نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 4808
صفحه 6 از 601 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mitra maman hasti
    خمیر یوفکارو باید توی فریزر بزارم یا توی یخچال ؟
    واسه درست کردن بورک 2 بسته خریدم که فکر کنم یه بسته استفاده بشه واسه بسته دوم میخواستم بدونم خمیر من مثلثی نازکه واسه هر بورک چند تا خمیر روی هم بزارم؟
    میترا مامان هستی عزیز من هم چندی پیش دو بسته خمیر یوفکا خریدم که یه بسته سپشو تو فریزر گذاشتم بعد که در اوردم کیفیتش خوب خوب بود و مثل اولش.میتونی تو فریزر نگهداری کنی. البنه من برای اینکه بعدا بتونم راحت تر به هر کدوم از خمیرها دسترسی داشته باشم هر کدوم رو تو یه کیسه فریزر گذاشتم و بعد همه کیسه ها رو توی کیسه خودش تا تو فریزر راحت تر پیداش کن.
    بسته به اندازه بورک هات می شه از یه خمیر یا نصفه یه خمیر استفاده بشه ، البته من بورکهای کوچیک لقمه ای درست میکنم در اندازه های یک سوم کف دست ،و یه جورایی به شکل مثلثی مثل سمبوسه تا می کنم (البته با تعداد تای کمتر) .
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط homa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    بعد 10 سال اشپزی تازه کنجکاو شدم که ادویه ها رو اول تو غذا بریزیم بهتره یا اواخر پخت ؟ ممنون
    اگر اواخر پخت بریزید عطر و طعمش بهتر حفظ میشه مخصوصا در مورد زغفران و دارچین

    البته به نوع غذا هم بستگی داره و حتی ادویه..مثلا:در مورد مرغ همیشه گفته میشه نمک و فلفل و زردچوبه یا مثلا پور سیر یا زنجبیل برای گرفتن بوش رو همون اول بریزین حتما...ولی برای گوشت اخر بریزین تا مانع از پختش نشه...در مورد ادویه های معطر که به خاطر عطرش میریزین بهتره اواخر پخت باشه..ولی برای ادویه هایی که برای طعم بیشر غذاست بهتره از اوایل یا اواسط پخت ریخته بشن..

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط naghme
    سلام كسي تا حالا ته چين رو تو قالباي الومينيومي امتحان كرده؟ من مي خواستم درست كنم اما نميدونم به قالب ميچسبه يا نه .ميشه سالم دراورد يا نميشه؟
    دوستم ته چين نه ولي برنج آبكش قالب رو درست كردم
    خوب در اومد فقط قسمت ته قالب كه گل و بوته داشت! يه گوشش يه كم چسبيد اما تو ظاهرش خيلي تاثيري نداشت خوب ته چين منسجم تر هست
    اينم عكسش:



    دوستاي ديگه شايد تجربه ي ته چين تو اين قالب ها رو هم داشته باشنو راهنماييتون كنن
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    603
    پسند کرده
    203

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بازم سلام دوستای خوب ومهربونم حالا که صحبت ازادویه های غذایی شد منم یه مشکلی دارم که حتما شما میتونیدراهنماییم کنیداونم اینکه هروقت خورشت قیمه درست میکنم تاوقتی ازپودردارچین استفاده نکردم خورشتم خیلی خوشرنگه چون اززعفرون هم استفاده میکنم ولی اگه فقط کمی دارچین بهش اضافه کنم رنگش تیره میشه وازاون خوش رنگی درمیاد دلیلش چیه؟
    میدونم خیلی سوال کردم ولی باید به خوبی خودتون منو ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اونم درباره پخت آلبالوپلوه هروقت آلبالو پلوبامرغ درست میکنم آلبالوهای فریزری رو کمی تفت میدم وشکر بهش اضافه میکنم حالا یالای برنج میریزم وهمراه بازعفرون دم کرده میذارم دم بکشه ویا آلبالو رو باهمون روش درست میکنم وبعد ازاینکه برنج آماده شد وتوی دیس کشیدم برای تزیین روش میریزم که خیلی خوب میشه و خیلی خوشرنگ ولی مشکل من درست کردن آلبالوپلو باگوشت چرخ کرده است هروقت باگوشت چرخ کرده درست میکنم هم رنگ گوشتم وهم آلبالوهام تیره میشه به خوشرنگی روش بالا نمیشه چرا؟
    لطفا منو درهردومورد راهنمایی بفرمایید ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    مامان ازی عزیز سلام من تا حالا البالو پلو درست نکردم وتجربه ای ندارم ولی در مورد قیمه من همیشه از چوب دارچین استفاده میکنم هم عطر بیشتری داره هم رنگ غذا رو عوض نمی کنه موقع سرو هم راحت از خورش درش میارم امیدوارم کمکتون کرده باشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی)
    آیداجون سلام ممنونم ازراهنماییت شمادرست میگین منم چنددفعه اینکارروکردم ولی شاید چوب دارچین که من دارم خیلی بی خاصیته چون اصلا توی غذا که میریزم عطر نداره حالا میرم دوباره چوب دارچین میخرم شاید خوب باشه بازم ممنون ازراهننماییت عزیزم

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    lمامان ازی جون سلام منم چوب دارچین بی بو داشتم وقتی مونده باشه عطرش میره تو همون عطاری بوش کن اگه کهنه نباشه عطر خوبی داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی)
    آیداجون سلام عزیزم شمادرست میگین چوبهای دارچین من کهنه هستند ولی بازم سوال توی عطاری چوب دارچین رو باید بشکونم وبو کنم یا همینجوری مشخص میشه که تازست واینکه توی خورشت قیمه که برای دوسه نفرتهیه میشه چه مقدارچوب دارچین لازمه که خوش عطرش کنه توروخدا ببخشیدا این همه سوال میکنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط homa2
    mamane azi عزیز علاوه بر چوب دارچین که دوستان گفتن میتونی بعد که خورشت آماده شد و توی ظرف کشیدی دارچین بپاشی,اینطوری رنگش تیره نمیه و عطرش هم بهتر حفظ میشه.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  6. #45
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    دوستای گلم جوز هندی رو برای چه غذاهایی میشه استفاده کرد ؟ کاربردی داره یا نه ؟
    جوز هندی کلا ادویه خوش عطر و طعمیه.من توی قیمه لوبیا پلو قیمه پلو و کلم پلو استفاده می کنم.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    دوستای گلم جوز هندی رو برای چه غذاهایی میشه استفاده کرد ؟ کاربردی داره یا نه ؟
    منم توي همه غذاها استفاده ميكنم ، توي سوپ و ماكاروني عالي ميشه فقط بايد خيلي كم ريخت ، دوستان توي بخش ادويه ها در موردش كامل توضيح دادند
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  8. #47
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,405
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2443
    پسند کرده
    67

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    سلام آبجی جونا,شما چه جوری زعفران پودر می کنید؟با آسیاب؟با هاون یا...؟می خوام کمترین میزان زعفرون حروم بشه.
    با اجازه بزرگترا

    میساجون... زعفران از این پاکت کوچیکاس؟

    من یه خودکار برمیدارم و مثل وردنه ، چند بار روی خود پاکت میکشم... براحتی پودر میشه و هم هیچیش حروم نمیشه
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    26

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زمین
    سلام
    یک سوال ابتدایی داشتم شما زرشک برای روی زرشک پلو را چطوری آماده می کنید و همچنین برنج زعفرانی برای تزیین روی دیس
    من زرشكو وقتي ميخرم پاك ميكنم و ميشورمش و رو يه پارچه پهن ميكنم تا ابش گرفته شه بعد فريزش ميكنم و هر وقت لازم داشتم به اندازه مورد نيازم برميدارم و با روغن و 1ق شكر و 1ق اب رو گاز ميذارم وخيلي كم تفت ميدم تا رنگش تغيير نكنه
    براي دم كردن زعفران اول زعفرانو خوب اسياب ميكنم بدون قند يا شكر (قند و شكر باعث ميشن كه زعفران خوب رنگ نده)مقداري از زعفرانو تو كمي اب جوش حل ميكنم و تو سه مرحله 15-10 ثانيه ميذارم تو ماكروويو تا دم بكشه بعد حداقل نيم ساعت ميذارم بمونه تا خوب دم بكشه و برنجي رو كه ميخوام زعفراني كنمو توظرفي ميريزم و كم كم زعفران اضافه ميكنم تا به رنگ مورد نظرم برسه
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

صفحه 6 از 601 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما