نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,713 به 4,720 از 4804
  1. #4713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    421
    سلام
    من مقدار زیادی فلفل دلمه ای سبز دارم، بغیر از فریز کردن، ترشی، و نگهداری در روغن دیگه باهاش چکار میشه کرد؟
    دلمه فلفل هم دوست نداریم
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  2. بانک بند ناف
  3. #4714
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan نمایش پست ها
    سلام
    من مقدار زیادی فلفل دلمه ای سبز دارم، بغیر از فریز کردن، ترشی، و نگهداری در روغن دیگه باهاش چکار میشه کرد؟
    دلمه فلفل هم دوست نداریم
    میتونی چرخ کنی و توی مایه کتلت ازش استفاده کنی
    توی سالاد بریزی و مصرف کنی
    همینجوری کنار غذاها مصرفش کنی

    خلاصه که تازه تازه مصرف کنی خیلی بهتره
    چون با راه های نگهداری اولین توی اولین مرحله ویتامین سی موجود در اون از بین میره
    باران67, pariyan و گیتار این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #4715
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    2106
    پسند کرده
    1270
    سلام دوست ای گلم یه سوال دارم من میخواستم امشب رولت اسفناج درست کنم 1کیلو خریدم اما بخاطرمهمونای سرزده برنامه مو باید عوض کنم
    سفنجاج اگه با همون دستور که میگه باید 2 دقیقه بجوشه وقتیابش گرفته شد بعد از چرخ گوشت رد کرد.حالا میتونم بعد این مرحله تو یخچال بزارم واسه فردا
    موساکا
     
    ستین این نوشته را پسندیده.

  5. #4716
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    چرا اسفناج تازه رو نگه نمیداری
    پخته اش یه ذره مشکل داره نگهداریش
    ستین این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #4717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    1311
    عسل گذاشته بودم توی یخچال حالا شکرک زده چه کارش کنم درست بشه؟ بیرون از یخچال گذاشتم بهتر شد اما نه کامل

  7. #4718
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    1226
    در ظرف عسل رو محکم ببند که اب توش نره بزار در قابلمه اب جوش یه چیز سنگین بزار روش حرکت نکنه اب که جوش اومد 5 دقیقه بعد خاموش کن بزار بمونه کاملا درست میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #4719
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ladddy نمایش پست ها
    عسل گذاشته بودم توی یخچال حالا شکرک زده چه کارش کنم درست بشه؟ بیرون از یخچال گذاشتم بهتر شد اما نه کامل
    دوست عزیزم دو تا راه حل داری
    یکی گاز یکی مایکروویو
    اگر مایکروویو داری بگذار رو حالت یخ زدایی
    روی گاز؛ اگر طرف شیشه ای داری کف قابلمه را یه دستمال پارچه ای پهن کن که تو قل زدن ظرف عسل نشکنه
    اگر طرف پلاستیکی هست، کف قابلمه دو تا کارد کره خوری بگذار که حرارت ظرف را آب نکنه

    حالا به اندازه نصف ارتفاع ظرف عسل،اب بریز تو قابلمه و بگذار با حرارت متوسط بجوشه.بعد چند دقیقه خاموش کن و با هم زدن با قاشق، عسل را هم دما کن.

    ولی سعی کنین به عسل حرارت ندهید.
    مهم ترین خواص عسل با حرارت از بین میره
    باران67, آیندگان و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #4720
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    میشه کمکم کتید
    من شعلع زرد درست کردم برا 1پ برنج 7پ اب ریختم ولی باز سفت بود.چیکار کنم سفت نشه و اگه قراره اب اضافه کنم تو چ مرحله ای اضافه کنم؟
    خدایا شکرت

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما