نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 561 به 568 از 4804
صفحه 71 از 601 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  1. #561

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    puff pastry
    میشه معنی اینو بهم بگید و موارد مصرفش
    پرپر نمیدونم کسی جواب داده یا نه ...
    میشه خمیر هزارلا
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #562

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان عزیز تا جایی که مقدور هست برای پاسخ دادن از نقل قول استفاده کنید...
    سوال های قنادی را در مبحث خودش بپرسید.
    اگر میخواهید دستوری ارائه بدهید در مبحث خودش بذارید...
    متشکرم
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #563
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maman Hoomani
    یه سوال که احتمالا اگر کسی تجربه کرده پاسخشو میدونه

    من امروز برنجم رو کته کردم تا مرحله قبل از دم کردن و الان فهمیدم که همسری غذا گرفته حالا میخوام برنج رو شب درست کنم ....
    آیا میشه برنج رو که آبش خشک شده و داخل قابلمس بزارم شب دم کنم .... مثل برنج تازه میشه یا خراب میشه ؟؟؟؟
    بذارین تو یخچال
    حتی واسه یه روز هم مشکلی پیش نمیاد
    قبل از دم کردن روش یه کم آب و روغن بدین
    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maman Hoomani
    یه سوال که احتمالا اگر کسی تجربه کرده پاسخشو میدونه

    من امروز برنجم رو کته کردم تا مرحله قبل از دم کردن و الان فهمیدم که همسری غذا گرفته حالا میخوام برنج رو شب درست کنم ....
    آیا میشه برنج رو که آبش خشک شده و داخل قابلمس بزارم شب دم کنم .... مثل برنج تازه میشه یا خراب میشه ؟؟؟؟

    دوست عزیزم در تکمیل صحبت های دوستان

    وقتی برنج رو آبکش کردی و داخل قابلمه ریختی کمی روغن آب شده روش بریز تا برنج بهم نچسبه و دون دون بشه

    بعدا هر موقع خواستی که دمش بذاری فقط آب بهش اضافه کن و بذار دم بکشه
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  5. #564
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    ممنون از دوستاني كه جوابمو دادن . پياز داغ رو با روغن سرخ كردني سرخ كنم ؟
    اگه واسه تزیین میخواین آره ولی تا یاد دارم واسه توی آش یا غذا مامان از جامد استفاده میکردن

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    ممنون از دوستاني كه جوابمو دادن . پياز داغ رو با روغن سرخ كردني سرخ كنم ؟
    حتما
    توي كيفيت پياز داغ موثره و بهتر هم هست چون حرارت پياز بايد زياد باشه تا خوب سرخ بشه
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  6. #565
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    ميشه آلبالو رو فريز كرد آيا ؟
    بعد به چه دردي ميخوره ؟
    براي آلبالو پلو من از آلبالوي فريز شده استفاده كردم . فكر كنم براي مربا هم بشه . دوستان الان ميان راهنمايي مي كنند

    نقل قول نوشته اصلی توسط مام بهار
    مهسا جون بله که میشه
    مخصوصا برای آلبالو پلو خیلی خوب میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    اگه براي آلبالو پلو بخوام
    بايد اول هسته شو دربيارم بعد فريز كنم ؟
    همينجوري خالي فريز كنم يا شكرم بزنم بهش؟
    [هستشو در بیاری بهتره شکر نه لازم نیست بزنی موقع استفاده بزن quote"]


    آره گلم بايد هسته شو در بياري بدون شكر
    نه عزيزم نمي دونم اگه اينجا اشكال نداره بگو برام آخه تو يه تاپيك ديگه هم ديدم [/quote]

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    راستي يه كار ديگه كه من مي كنم هسته هاي البالو رو مي گيرم و با فالوده ساده شيرازي قاطي مي كنم و مي ذارم تو فريز . اون وقت يه فالوده آلبالويي خوشمزه داريم . به به
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    من هم هرسال یکی دو جعبه میگیرم هم برای شربت وهم برای مربا و...
    برای آلبالو پلو که توضیح دادم مقداریش هم نمک میزنم و دوسه روزی تو آفتاب میذارم مقداری که آبش رفت بسته بندی میکنم وداخل فریزر قرار میدم برای آجیل زمستونه ام .
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  7. #566
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهســا
    اگه براي آلبالو پلو بخوام
    بايد اول هسته شو دربيارم بعد فريز كنم ؟
    همينجوري خالي فريز كنم يا شكرم بزنم بهش؟

    ووي من چقدر امروز سوالاتي شدم !!!!

    شاهزاده خانوم نخ سوزن همون مخصوصنه ! جكشو نشنيدي مگه ؟


    من برای فریزر کردن آلبالو جهت آلبالو پلو بعد از اینکه هسته هاشو در آوردم مقداری شکر به اونها میزنم یکی دو جوش میدم بعد در صافی ریخته تا شربت اضافی اش بره وبعد به مقدار لازم بسته بندی می کنم و با آبی که از آلبالو ها مونده شربت درست میکنم.البته اگر شکرش کم بود مقداری اضافه میکنم.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  8. #567
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین
    خانومای گل و باسلیقه سلام. میشه لطفا منو در مورد استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتین راهنمائی کنین.
    مشکل اساسی من کار با پودر ژلاتینه. مثلا اون روز میخواستم دسر ماست و آناناس درست کنم. اول پودر ژلاتین رو ریختم تو آب سرد بعد گذاشتم رو حرارت بن ماری تا ژلاتین حسابی حل شد و شفاف شد ولی وقتی خواستم با بقیه موادم قاطی کنم ژلاتین حالت دلمه دلمه تو دسرم گرفت. دسرم خوب نبسته بود و زیر زبون هم چیزائی مثل پلاستیک میومد که همون ژلاتینی بود که بسته بود حدس زدم که وقتی خواستم ژلاتین رو به بقیه موادم اضافه کنم ژلاتینم گرم بوده و موادم سرد و در نتیجه زودتر بسته. خلاصه بلد نیستم از ژلاتین برای دسرهام استفاده کنم. لطفا منو راهنمائی کنین. ممنونم
    خانم گل، برخلاف ژلاتین ورقه ای، ژلاتین پودری رو در آب داغ اول حل میکنند و بعد یا میگذارند خنک بشه یا بهش آب سرد اضافه میکنند.. البته اضافه کردن آب سرد بیشتر در ژله های آماده بیرون هست.

    کل مشکل دسر همین نکته بوده فکر میکنم
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  9. #568
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام.2تا سوال دارم.
    1:من از هر مارکی عصاره فشرده مرغ میگیرم اصلا طعم مرغ نداره،فقط انگار کمی ارد شور داخل غذا میریزی.ولی عصاره گوشت کنور خریدم واقعا طعم گوشت میده.چند سال پیش که نودل ها تازه اومده بود،از این بسته های کوچک واسه سوپ خریدم،داخلش هم یه پاکت کوچولو بود که داخل سوپ ریختم.باور کنید فکر میکردی 10 تا مرغ تو غذا ریختم.ولی متاسفانه اصلا مارکش یادم نیست.هر چی میخرم اون نیست.
    2:واسه شربت البالو نمیشه البالوی بدون هسته رو تو مخلوط کن بریزیم بعد با شکر بزارریم رو گاز.آخه مربا نمیخوام دوستم ندارم البالوهاشو دور بریزم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    مرزک جان درمورد آلبالو :این روشی که شما پیشنهاد میدین شربت آلبالوتون کدر میشه و شفافیت نخواهد داشت. خوب اگه البالو پلو دوست داشته باشین البالوهاشو از توی شربت بیرون بیارین و فریزر کنید برای زمستان.

صفحه 71 از 601 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما