نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,617 به 4,624 از 4806
  1. #4617
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    مرسی دوستم.یعنی کل مواد من جمله سبزیو قاطی کنم و.چندبار چرخ کنم؟؟

    چرخ کردن فکر نکنم جالب بشه .. کوفته رو باید ورز داد... سبزی رو چند بار چرخ کنی خوب نمیشه...
    من همیشه مواد کوفته رو با غذاساز ورز میدم و آخر سر سبزی خرد کرده رو اضافه میکنم و خیلی کم ورز میدم که سبزی دیگه خیلی له نشه....
    hengamehh, najmehkhatoon, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  2. بانک بند ناف
  3. #4618
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    334
    پسند کرده
    480
    سلام دوستان کدبانو برای خمیر کاسترول بادنجون میشه از ارد گندم استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا باید از ارد سفید شیرینی استفاده کنیم لطفا زودتر جواب بدید ممنون
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    تمام لذت عمرم همین است
    که مولایم امیرالمومنین است

  4. #4619
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56384
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    از آرد گندم بله میشه
    *سما, najmehkhatoon و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #4620
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86624
    پسند کرده
    75986

    ویترین مدال ها

    دوستای گلم سلام
    من یه کدو دیروز جدید خریدم
    اصلا مثل همیشه نیست
    شیرینیش کمه
    البته همیشه سر باریک میخریدم این دفه کپلی خریدم
    رنگش بدک نیستا ولی مزه س مثل قبل نیست
    به نظرتون تو پلو یا خورش بزنم تو ذوق نزنه؟
    میترسم برا مصرف شیرینی پزیم از این استفاده کنم
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #4621
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kati a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    1206
    پسند کرده
    419
    باران عزیز سلام.مادر شوهر یه خورشت بامزه درست میکنه به اسم قلیه کدو .این قلیه مرغ و گوشت نداره
    در این قلیه از مقدار کمی لوبیا چشم بلبلی اگه نداشتش از لوبیا چیتی استفاده میکنه .اول لوبیا رو میذاره بپزه مقداری کدو رو هم میذاره بپزه.همراه لوبیا کمی گردو اضافه میکنه وقتی لوبیا پخت و گردو به روغن افتاد کدو رو که پخته بود پوست میگیره و داخل خورشت میریزه در این فاصله که خورشت با حرارت ملایم داره جا میافته اون کمی سبزی گشنیز وخیلی کم نعنا رو با سیر ساییده سرخ کرده به خورشت اضافه میکنه البته سبزی ها از قبل چرخ شدند.ما در گیلان دو سبزی معطر داریم بنام کوت کوتو و چوچاغ درستش اینه که گشنیز ونعنا با این دو سبزی معطر همراه باشه ولی شما اگه دسترسی ندارید مهم نیست در انتها بسته به ذاعقه خانواده رب انار یا شکر اضافه میکنیم یا میتوان از هر دو استفاده کرد که خورشت ملس شود .امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه وتونسته باشم کمکی به شما کرده باشم البته به پای توضیحات جامع ومفصل شما نمیرسه ببخش منو نازنی ی ی ی ینم
    باران67, Behjat و amir mami این نوشته را پسندیده.

  7. #4622
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86624
    پسند کرده
    75986

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kati a نمایش پست ها
    باران عزیز سلام.مادر شوهر یه خورشت بامزه درست میکنه به اسم قلیه کدو .این قلیه مرغ و گوشت نداره
    در این قلیه از مقدار کمی لوبیا چشم بلبلی اگه نداشتش از لوبیا چیتی استفاده میکنه .اول لوبیا رو میذاره بپزه مقداری کدو رو هم میذاره بپزه.همراه لوبیا کمی گردو اضافه میکنه وقتی لوبیا پخت و گردو به روغن افتاد کدو رو که پخته بود پوست میگیره و داخل خورشت میریزه در این فاصله که خورشت با حرارت ملایم داره جا میافته اون کمی سبزی گشنیز وخیلی کم نعنا رو با سیر ساییده سرخ کرده به خورشت اضافه میکنه البته سبزی ها از قبل چرخ شدند.ما در گیلان دو سبزی معطر داریم بنام کوت کوتو و چوچاغ درستش اینه که گشنیز ونعنا با این دو سبزی معطر همراه باشه ولی شما اگه دسترسی ندارید مهم نیست در انتها بسته به ذاعقه خانواده رب انار یا شکر اضافه میکنیم یا میتوان از هر دو استفاده کرد که خورشت ملس شود .امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه وتونسته باشم کمکی به شما کرده باشم البته به پای توضیحات جامع ومفصل شما نمیرسه ببخش منو نازنی ی ی ی ینم

    یک دنیا ممنونم از محبتت گل نازم.مرسی
    توضیحاتتون عالی بود
    فقط ای کاش این غذای سنتی و صد در صد خوشمزه رو با تصویر برامون میذاشتین
    چون تا حالا ندیدم میترسم خراب کنم و خوب نپزم
    من منتظر امورش نازتون میمونم
    بازم ممنونم ازت
    مامان غزل, amir mami و kati a این نوشته را پسندیده.

  8. #4623
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56384
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    باران جان من توعمرم یه بار کدو گرفتم که اونم برام اوردنش
    ازون سرباریکا نیست ازون گرد و تپلین
    مزه خاصی هم نداره شیرین هم نیس ولی ازش کیک ,نان خورش. درست کردم و یه بارم تو سوپ ریختم
    همه چی عالی بود
    باران67, amir mami و z.rezaei این نوشته را پسندیده.

  9. #4624
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سالاری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    2,624
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4168
    پسند کرده
    10657
    خانوما مواد فلافل رو چقدر تو فریزر نگه میدارین میشه طولانی نگهش داشت؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]الهم صل علی محمد وال محمد[/HIGHLIGHT]

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما