نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,721 به 4,728 از 4804
  1. #4721
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    میشه کمکم کتید
    من شعلع زرد درست کردم برا 1پ برنج 7پ اب ریختم ولی باز سفت بود.چیکار کنم سفت نشه و اگه قراره اب اضافه کنم تو چ مرحله ای اضافه کنم؟
    سلام شبنم جون
    عزیزم میزان آب خوری برنج بستگی به ری برنج داره.
    حتما حتما از شب قبل برج را خیس کنید.
    اون موقعی که می خواهید خاموش کنید غلظت زرد باید خیلی شل تر از حد مطلوبتون باشه.چون در حین سزد شدن سفت میشه.

    من معمولا اگه نیاز به اضافه کردن آب داشته باشه، گلاب میریزم
    shabnamjon, shalizar و ستین این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. #4722
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    350
    سلام دوستان
    من چند بار حلیم درست کردم و هر بار تمام مدت پخت حلیم (تقریبا 7-8)ساعت کنار قابلمه وایساده بودم و هم میزدم چون تا یه 10دقیقه ولش می کردم ته می گرفت

    اما میبینم که اینجا کسی از این مشقت هم زدن نمی ناله
    شما چی کار می کنید که ؟ هم نمیزنید ؟ ته نمی گیره ؟

    تو را به خدا به منم بگید من الان حلیم گذاشتم برا افطار
    kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  3. #4723
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    891
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    945
    پسند شده
    14502
    پسند کرده
    14670

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من چند بار حلیم درست کردم و هر بار تمام مدت پخت حلیم (تقریبا 7-8)ساعت کنار قابلمه وایساده بودم و هم میزدم چون تا یه 10دقیقه ولش می کردم ته می گرفت

    اما میبینم که اینجا کسی از این مشقت هم زدن نمی ناله
    شما چی کار می کنید که ؟ هم نمیزنید ؟ ته نمی گیره ؟

    تو را به خدا به منم بگید من الان حلیم گذاشتم برا افطار
    دوست عزیز اتفاقا حلیم و در کل غلات لعابدار اصلا قاشق نباید بهش زد چون همین جور که خودتان گفتید ته میگیره و حالت چسبندگی زیاد پیدا میکنه
    شما گندم از قبل خیس کرده با آب خودش و کمی آب بگذارید روی حرارت متوسط تا کاملا بپزد و نرم به اصلا هم قاشق توش نزنید و بعد مراحل گوشت و....
    باران67, (ziba), pariyan و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4724
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    دوست عزیز اتفاقا حلیم و در کل غلات لعابدار اصلا قاشق نباید بهش زد چون همین جور که خودتان گفتید ته میگیره و حالت چسبندگی زیاد پیدا میکنه
    شما گندم از قبل خیس کرده با آب خودش و کمی آب بگذارید روی حرارت متوسط تا کاملا بپزد و نرم به اصلا هم قاشق توش نزنید و بعد مراحل گوشت و....
    یه نکته هم من بگم
    برای ریش ریش شدن گوشت مرغ، بعد از پختن سینه مرغ، با همزن برقی بیا فتید به جونش
    عین حاضری ها میشه
    RE79EL و kurosh1 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #4725
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    389
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    2326
    پسند کرده
    2321
    سلام دوستان گلم ... من یه سوالی داشتم... من زیاد توو پختن کوکو مخصوصا از نوع سیب زمینی و تخم مرغش قهار نیستم، ی جورایی نا بلدم... بعد این اقای همسر هی بهم میگن مثل کوکوهای مامانم نیس، اوون پوک هس سیب زمینی وسطش خام نیس، بعد منم عادتی ک دارم هیچ. وقت نمیپرسم، میخاستم شما کمکم کنید چ جووری یه کوکوی خوشمزه ک با همون تخم مرغ و سیب زمینی هس چ جووری درست کنم که کمی پووک باشه، ممنون میشم تجربه هاتونم در اختیار من بزارین...
    ***
     
    باران67, r.khk و ستین این نوشته را پسندیده.
    عشقی که تو نباشی میمیره
    عشقی که تو دست تو گل داده

  6. #4726
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh mansoori نمایش پست ها
    سلام دوستان گلم ... من یه سوالی داشتم... من زیاد توو پختن کوکو مخصوصا از نوع سیب زمینی و تخم مرغش قهار نیستم، ی جورایی نا بلدم... بعد این اقای همسر هی بهم میگن مثل کوکوهای مامانم نیس، اوون پوک هس سیب زمینی وسطش خام نیس، بعد منم عادتی ک دارم هیچ. وقت نمیپرسم، میخاستم شما کمکم کنید چ جووری یه کوکوی خوشمزه ک با همون تخم مرغ و سیب زمینی هس چ جووری درست کنم که کمی پووک باشه، ممنون میشم تجربه هاتونم در اختیار من بزارین...
    سلام دوست عزیزم

    ندانستن عیب نیست
    نپرسیدن عیب است

    بفرمایین تاپیکمربوطه که پر از تجربیات است

    کوکو سیب زمینی | کتلت سیب زمینی
    باران67, r.khk, saeedeh mansoori و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #4727
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9440
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    عزیزم.هرچه تخم مرغ کو کوتون زیاد شه بیشتر پوک می شه اگه میزان تخم مرغ کوکو کم باشه حالت خمیری پیدا می کنه.برا یدونه سیب زمینی متوسط دوتا تخم مرغ در نظر بگیرین .نتیجه رو ببینید بعد تو حجم بیشتر این کار رو انجام بدید
    kurosh1, saeedeh mansoori, مامی سجاد و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  8. #4728
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    میشه کمکم کنیدد
    اکثرا تو دستور مربا گیلاس از ابلیمو استفاده نکردن.چرا برا هویج استفاده میشه؟پس برا اینکه شکرک نزنه چ کنیم؟؟و اینکه نوع ابی ک بهش اضافه میکنیم فرق داره؟مثلا سرد گرم یا جوشیده؟
    ستین این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما