نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 473 به 480 از 4804
صفحه 60 از 601 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  1. #473
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام دوستان
    ممکنه برای کسی که اصلا بلد نیست توضیح بدین چه جوری بادمجان رو کبابی می کنین؟ لطفا با جزییات هر چه بیشتر. کجا می ذارین ، چه شعله اس ، چند وقت ، آخرش باید چه شکلی شه و...
    خیلی خیلی ممنون.
    نگارا جون من روی شعله ی ملایم مرو گاز میذارم وقتی که روش خشک شد و ترک پیدا کرد یعنی آماده است.
    .............
     
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  2. #474
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من توری کباب پز رو روی گاز میزارم بادمجانها را روش میچینم طوری که روی شعله قرار بگیره بعدباشعله متوسط کباب میشه باید پوستش خشک و سیاه بشه به محظ اینکه خشک شد برش گردون تا طرف دیگش کباب شه باید بالاسرش وایسی.اگه زیاد بسوزه گوشت بادمجون از بین میره یعنی میسوزه بعد بزار خنک شه یه ظرف کنار دستت بزار دستترو خیس کن آروم پوست رو از بادمجون جدا کن

  3. #475
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نسترن نگارین عزیز و پرشیای عزیز یعنی اگر روی شعله یا توری بذارم تقریبا فاصله ای با شعله نداره ، نه؟ آتیش نمی گیره؟!
    بعد مثلا حدودا چقدر طول می کشه تا یک بادمجون کباب شه؟
    خیلی ممنونم دوستان.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #476
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda*
    سلام.برای اینکه پیتزا خشک نشه چی کار باید کرد؟درجه و طبقه چندم بزارم؟
    بستگی داره از چه خمیری استفاده کنی.من با خمیر شف که درست میکنم یه 5،6 دقیقه میذارم طبقه رو به پایین و بعد تا جایی که پنیرش طلایی بشه در قسمت وسط.
    .............
     
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #477
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگارای عزیزم فاصله خیلی نزدیک هم مشکل ساز نخواهد بود فقط مواظب دستت باش

    من خودم توی سینی فر می چینم و با گریل کبابی می کنم اینجوری هم کمتر کثیف کاری میشه و هم وقتی پوستش پف کرد یعنی اینکه پوست از گوشت جدا شده و راحت می تونی محتویات رو از پوست جدا کنی.

    در ضمن اگر در فر کباب می کنید می تونید شکاف طولی بدید تا بعدش راحت تر با قاشق یا هر چیزی که راحتی محتویات داخل رو خالی کنی

    اما اگر بوی کبابی بودن براتون مهمه و دوست دارید روی آتش مستقیم بهتره
    ...
    گاهی هم عجله داشته باشم بدون پوست توی سینی فر کبابش می کنم (که این روش شیرازی قضیه است
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  6. #478
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نسترن نگارین عزیز و پرشیای عزیز یعنی اگر روی شعله یا توری بذارم تقریبا فاصله ای با شعله نداره ، نه؟ آتیش نمی گیره؟!
    بعد مثلا حدودا چقدر طول می کشه تا یک بادمجون کباب شه؟
    خیلی ممنونم دوستان.
    anderw عزیز جوابت رو دادن.اصلا آتیش نمیگیره.بستگی به اندازه بادمجونا داره.از رو شکلش متوجه میش.یعنی پف میکنه و ترک میخوره.
    .............
     
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  7. #479
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    12942

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام دوستان
    ممکنه برای کسی که اصلا بلد نیست توضیح بدین چه جوریبادمجان رو کبابی می کنین؟ لطفا با جزییات هر چه بیشتر. کجا می ذارین ، چهشعله اس ، چند وقت ، آخرش باید چه شکلی شه و...
    خیلی خیلی ممنون.
    Negara عزیز من هم مثل این دوستایی که جواب شما رو دادن بایدبگم که من هم روی شعله ملایم روی توری کباب میکنم حتی با این روش گوجه،فلفل دلمه،وسیر وپیاز رو کبابی ومیکس کرده باهاش سالاد بانجان کبابی میدرستم که مزه ی بسیار عالی وخوشمزه ای داره البته شما میتونی بادنجونها رو هم به سیخ بکشی بعد کباب کنی درست مثه درست کردن کباب کوبیده
    ...
     

    والعصر ..........

  8. #480
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام دوستان
    ممکنه برای کسی که اصلا بلد نیست توضیح بدین چه جوریبادمجان رو کبابی می کنین؟ لطفا با جزییات هر چه بیشتر. کجا می ذارین ، چهشعله اس ، چند وقت ، آخرش باید چه شکلی شه و...
    خیلی خیلی ممنون.
    Negara عزیز من هم مثل این دوستایی که جواب شما رو دادن بایدبگم که من هم روی شعله ملایم روی توری کباب میکنم حتی با این روش گوجه،فلفل دلمه،وسیر وپیاز رو کبابی ومیکس کرده باهاش سالاد بانجان کبابی میدرستم که مزه ی بسیار عالی وخوشمزه ای داره البته شما میتونی بادنجونها رو هم به سیخ بکشی بعد کباب کنی درست مثه درست کردن کباب کوبیده
    گیتار جون خیلی ممنون. اتفاقا من خیلی اهل این جور سالادا هستم. میشه لطفا بگین چه جوری و به چه نسبتی میکس می کنین و با چه سس یا ادویه ای سرو می کنین؟ اگه تو تاپیکی عکس یا دستورشو گذاشتین ممنون می شم بگین که برم ببینم.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


صفحه 60 از 601 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما