نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,641 به 4,648 از 4808
  1. #4641
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ayshe آواتار ها
    عایشه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    گلستان.گنبد
    نوشته ها
    153
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    1282
    پسند کرده
    1580
    من جمعه رفتم جمعه بازار کلی ادویه داشت ...
    ادویه کاری با طعم لیمو
    ادویه کاری با طعم دارچین
    ادویه کاری با طعم فلفل
    ادویه کاری با طعم ...
    ...
    ...
    نفهمیدم دقیقا چیه...
    من آشپزیم در حد صفر که نه ولی یک بود
    برای همین چون تازه کارم نمیدونم چی به چیه؟شرمنده
    قورمه سبزی
     
    مامان حدیثه, مامان غزل و آتامان این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4642
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    دوست مامی سایتی ، برعکس شما ، من چون بچه آبادان ام ؛ خیلی با ادویه سروکار دارم . بنظر من استفاده از ادویه فرمول نیست که حتما رعایت بشه ذایقه خانواده در نظر بگیر که این هم با تمرین بدست میاد.
    البته در مرغ کاری لیمو خوب میشه اما در پلو نه
    در پلو ، ادویه کاری دارچین عالی میشه
    کاری فلفل هم برای خورشت مناسبتر اگه فلفل خور هستید .
    اما دنیای ادویه عین اشپزی دنیای وسیعی و اگه شروع به استفاده کنید حسابی به طعم های جدید و خوشمزه که فضای غذا را تغییر میدهد میرسید .
    ayshe, مامان غزل, مامان حدیثه و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #4643
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ayshe آواتار ها
    عایشه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    گلستان.گنبد
    نوشته ها
    153
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    1282
    پسند کرده
    1580
    آره عزیزم...قبول دارم ادویه خیلی تاثیر داره ...مثلا شیربرنج میپختم قبلنا...برنج و شیر و شکر.
    الان با کمک سایت های آشپزی و صد البته مامی سایت شیر برنج پختم عالییییی...فقط با اضافه کردن دانه هل که کوبیدمش.و گلاب.
    ممنون که هستین
    قورمه سبزی
     

  5. #4644
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4272
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    مسقطی کاراملی

    فایل پیوست 205892

    شکر ............... نصف پیمانه

    شیر ............... 2 پیمانه
    نشاسته گل. .... 3 قاشق غذاخوری
    وانیل ............... کمی
    ابتدا شکر را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا ذوب شده و رنگ آن قهوه ای شود (کاراملی شود) سپس یک پیمانه از شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم (در این مرحله شکر سفت میشه ولی کم کم روی حرارت دوباره روان میشه)، نشاسته را در یک پیمانه شیر باقیمانده حل کرده تا اصلاً گلوله باقی نماند و به شیر و شکر اضافه می کنیم. (بهتر است موقع اضافه کردن نشاسته و شیر را از الک بگذرونیم)، مواد را روی حرارت هم می زنیم تا غلیظ شود سپس درون قالبی که با روغن مایع خیلی کم چرب کرده ایم می ریزیم (اینکار هم باعث میشه راحت از قالب جدا بشه و هم کمی دسر رو براق می کنه) و چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملاً سرد شود و سپس برمی گردانیم.


    من علاوه بر چرب کردن 45 دقیقه قالب را داخل فریزر گذاشتم مواد رو هم کمی غلیظ تر از فرنی برداشتم
    مزه ش عالی بود مزه تافی میداد ما خیلی دوسش داشتیم بعد 2 ساعت استراحت با کوچکترین اشاره انگشت از قالب جدا میشد
    خانما من دارم از اين مسقطي كاراملي درست ميكنم. بعد از درست كردن كارامل كه شير رو بهش اضافه كردم، كاملا رفته رفته بريد!!! الان شيرها توش دون دون مونده و كارامل هم جدا
    يعني علتش چي بود؟؟
    بنظرتون چيكاررش كنم؟ بريزم دور؟
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  6. #4645
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    4
    سلام دوستان
    اين روشي بود كه سير را داخل روغن نگه مي داشتيم مي خواستم بدونم حتما بايد داخخل يخچال نگه داشت يا داخل كابينت هم ميشه
    ممنون از توجهتون
    باران67 و آتامان این نوشته را پسندیده.

  7. #4646
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86770
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سارا ٢٩ نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اين روشي بود كه سير را داخل روغن نگه مي داشتيم مي خواستم بدونم حتما بايد داخخل يخچال نگه داشت يا داخل كابينت هم ميشه
    ممنون از توجهتون
    عزیز دلم داخل یخچال بذارین،
    r.khk و آتامان این نوشته را پسندیده.

  8. #4647
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263
    دوستان من یه سوالی دارم در ارتباط با پلوپز. نمیدونم جاش اینجاست که بپرسم یا نه. اگه جاش اینجا نیست بگید تا پستم رو حذف کنم و جای مناسب بپرسم.
    میخواستم بدونم با پلوپز میشه ته دیگ نان درست کرد؟
    اگه میشه با جزییات راهنماییم کنید. چون تازه پلوپز خریدم و هرگز از پلوپز استفاده نکردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  9. #4648
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86770
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *fariba* نمایش پست ها
    دوستان من یه سوالی دارم در ارتباط با پلوپز. نمیدونم جاش اینجاست که بپرسم یا نه. اگه جاش اینجا نیست بگید تا پستم رو حذف کنم و جای مناسب بپرسم.
    میخواستم بدونم با پلوپز میشه ته دیگ نان درست کرد؟
    اگه میشه با جزییات راهنماییم کنید. چون تازه پلوپز خریدم و هرگز از پلوپز استفاده نکردم
    سلام گلم،جای سوالتون کاملا درسته
    برای پلوپز هم بله گلم میشه هر ته دیگی گذاشت
    مثل وقتی برنج کته میپزیم و ته دیگ میذاریم
    تا ابش کشیده شد و وقتی شد که میخپایی درش رو ببندی محتویات قابلمه رو خالی کن یه جا ته دیگ رو بذار بعد برنج رو بریز روش
    موفق باشی دوست من

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما