نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 537 به 544 از 4808
صفحه 68 از 601 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  1. #537
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوست جونا میشه کمکم کنید فردا شب مهمون دارم یه سوال دارم
    میخوام جوجه کنجدی درست کنم ولی با یه نینی کوچولو زیاد نمیتونم سر گاز وایسم برای سرخ کردنش به نظرتون میتونم بزارمشون تو فر یا خراب میشه؟

  2. #538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    مهسا جان جوجه کنجدی خیلی سریع سرخ میشه کلا غذای راحت و بی دردسری هس
    نمیدونم تو فر میشه یا نه شاید نونش خشک بشه ولی میشه از قبل سرخ کرد و بعد توی ماکرو گرم
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  3. #539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    مهسا جان جوجه کنجدی خیلی سریع سرخ میشه کلا غذای راحت و بی دردسری هس
    نمیدونم تو فر میشه یا نه شاید نونش خشک بشه ولی میشه از قبل سرخ کرد و بعد توی ماکرو گرم
    رز ماری جون اگه از فبل سرخ کنم اون حالت تردی خودشو از دست نمیده؟
    من این غذا رو درست کردم ولی فوری سرو کردم

  4. #540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بهاره جان سوپهای هتل همیشه یکی نیست معمولا از هرچی که جلو دستشون باشه تو سوپ میریزن که خوشمزه هم میشه
    ولی شما اگه میخوای سوپ غلیظ داشته باشی این کاری که من میگم انجام بده شاید همونی باشه که میخوای از سبزیجات هرچی که دلت میخواد من معمولا سیب زمینی -پیاز -کلم سفید-هویج-حی تو زمستون شلغم رو توی خرد کرن کاملا ریز ریز خرد میکنم میذارم با آب مرغ بپزه وقتی کاملا پخت قارچ و ذرت و نخود فرنگی رو هم میریزم -یه چیز دیگه هم میتونی این سوپ رو با جو درست کنی هم با ماکارونی ریز شکلی فقط اگه با چو درست میکنی از همون اول جو رو با موادت بریز که اینارو خودت میدونی وقتی تمام مواد خوب پخت آرد وشیر رو مخلوط میکنی وتو موادت میریزی و وقتی هم شعله رو خاموش کردی کره و خامه اضافه میکنی -اگه با شیر دوست نداشتی میتونی بهش رب اضافه کنی در هر دو صورت خوب و غلیظ میشه
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من چون شوهرم از این سوپ ها خیلی خوشش میاد و فقط هم جو داخل آن مشخصه درست کردم به این شکل:

    جو را با اب مرغ گذاشتم پخت، بعد سس سفید درست کردم ولی داخلش رب گوجه هم زدم و به سوپم اضافه کردم و در آخر هم کمی آبلیمو زده دقیقا همونی شد که تو هتل ها و رستورانه سرو میشه .میتونید داخل آن کمی ورمیشل هم بریزید.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  6. #542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوسیمی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    916
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    766
    پسند کرده
    923

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام دوستان یه سوال داشتم که نمیدونم جاش اینجاس یا نه ؟ به هر حال جای بهتری پیدا نکردم .

    من چند روز پیش یه شیشه ( نوشابه خانواده) آب نارنج از شمال خریدم . دو روزپیش که بازش کردم چشمتون روز بد نبینه .کوهی از کف از درش اومد بیرون . بعد از چند دقیقه که فرو کش کرد کمی ازش خوردم ولی اصلا مزه و طعم آب نارنج هایی که میگیریم رو نداشت . اصلا مزه نداشت . مزه اش به یه تیزی میزد .
    پارسال یه شیشه مهرام خریدم فوق العاده بود مزه اش تو هر غذایی کاملا محسوس بود .ولی این اصلا اینطور نبود .
    سوال
    1- آب نارنجم سالمه ؟
    2- آب نارنج معطر رو چی جوری باید شناخت( این سنتی ها) برام مهمه که طعم وعطرش خوب باشه .

    راستی دیشب که رفتم تجریش ترشیجات عمه لیلا اونم یه شیشه آب نارنج برام باز کرد که مزه اش رو تست کنم مزه این یکی که بدتر بود با این که کپک نداشت ولی یه کوچولو مزه کپک میداد بهم گفت خانوم آب نارنج طعم خاصی نداره!!!! و اونی که شما خریدین سالمه. !!!!

    کسی از این شیشه ها ی پاستوریزه مهرام یا بهروز سراغ نداره . رفتم شهروند آرژانتین و فرمانیه که متاسفانه نداشتن.

  7. #543
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط petrotech

    سلام حال و احوال دوستان چطوره.
    یه سوال دارم . من خیلی وقته دنبال دستورالعمل تهیه سوپ های غلیظی هستم که معمولآ در هتل ها سرو میشه و هیچ چیز توش معلوم نیست!، برای پیش غذا خیلی خوش خوراکن خیلی پرس و جو کردم همه گفتن همون آب مرغ یا گوشت و قارچ خیلی ریز شده با آرد هست و کره و علت غلیظی اون آرد .... راستش تا حالا خیلی مواد غذایی حروم کردم و به خورد مهمونای بیچارم دادم تا شاید این سوپ همون جوری در بیاد ولی با کمال تآسف هیچ وقت به اون سفتی و اون طعم نشده حتی با 4 قاشق آردبازم آبکی میشه.... گفتم اینجا دوستان همه با سلیقه و با تجربه ان خیلی خوشحالم میکنین اگه دستورشو بهم بدین
    ...منتظرم کدبانو های محترم
    بهاره جان من فکر می کنم( علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن) ممکنه رستوران ها مقداری از سوپشون رو یه حتی همه اش رومیکس کنن که میکس کردن قسمتی از سوپ معقول تره .و مورد دیگه این که آرد ذرت نسبت به آرد گندم لعاب بیش تری به غذا میده
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    نقل قول نوشته اصلی توسط petrotech
    ممنون ازراهنماییتون.
    فرزانه جان سس سفید تو چطوری درست می کنی؟

    من آرد سفید را تو کره تفت میدم ولی نه به اون صورت که رنگش عوض بشه بعد شیر را آرام آرام اضافه میکنم و روی حرارت ملایم به هم میزنم تا غلظت مناسب را پیدا کنه.نمک و فلفل سفید هم میزنم.

    آسونتر از این کار اینه که آرد رو توی شیر حل کنی وبذاری روی اجاق وهم بزنی تاغلیظ شه در اخر کره رو اضافه میکنی با این روش گلوله نمیشه ولی با روش بالا باز کردن گلوله کار سختیه
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

صفحه 68 از 601 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما