نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 553 به 560 از 4802
صفحه 70 از 601 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  1. #553
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sima67
    سلام دوستان یه سوال فنی داشتم مریخی از سوپری یه چیزی خریده که میگه واسه سالاده وروش هم نوشته paprika-krauterتا حالا کسی ازاینا استفاده کرده ؟برای همه سالادها کاربرد داره ؟وطرز استفاده اش چه جوریه؟ لطفا راهنمایی کنین
    سلام دوست عزیز
    شما میتونید با روغن زیتون و آب و آبلیمو مخلوط کنید و روی سالادتون بریزید
    خیلی خوشمزه میشه
    من از این پودر گاهی داخل سس مایونز میریزم و روی سالاد استفاده میکنم
    ولی دستور اصلیش همونیه که نوشتم
    مقادیر دقیقش رو میتونم از روی بسته ای که خونه دارم ببینم بهتون بگم


  2. بانک بند ناف
  3. #554
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    میدانم که دیر دارم این مطلب اضافه میکنم اما دوستان صفحه 171درمورد چیپس نوشته بودند که بعد که باز کردند درش را میبنند بعد استفاده میکنند خواهش نمیکنم بهیچ وجه این کار را نکنید در چیپس که باز شد روند خراب شدند شروع میشه و سرطان زا ست چون با هوا واکنش نشان میده این را متخصص تغذیه میگویند
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #555
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    راستی همین حالا یادم امد خواهش میکنم در مورد رب انار که چطور میشه فهمید خرابه رب انارم توی ظرف مثل نوشابه بود که یکهو درش در رفته بود مثل اینکه گار داشته باشه و ریخته بود بیرون منم بعد یک روز فهمیدم بعدش احساس میکنم که طعم بد شده رب انارم از این سنتی هاست متشکرم

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    رب انارتون احتمالا ديگه به درد نمي خوره توصيه مي كنم اگه رب انار سنتي ميخريد از اونايي بخريد كه از آب انار تهيه ميشه و از گوشت و تفاله هاي انار استفاده نمي كنن البته تفاوت قيمتشون خيلي زياده
    ما خودمون رب انار درست مي كنيم به اين ترتيب كه آب انار رو صاف ميكنيم و اونقدر مي جوشونيم كه غليظ بشه ولي بعضي ها مثل رب گوجه درست مي كنند كه از اصطلاحا گوشت انار هم استفاده ميشه و اين رب اگه بيرون يخچال بمونه گازدار ميشه و از ظرف ميزنه بيرون
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #556
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی



    کسی میدونه این گلای کدو چطوری میپزند؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh-b
    گل کدو مگه خوردنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه70
    اره گویا چون من کلی عکس دیدم

  6. #557
    کاربر میهمان

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام به همه خانومای اشپز و هنرمند
    من یه سوال دارم:وقتی چرخکرده رو درست میکنم مثلا برا مایه ماکارانی یا چیزای مشابه دوست دارم خیلی خوشمزه بشه و بوی گوشت اصلا نده هر کاری میکنم بوی گوشت میده ممنون میشم راهنمایی کنین

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalh
    زينب جون من خودم وقتي گوشت چرخ كرده را ميخوام تفت بدم مقدار خيلي كم نصف قاشق چاي خوري سركه وكمي كمتر شكر به مايه گوشت كه در حال تفت خوردن هست اضافه ميكنم هم طعم خوبي پيدا ميكنه و ديگه بوي زخم گوشت را نميده

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    زينب جان اگر گوشتت رو خوب با پياز تفت بدي و بهش زردچوبه و فلقل و ادويه هاي دلخواه رو بزني ديگه بوي گوشت گرفته ميشه عزيزم
    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    از برگ بو هم ميتوني براي از بين بردن بوي بد گوشت استفاده كني فقط يادت باشه درسته بنداز داخل مواد و بعدش درش بيار
    خوراكي نيست/
    انواع ادويه هايي كه بوي قوي دارن هم به درد اين كار مي خورن ولي بهتره زياد استفاده نكني كه طعم اصلي غذا حس نشه

  7. #558
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zeinab62
    سلام به همه خانومای اشپز و هنرمند
    من یه سوال دارم:وقتی چرخکرده رو درست میکنم مثلا برا مایه ماکارانی یا چیزای مشابه دوست دارم خیلی خوشمزه بشه و بوی گوشت اصلا نده هر کاری میکنم بوی گوشت میده ممنون میشم راهنمایی کنین

    سلام عزیزم . خوب معلومه باید گوشت چرخ کرده رو تو پیاز داغ زیاد سرخ کنی و اونقدر بمونه که گوشتت قهوه ای بشه ...من خودم هر موقع کم تفت دادم در پیاز بو مونده ولی اگر کمی صبور باشی و بزاری رنگ گوشت عوض بشه بو میره.... بعد حتمآ ادویه مثل زردچوبه رو و اگر ماکارونی درست میکنی اویشن رو بعد از اینکه گوشتت سرخ شد باهاش تفت بده تا بوی ادویه در بیاد و رنگ بگیره.....
    در ضمن 1 نکته اگر همه این کارهارو کردی و هنوز گوشتت بو میداد بدون بعضی از گوشتها اینطورین بسته به نوع گوشتی داره که از قصابی گرفتی و هر کاری کنی باز وقت خوردن یه بوی خاصی در گلو میاد میگن بسته به تغذیه اون دام داره و ..... خلاصه قصابیتونو عوض کن درست میشه

  8. #559
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    چطور مي شه يه پياز داغ طلايي خوشرنگ و برشته مثل همون كه تو مغازه ها روي آش يا حليم بادمجون مي ريزن درست كنم ؟
    اول پياز داغ رو خلالي يه دست خورد مي كني و بعد توي روغن فراوان كه داغ داغ شده باشه مي ريزي و گاهي هم هم ميزني تا سرخ بشن بعد توي صافي مي ريزي يا روي يه دستمال حوله پهن مي كني تا روغنش گرفته بشه

    [quote=Hana.s]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":wxs53s4o
    چطور مي شه يه پياز داغ طلايي خوشرنگ و برشته مثل همون كه تو مغازه ها روي آش يا حليم بادمجون مي ريزن درست كنم ؟
    عزیزم من برای پیاز داغ از پیازای بزرگ استفاده می کنم که وقتی دراز دراز برش میزنم بلندتر و قشنگ تر باشن بعد توی تابه کوچیک روغن زیاد میریزم طوری که همه پیازا تو روغن باشن و شعله رو هم خیلی کم می کنم شاید باور نکنید ولی یه پیاز داغ خوشرنگ و خوشمزه رو من توی 2ساعت درست میکنم[/quote:wxs53s4o]
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #560

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=Hana.s]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "Hana.s":d8k6yxk6
    سلام دوستای عزیزم یه مهمونی در پیش دارم و یه سوال فوری ممنون میشم
    من خمیری که خودم درست میکنم (با هر دستوری) (خمیر برای پیتزا، حلقه مرغ و...) و یا از این پودر خمیر آماده ها می گیرم، بعد از اینکه بهش استراحت میدم خیلی خوب پف میکنه اما وقتی می خوام باهاش کار کنم و شکلش بدم به دست می چسبه و دوباره باید آرد بزنم
    سوال1: آیا این حالت طبیعیه و برا شمام همینطوره؟
    سوال2: وقتی از پودر خمیر آماده استفاده میکنم برای رفع این چسبندگی باید آرد سفید بریزم یا از خود اون پودر خمیر؟
    [/quote:d8k6yxk6]

    من درصورتیکه بخوام با پودر خمیر های آماده ، غذایی درست کنم که احتیاج به فرم دهی خمیر داشته باشه (حلقه مرغ یا پیتزا قیفی ... ) از مقداری که روی جعبه نوشته کمتر آب و روغن میزنم ، نه چسب چسبی میشه و نه جمع میشه
    اگرم مشکلی داشتم بعد از درست کردن خمیر یا آرد میزنم یا از خود پودر

صفحه 70 از 601 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما