نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 4808
صفحه 69 از 601 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=گل نیلوفر66]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فرزانه1345":3urnp0zr
    نقل قول نوشته اصلی توسط petrotech
    ممنون ازراهنماییتون.
    فرزانه جان سس سفید تو چطوری درست می کنی؟

    من آرد سفید را تو کره تفت میدم ولی نه به اون صورت که رنگش عوض بشه بعد شیر را آرام آرام اضافه میکنم و روی حرارت ملایم به هم میزنم تا غلظت مناسب را پیدا کنه.نمک و فلفل سفید هم میزنم.

    آسونتر از این کار اینه که آرد رو توی شیر حل کنی وبذاری روی اجاق وهم بزنی تاغلیظ شه در اخر کره رو اضافه میکنی با این روش گلوله نمیشه ولی با روش بالا باز کردن گلوله کار سختیه[/quote:3urnp0zr]



    من که تاکنون با این روش مشکلی نداشتم اگر کم کم شیر را اضافه کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد. من 20ساله با این روش سس سفید درست میکنم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  2. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط petrotech

    سلام حال و احوال دوستان چطوره.
    یه سوال دارم . من خیلی وقته دنبال دستورالعمل تهیه سوپ های غلیظی هستم که معمولآ در هتل ها سرو میشه و هیچ چیز توش معلوم نیست!، برای پیش غذا خیلی خوش خوراکن خیلی پرس و جو کردم همه گفتن همون آب مرغ یا گوشت و قارچ خیلی ریز شده با آرد هست و کره و علت غلیظی اون آرد .... راستش تا حالا خیلی مواد غذایی حروم کردم و به خورد مهمونای بیچارم دادم تا شاید این سوپ همون جوری در بیاد ولی با کمال تآسف هیچ وقت به اون سفتی و اون طعم نشده حتی با 4 قاشق آردبازم آبکی میشه.... گفتم اینجا دوستان همه با سلیقه و با تجربه ان خیلی خوشحالم میکنین اگه دستورشو بهم بدین
    ...منتظرم کدبانو های محترم
    ارد طعم خوبي نميده به غذا! بيشتر جو خيس خورده با شير و بعد پخته شده. سيب زميني .رشته سوپي خيلي پخته و له شده. كدو. قارچ. اينها لعاب ميدن به سوپ.بعد اگر ديدين اون قوام خاص را نداشت ميتونين از ارد تفت داده شده هم استفاده كنين.
    تمام مواد بالا را جدا بپزين و پوره كنين و بعد به مواد سوپتون اضافه كنين.
    عصاره هاي اماده فوق العاده طعم دهنده هستند.
    قلم گاو را بپزنين و از ابش براي سوپها استفاده كنين.چرب و چيل و خوشمزه اش ميكنه! كه اگر خواستين چربيش را دور بريزين و استاكش را استفاده كنين


    نقل قول نوشته اصلی توسط petrotech
    سلام خانومای کدبانو و خیلیییی مهربون....خوبین.؟
    ممنون از دستور غذایی که بابت سوپ غلیظ خوشمزه بهم دادین مواد لازمو خریداری کردم و امشب می خوام درست کنم......!! نتیجه رو فردا صبح بهتون میگم....امروز می خواستم یه نکته راجع به سرخ کردن سیب زمینی بگم. دیروز مجبور بودم سیب زمینی زیادی سرخ کنم و قتی سیب زمینی رو خورد کردم و شستم یه فکری به ذهنم رسید برای اینکه جلوگیری کنم از اینکه سیب زمینی بچسبه به ماهیتابه و... سیب زمینی هارو 30 ثانیه در ماکروفر گذاشتم و تمام آب رو سطحش خشک شد باورتون نمیشه 1) حتی یک دونه سیب زمینی هم نچسبید 2) خیلی سریع سرخ شد در زمان تقریبآ نصف نسبت به حالت قبلی شاید 5-10 دقیقه! 3) روغن خیلی کمی مصرف کردم همه اینها فقط با 30 ثانیه.......
    شاید شما خودتون می دونستین ولی خالی از لطف ندیدم تجربمو با شما در میون بزارم....دوتار شما بهاره
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط لوسیمی
    سلام دوستان یه سوال داشتم که نمیدونم جاش اینجاس یا نه ؟ به هر حال جای بهتری پیدا نکردم .

    من چند روز پیش یه شیشه ( نوشابه خانواده) آب نارنج از شمال خریدم . دو روزپیش که بازش کردم چشمتون روز بد نبینه .کوهی از کف از درش اومد بیرون . بعد از چند دقیقه که فرو کش کرد کمی ازش خوردم ولی اصلا مزه و طعم آب نارنج هایی که میگیریم رو نداشت . اصلا مزه نداشت . مزه اش به یه تیزی میزد .
    پارسال یه شیشه مهرام خریدم فوق العاده بود مزه اش تو هر غذایی کاملا محسوس بود .ولی این اصلا اینطور نبود .
    سوال
    1- آب نارنجم سالمه ؟
    2- آب نارنج معطر رو چی جوری باید شناخت( این سنتی ها) برام مهمه که طعم وعطرش خوب باشه .

    راستی دیشب که رفتم تجریش ترشیجات عمه لیلا اونم یه شیشه آب نارنج برام باز کرد که مزه اش رو تست کنم مزه این یکی که بدتر بود با این که کپک نداشت ولی یه کوچولو مزه کپک میداد بهم گفت خانوم آب نارنج طعم خاصی نداره!!!! و اونی که شما خریدین سالمه. !!!!

    کسی از این شیشه ها ی پاستوریزه مهرام یا بهروز سراغ نداره . رفتم شهروند آرژانتین و فرمانیه که متاسفانه نداشتن.
    من هميشه آب نارنج سنتي استفاده ميكنم تا قطره ي آخرش رو هم كه ميخواي استفاده كني وقتي در بطري رو ميخواي باز كني بشدت گاز داره. ضمنا مزه خيلي ترشي هم داره . اين صنعتي ها هيچكدوم طبيعي نيستن اسانس بهشون ميزنن.


  4. #548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    من توی یه برنامه آشپزی شنیدم که آشپز یه هتل میگفت برای خوشمزه شدن سوپهاش قلم رو به مدت 4-5 ساعت داخل فر میذارن.توی این مدت عصاره استخوانها گرفته میشه و از اون برای سوپ استفاده میکنن
    ولی فکر نکنم بشه توی خونه فر رو 4-5 ساعت روشن نگه داشت
    پرپرك جونم.من هميشه تو قابلمه مسي يه پياز قاچ خورده و زردچوبه و فلفل و دارچين ميريزم و قلم را هم ميدم اقا قصابه حسابي خوردش بكنه و بعد جوش كه اومد كف روش را چند مرحله ميگيرم .بعد كم كمش ميكنم و يه فاصله انداز حرارت زيرش ميگذارم و درش را كيپ ميكنم و يه شب تا صبح (الان كه تابستونه و خونه گرم ميشه) اگه نه 4-5 ساعت تو روز ميگذارم تا حسابي جا بيافته!از سنجاق جوش كمتر حرارت ميبينه ها!!
    بعد مغز قلم را در ميارم و نوش جون ميكنيم و عصاره به دست اومده را بسته هاي كوچيك فريز ميكنم.واقعا خوشمزه ميكنه.مخصوصا كه اوايل ابش را زياد ميگذاشتم و با همون اب همه مواد سوپ را ميپختم!!فوق العاده ميشه
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملــودی
    دوستان من آویشن خشک خریدم آسیاب نشده ولی خیلی ساقه آویشن خشک شده هم داخلش داره راه حلی برای پودر کردن آویشن ها دارید که بعد بشه از الک ردش کرد؟؟؟
    دوست گلم من همیشه آویشن آسیاب نشده میگیرم

    اگه حوصله کنی و ساقه ها رو جدا کنی و بعد آویشن رو آسیاب کنی و یه بار الکش کنی که عالی میشه

    یه آویشن سبز خوش رنگ داری

    با ساقه هم میتونی آسیاب کنی و بعد الکش کنی که زیاد مثل راه اول آویشن سبز خوش رنگی نخواهی داشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalh
    ملودي جون باباي من هميشه فصل بهار كوه كه ميره اويشن مياره مامانم انهار را برگ برگ ميكنه وخشك ميكنه
    وبعد با اسياب پودر ميكنه واقعا عالي ميشه
    حالا شما هم اسياب كن


  6. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط MAMYHELENA
    سلام
    میخوام با نون تست پیتزا درست کنم ولی نمیدونم نونم خشک میشه یا نه ؟
    کسی تا حالا درست کرده ؟
    اگه تو مایکروفر درست کنی فکر نکنم خشک بشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط طنین
    مريم خانوم
    روي نان تست رو سس قرمز بزن و ادامه ماجرا
    در كل 5 يا 6 دقيقه تو فر از قبل گرم شده ميزاري
    نميخواي يكساعت بمونه كه نونت خشك بشه
    موفق باشي
    تازه دلت خيلي شور ميزنه يدونه امتحاني درست كن اگه مورد قبولت بود ادامه بده
    ولي خوب ميشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman somi
    نقل قول نوشته اصلی توسط MAMYHELENA
    توی فر میخوام درست کنم تقریبا 45 تا. میترسم خوب در نیاد ضایع بشم.
    اگر خیلی نگران خشک شدن هستید، به این دقت کنید که اطراف نان تست به هرصورت خشک خواهد شد، هرچند که خودش نرم بمونه، پس میتونید گوشه هاش رو از قبل جدا کنید تا جلوی این مسله رو بگیرید.
    درضمن به پیشنهاد دوستان عمل کنید و حتما یکی دونمونه از قبل درست کنید تا کیفیت کار رو متوجه بشید
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    143
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    68
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    یه سوال خیلی ساده دارم، بهم نخندید

    پودر خمیر مایه رو باید از کجا تهیه کرد؟ مارک و ایناش فرق میکنه؟ زود خراب میشه؟ چقدر باید تهیه کرد که خراب نشه؟

    سوال من گم نشه!
    نه قربونت برم خمیرمایه مارک نداره تمام لوازم قنادی فروشها دارن بسته کوچیک هم هست توی یخچال هم میشه نگهداری کرد

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman somi
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra6212
    یه سوال خیلی ساده دارم، بهم نخندید

    پودر خمیر مایه رو باید از کجا تهیه کرد؟ مارک و ایناش فرق میکنه؟ زود خراب میشه؟ چقدر باید تهیه کرد که خراب نشه؟
    مارک به خصوصی نیست، اگر خارجیش رو پیدا کنید از نظر ماندگاری و کیفیت بهتره، درغیر اینصورت سعی کنید بسته کوچک اش رو بخرید، چون با وجود اینکه در یخچال نگهداری میشه، کمتر از یکسال عمر میکنه، حدود 6-7 ماه و بعد به شدت از کیفیتش کاسته میشه..
    پس اگر مصرفتون کمه حتما از بسته های کوچکش خریداری کنید.
    قلب من به تیر کسانی زخم خورد که از انها انتظار محبت داشتم نه فراموشی

  8. #552
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda*
    سلام.یه سوال مبتدیانه!
    چیکار کنم که سیب زمینی هایی که باریک خلال کردم موقع سرخ کردن به هم نچسبه؟
    خانمی هر نوع سیب زمنی رو قبل از سرخ کردن باید نشاسته گیری کرد.چند لحظه سیب زمینی رو داخل آب سرد بریزید و اجازه بدیده بمونه سپس آبکشی کنید.هر چه برش سیب زمینی ها نازک تر باشه تعداد دفعات شست شو باید بیش تر باشه.بعد با دستمال کاملا خشک و بعد سرخ کنید
    باقالی پلو با
    مرغ
     

صفحه 69 از 601 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما