردن بستنی یا کیک زله ای از این سس آلبالو روش بریز خوشمزه میشه

  7. #574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    خانوما عصاره فشرده ای که واقعا مزه مرغ بده و فقط پودر شور نباشه،سراغ دارین؟
    کنور خوبه
    من گرفته بودم خوب بود تازگی استفاده نکردم ببینم کیفیتش تغییر کرده یا نه ؟
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #575

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مرجان
    برای ژله بنفش چه ژله ای باید بگیرم

    دفعه پیش به اعتبار عکس روی جعبه یدونه انتخاب کردم ولی وقتتی درستیدم قرمز شدبدبختی یادم هم نیس چی بود که اینبار دوباره همون بلاسرم نیاد.حالا الان میخوام برا ژله رنگین کمان بنفش بگیرم ولی میترسم دوباره قرمز در بیاد
    چه مارکی و چه نوعی بنفش میشه؟؟؟
    خواهشن زود جواب بدین تا فردا صبح بیشتر وقت ندارم
    مرسییییییی
    دوست عزیز سوالتون رو در یخش شیرینی پزی و دسر مطرح کنید...زودتر به نتجیه میرسید...
    http://www.mamisite.com/forum/viewto...252&start=3620
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مينا جون من هر وقت مربا ي البالو نخوام البالوها را با اب ميجوشانم و اب اونو صاف كرده و بهش قند اضافه ميكنم . براي هر كيلو البالو 1 كيلو قند و ميجوشانم تا غليظ بشه . با قند كيفيت شربت عالي ميشه . و البالوهاي مونده پخته شده را هم از صافي رد كن و كمي نمك بريز و لواشك البالو درست كن.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

صفحه 72 از 601 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما