نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 4802
صفحه 7 از 601 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان
    همیشه مدیون کمکهای بی دریغ شما هستم...
    خوشحالم که شماها رو دارم


    یه پنیر موزارلا خریدم که مثل پنیر های موزارلایی نیست که برا پیتزا و لازانیا استفاده می کردم
    عکس ظرفش و پنیر توش رو هم گذاشتم
    میشه کمک کنید بگید با این چی میشه دست کرد؟؟
    آیا میشه باهاش دسر مثل چیز کیک هم درست کرد؟؟؟


    >



    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    دوستم این همون پنیر پیتزای همیشگی است ولی به شکل تازه...

    برای استفاده ازش میتونی با نون و ریحون و...بخوریش..خالی خالیشم خوشمزه است:دی...

    یا روی پیتزا بذاری...یا توی غذاهای دیگه ای که پنیر پیتزا لازم داره..
    ولی چیز کیک ابدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!چیز کیکی با پنیر خامه ای درست میشه..نه پنیر پیتزا....
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    zahraksh عزیز من عاشق این پنیرم ... همیشه دارمش و برای همه چیز هم استفاده میکنمش:دی توی سوپ با دست لهش میکنم و میریزمش ... روی سیب زمینی اینا میشه ریخت .... روی سالاد میشه ریخت .... روی پیتزا و خلاصه همه جا ... فقط اینا تاریخ مصرفشون کمه .... به اینش دقت کن ... زود ترش میشن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره سربي
    سلام به همه مامي هاي عزيز

    من دنبال پودر پاپريكا بودم . دوستان گفتند مارك گلها بگيرم ديروز كه رفتم بخرم اصلا" پودرش قرمز رنگ نبود پس چطوري ميشه بجاي رنگ قرمز غذاها استفاده كرد اوني كه من ديدم قهواي رنگ بودحسابي گيج شدم ميشه لطفا" عكس بسته فلفل پاپريكا را برام بزاريد

    با سلام ، ستاره جان من هم پودر پاپریکا که خریدم با اینکه اولش رنگش قرمز بود ولی بعد یه مدت رنگش تغییر کرد و قهوه ای شد... از اون به بعد خودم فلفل دلمه ای قرمز خوش رنگ خریدم و خشک کرده وپودر کردم.. این بار دیگه رنگش تغییر نکرد ...هم به صرفه تره وهم مطمن تر ، عطر وطعم

    ش هم بهتره...عکس اونی که خریدم و اونی که خودم درست کردم رو برات گذاشتم.. خودت مقایسه کن..


  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    سلام دوست جونا .من با هر روشی که امتحان کردم زرشک خوب و قشنگی نمی تونم واسه زرشک پلو داشته باشم قبلا از زرشک تازه استفاده می کردم خیلی عالی بود ولی الان نمیتونم من هم تقریبا به همن روشی که 2 صفحه قبل توضیح دادن زرشک درست میکنم اما به محض اینکه شکر بریزم سریع کاراملی میشه و زرشکام به هم میچسبه در ضمن نمیدونم زعفرون رو به صورت دم کرده تو زرشک بریزم یا پودر.اخرین بار که زرشک پلو درس کردم واسه جدا کردن زرشکام از هم مجبور شدم کلی زعفرون اب شده روش بریزم اصلا قشنگ نشد.من زرشک خشک استفاده میکنم . قبل از استفاده هم میشورمش.بعد روغن رو با شکر گرم میکنم ی کم که حل شد زرشک میریزم که یهم همه چی خراب میشه .ممنون میشم کمکم کنید
    خانومی زرشک رو باید انیجوری درست کنی...البته اندازه ها چشمیه!

    مثلا برای دونفر زرشک یک مشت باشه...اون یک مشت زرشک رو بخیسون توی آب...حداقل ده دقیقه

    بعد آبکششش کن خانومی وزرشک رو بریز توی یه ظرف کوچولویی(مثل ماهی تابه کوچولو)یک قاشق آب داغ

    بهش اضافه کن + دوقاشق چای خوری شکر بهش اضافه کن وبزار باشعله کم آبش ته بگیره..نه خیلی ته...

    همینکه کمی آبش کم شد..روغن بریز..یک قاشق غذاخوری روغن..روغن روبزار آب شه..وزرشک باهاش تف بخوره

    فقط شعله کم باشه که زرشک نسوزه


    ودر رابطه بازعفرون..خانومی زعفرون رو توی هاونگ زعفرون بریز(ازهمون سنتی ها) بعدحسابی بکوبش

    و آب جوش به اندازه ای که کافیه بریز توش وبعد برش گردون توی یک لیوان بزرگ!

    وبعد لیوان که حاوی زعفرون آب شده ست رو بزار روی سماوری!کتری آب جوشی چیزی!

    فقط مواظب باش دستت نسوزه خانومی موقع برداشتن لیوان از روی بخار

    بخار باعث میشه زعفرون حسابی دم بکشه

    درضمن برای درست کردن برنج زعفرونی...یک ظرفی بردار...مقداری کره آب شده بابرنج سفید قاطی کن

    وآروم آروم بهش زعفرون اضافه کن تابه رنگ مورد علاقه ات برسی...

    اول برنج رو با برنج زعفرونی تزیین کن!بعد زرشک رو روش بریز..!

    کافی بود خانومی
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=Mitra maman hasti]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "* آيسان *":5u9u0qyr
    منم يه سوال دارم آرد سفيد اگر توي كوكو سبزي ، كوكو سيب زميني ، فلافل و امثال اينها استفاده بشه باعث خشكي و سفتي غذا ميشه درسته ؟
    آیسان جون یه مقدار باعث انسجامش مشیشه نه اینکه خشک بشه زیاد که نمیریزی یه قاشق، البته من تجربه کوکو سبزیو دارم چون توی کوکو سیب زمینی نریختم .[/quote:5u9u0qyr]

    خانومی آرد سفید استفاده نکن چون باعث خشکی وسفتی کوکوهات میشه...

    یه آرد مخصوص کوکو هست میتونی اونها رو بخری واستفاده کنی..مثلا آرد سیب زمینی..آرد نخود چی..آرد...

    برای هرچیزی یه آردی وجود داره..توی فروشگاه های بزرگ ازاینجور چیزها دارن!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    عزيزم مشكل اينجاست كه من نميدونم از هر كدوم از اين آردها براي چه غذايي استفاده ميشه فقط ميدونم آرد نخودچي رو توي كوفته يه مقداري ميزنن كه وا نره آرد سيب زميني هم دارم فكر كنم بايد توي كوكو سيب زميني اضافه كنم درسته ؟
    اره خانومی ارد سیب زمینی رو توی کوکوی سیب زمینی بریز..

    الان من هرچی فکرمیکنم بازآرد دیگه ای یادم نمیاد

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهرا
    دوستان کدبانو
    میشه کمکم کنید و یه برنج خوب ایرانی معرفی کنید که کشیده و دون دربیاد و خوش عطر و طعم باشه .از کجا میتونم تهیه کنم ؟

    همسرم عاشق برنج های هندیه و من متنفرم .ازش می پرسم برای چی اینقدر دوست داری؟
    میگه چون دون و سفته(از کته خوشش نمیاد )
    همیشه مجبورم برای خودم ایرانی و برای همسر هندی درست کنم .
    برنج ایرانیمون خوش عطر و طعمه ولی زیاد دون نمیشه قدش هم کوتاهه .چون برادرم پارسال از شمال برامون خریده بود نمیدونم چه نوعیه ولی میخوام دیگه خودم از تهران بخرم .
    لطفا کمک کنید .
    ممنون

    عزيزم بهترين برنج شمال هاشمي البته اصلش و اگه از کارخونه اش بخري عاليه.اگه مونده باشه بايد خيس بخوره و اگه نو باشه نه.منم شوشو جان برنج هندي ميخوردن تا چند سال پيش چون دون دوست داشت .ديگه منم اينبار برنج ايراني از شمال اونم هاشمي اشو خريدم واز اواسط پارسال تا الان ايراني.تازه الان ايراني ميخوره هندي نميتونه بخوره.

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    عزیزم اگه قیمت برات مهم نباشه صدری هم جزو بهترین برنجاست که هم قد میکشه و هم دون دونه (من نهایت سعیمو میکنم که شفته شه (نیاز دارم گاها برای چیزی) اما نمیشه :)) ) و اگه مثل منو همسری عاشق دودی هم باشین ، صدری دودی محشره
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانمهاي هنرمند
    در زمينه استفاده از آرامپز هر كس تجربه اي داره راهنمايي كنه.
    مثلا مواد اوليه غذا رو كي آماده كنيم. كي بريزيم توش و براي پلو بهتره استفاده بشه يا خورشت؟
    كلا براي چه غذاهايي استفاده ميشه و چقدر زمان پخت احتياج داره


    نقل قول نوشته اصلی توسط روژان ج
    سلام . صبح بخیر. آلبالو جون ...
    من ازآرام پز خیلی استفاده کردم ... مخترعش به فکرخانمهای کارمند و دوراز جون شما تنبل ( واسه خودم میگم ها) وماه رمضون بوده !!
    تجربه ی من : به اندازه ای لازم آب بریزچون اصلا آب کم نمی کنه !! ولی آب روی مواد رو بگیره !!
    مثلا من واسه قورمه سبزی اول روغن پیازوآماده می کنم (روی گاز)بعد ادویه رو می ریزم و گوشتها رو بهش اضافه می کنم و یه تفت کوچولو میدم و لوبیا و سبزی سرخ شده رو هم اضافه می کنم . وقتی مواد جوش اومد اون وقت میریزم توی آرامپز. ( وقتی حبوباتم خیس خورده نباشه یه کوچولو واسه اون آب اضافه می کنم !!!!) بعد هم میرم بیرون .وقتی اومدم اگر فرصت بود میذارم رو گازتا آبش یه ذره کشیده شه و جابیفته. .. من آرام پز پلوپز پارس خزر دارم دوتا دیگ داره (چهارنفره کوچولو ...)خیلی دوسش دارم . توش خورش و مرغ و آبگوشت درست کردم . البته هیچ غذایی اونی نمیشه که باحوصله بالاسرش باشی وبهش سربزنی ها !!!
    این تجربه من بود شما یه کم که باهاش کارکنی تو دستت میاد که چیکارکنی ... اگر دوستان راهنمایی بیشتری دارن بفرماین من هم استفاده کنم ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    در تایید صحبتهای روژان عزیز
    آرام پز معمولا" برای خورش و موادی که به زمان پخت بیشتری احتیاج دارند مثل آبگوشت استفاده میشه . معمولا" می تونی مدت طولانی بدون اینکه نگران سوختن یا ته گرفتنش باشی بذاری تا بپزه . من خودم معمولا" شب تا صبح میذارم . حتی شده غذا رو توش می ریزم از خونه میرم بیرون تا وقتی بر میگردم آماده شده باشه. ( برای خانومای کارمنده ایده آله) در ضمن برای برنج استفاده نمیشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط anousheh
    نقل قول نوشته اصلی توسط آلبالو
    ممنون از راهنمايي دوستان. منم كارمندم و ميخوام غذا رو از صبح ساعت 6 توي آرامپز بريزم تا بعد از ظهر حدود ساعت 3.
    چه شودددددددد؟
    آرامپزم هم گازيه نه برقي. از اين مدلاي زودپز ، بخارپز، ارامپز هست

    آلبالو جان من با آرام پز بزرگ شدم و کلی از خاطرات بچگیم با آرامپزه چون مامانم سرکار میرفت بیشتر اوقات خورشت یا خوراک روی آرام پز بود ، یادمه خیلی از روزا از مدرسه می اومدم و برنج کته میذاشتم و با خواهرم میشستیم ناهار میخوردیم (دبستانی بودما)،خلاصه خیلی چیز خوبیه الان هم خودم دارم و ازش راضیم.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من دیروز از نان سینا یه نون های ریزی گرفتم که مخصوص سالاد بود

    کسی بلده چطوری میشه باهاش سالاد درست کرد
    ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    دوستم تو تاپیک سالاد ها یه سالاد سزار داریم که روش نون تست شده داره . فکرکنم برای اون سالاد میتونی استفاده کنی.


  9. #56
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    907
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    2762
    پسند کرده
    2130

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط heavenly
    ای نامردها... چرا جواب منو ندادید؟
    من بازم می پرسم... کسی تجربه ی گذاشتن ماست چکیده و کیوی رو توی فریزر داره یا نه؟ می خوام ببینم کیفیتشون خراب نمی شه؟...

    می خواستم امتحان نکنم از تنبلیم... مثل اینکه نمی شه....
    من ماست چكيده خونگي رو گذاشتم و بعد تو يخچال گذاشتم تا يخش به تدريج آب بشه مشكلي نداشت ولي من براي شيريني استفاده كردم ها
    ولي كيوي فكر نمي كنم بشه
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

صفحه 7 از 601 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما