نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,593 به 4,600 از 4802
  1. #4593
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86566
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    شیوا جون فقط پیشنهاد میکنم دستور خانم گل اور که نوشتم رو بخونی
    همه اینا که گفتی داخلش هست
    Shiva Sh و کوئین این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4594
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    شیوا جونم منم با شما همدردم. یعنی سرنوشت کتلتهام اینه که آخرش تبدیل به مایه ماکارونی میشن. آبرو هم نمونده. البته شما که خودت هنرمندی و حتما قلقشو پیدا میکنی. خانومای گل همه چی رو خوب یادآوری کرده اند. یکی از نکات هم اینه که وقتی مایه کتلتو آماده کردی هم خوب ورزش بدی هم بهش استراحت بدی. این با تجربه به دست میاد و به میزان چربی گوشت چرخ کرده ات بستگی داره. اینا رو خانومای باتجربه خیلی خوب میفهمن که آیا مایه ای که درست کردی قراره وابره یا نه. منم خیلی دوست دارم یکی بهم این قلق رو یاد بده. پیش بینیهای مامانم همیشه درست درمیاد و کتلتهام همیشه وامیره.
    یه راه تقلب هم هست. اونم اینه که اصلا بهش تخم مرغ نزنی. اینطوری کتلتهات سفت میشه ولی اصلا وانمیره. تضمینی تضمینی. همونطور که خانومای گل گفتن هم سیب زمینی نیم پز هم خیلی خوب نقش چسب رو بازی میکنه. بجای آرد هم اگه پودر سوخاری بزنی خوب میچسبن. هروقتم روغنت کف کرد قاشق چوبیتو بذار یه طرف تابه ات تو روغن. اینطوری روغن میترسه دیگه کف نمیکنه. ببخشین که بین این همه استاد باتجربه جسارت کردم و نظر دادم.
    خانوما بازم اگه نکته ای بنظرتون رسید لطفا بگین. شاید برای شما آسون باشه ولی واقعا برای ماها که بار اول درست میکنیم درست کردن کتلت مثل شکافتن اتم میمونه.
    باران67, Shiva Sh, مامی سجاد و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4595
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    شیوا جونم منم با شما همدردم. یعنی سرنوشت کتلتهام اینه که آخرش تبدیل به مایه ماکارونی میشن. آبرو هم نمونده. البته شما که خودت هنرمندی و حتما قلقشو پیدا میکنی. خانومای گل همه چی رو خوب یادآوری کرده اند. یکی از نکات هم اینه که وقتی مایه کتلتو آماده کردی هم خوب ورزش بدی هم بهش استراحت بدی. این با تجربه به دست میاد و به میزان چربی گوشت چرخ کرده ات بستگی داره. اینا رو خانومای باتجربه خیلی خوب میفهمن که آیا مایه ای که درست کردی قراره وابره یا نه. منم خیلی دوست دارم یکی بهم این قلق رو یاد بده. پیش بینیهای مامانم همیشه درست درمیاد و کتلتهام همیشه وامیره.
    یه راه تقلب هم هست. اونم اینه که اصلا بهش تخم مرغ نزنی. اینطوری کتلتهات سفت میشه ولی اصلا وانمیره. تضمینی تضمینی. همونطور که خانومای گل گفتن هم سیب زمینی نیم پز هم خیلی خوب نقش چسب رو بازی میکنه. بجای آرد هم اگه پودر سوخاری بزنی خوب میچسبن. هروقتم روغنت کف کرد قاشق چوبیتو بذار یه طرف تابه ات تو روغن. اینطوری روغن میترسه دیگه کف نمیکنه. ببخشین که بین این همه استاد باتجربه جسارت کردم و نظر دادم.
    خانوما بازم اگه نکته ای بنظرتون رسید لطفا بگین. شاید برای شما آسون باشه ولی واقعا برای ماها که بار اول درست میکنیم درست کردن کتلت مثل شکافتن اتم میمونه.
    من اینجوری درست میکنم ه
    رچندتا سیب زمینی پخته استفاده میکنم دو برابرش سی زمینی خام میزنم مایه کتلت اب میندازه ابشو خوب میگیرم پیاز و سیب زمینی خام با رنده ریز سیب پخته با رنده درشت تخم مرغ یه دونه میزنم بعضی وقتا اصلا نمیزنم کتلتمم سفت نمیشه .... تا حالا کتلتم وا نرفته روغن رو اول با حرارت زیاد داغ میکنم بعد متوسط نکته مهم سیب زمینی خامه و اینکه سیب زمینی پخته کاملا سرد باشه در تابه رو هم نمیزارم
    مامی سجاد, sita-golam, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #4596
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3819
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shiva Sh نمایش پست ها
    دوستای گلم مرسی از کمکتهاتون. راستش من هر چی درست میکنم کتلت با نخود به خصوص، وامیره! آرد میزنم همیشه ولی مشکلم حل نمیشه. تخم مرغم 10 بار کم و زیاد کردم! درست نشد که نشد! حتی یه بار درست میکردم وا رفت همه رو برگردوندم به ظرف دوباره یه تخم مرغ زدم دوباره سرخ کردم خوب شد... به خصوص چند تا کتلت اولم حتما حتما وا میره! :( یا موقع برگردوندن میشکنه!
    نمیدونم فکر میکنم مشکل میتونه از اینا باشه:
    1- خوب مواد له نمیشن و به خورد هم نمیرن.
    2- تخم مرغ کم یا زیاد میشه.
    3-روغن کم میریزم.
    4-شعله گازم مناسب نیست...
    5- نمک کم میزنم؟ (من به همه غذا ها نوک قاشق نمک میزنم)
    مممنونم باران جان. حتما دانلود میکنم و میبینم! این قضیه برام شده یه معضل! به خصوص که من با مادرشوهرم زندگی میکنم و هر چی درست کنیم با هم میخوریم! آبرو نمونده برام! آش هام عالی! برنج و کوکو عالی! پیتزا و پیراشکی اینا خوب ولی این افتضاح محضضضضضضضضضض
    همه نکنه ها رو دوستان گفتن فقط اگر مواد رو با رنده درشت رنده کنی خیلی بیشتر باید مواد رو ورز بدی تا انسجام پیدا کنه.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67, کوئین و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.

  6. #4597
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Tahoura 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    ی جای این دنیا
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    85
    سلام
    کمک میخوام
    چ غذاهایی با خمیر یوفکا میشه درست کرد؟؟
    همسایمون رو میخوام دعوت کنیم .میخواستم هویج پلو بذارم ولی همسرم میگه با خمیر یوفکا غذا بذارم یا پیراشکی چیزی
    حالا کمک میخوام که چی بذارم..دو نوع باشه غذا
    دسر کنارش چی خوبه؟؟؟
    ......
     
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    ❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
    دوستان میشه برام دعا کنید منم بچمو صحیح سالم بغل کنم

  7. #4598
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Tahoura 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    ی جای این دنیا
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    85
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tahoura 1 نمایش پست ها
    سلام
    کمک میخوام
    چ غذاهایی با خمیر یوفکا میشه درست کرد؟؟
    همسایمون رو میخوام دعوت کنیم .میخواستم هویج پلو بذارم ولی همسرم میگه با خمیر یوفکا غذا بذارم یا پیراشکی چیزی
    حالا کمک میخوام که چی بذارم..دو نوع باشه غذا
    دسر کنارش چی خوبه؟؟؟
    ......
     
    ❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
    دوستان میشه برام دعا کنید منم بچمو صحیح سالم بغل کنم

  8. #4599
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    طهورا خانم=
    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 18 عدد
    سیب زمینی : سه عدد متوسط
    پیاز : یک عدد
    نخود فرنگی : یک فنجان
    جعفری خرد شده : نصف فنجان
    گوجه گیلاسی : 10 عدد
    زیره : یک قاشق چایخوری
    خردل : یک قاشق مرباخوری

    زردچوبه : یک قاشق چایخوری
    دارچین : یک قاشق چایخوری
    زنجبیل : یک قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل قرمز : به میزان لازم
    کره ذوب شده : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم
    سیب زمینی را آب پز کرده ،*سپس آن را پوست گرفته و ریز ریز میکنیم .
    2 درون ماهی تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به همراه نمک ، فلفل قرمز ، خردل و زیره تفت داده تا نرم شود ،* سپس زنجبیل ، دارچین ،* زردچوبه و گشنیز را به آن اضافه میکنیم .

    3 پس از این که مواد به خوبی مخلوط شدند ،* سیب زمینی ، گوجه و نخود فرنگی را نیز اضافه کرده و مجدادا همه را با هم به خوبی تفت میدهیم .


    4خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده این است که بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

    5 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را بر روی لایه اول میگذاریم و مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار ار برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت سه لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

    6 مقداری از مواد را در گوشه خمیر ریخته و سپس لبه های آن را به سمت داخل تا میدهیم .



    7 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و درون سینی فر میچینیم ، سپس روی آن را با سیاه دانه تزئین میکنیم .

    8 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

    مامی سجاد, آتامان, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #4600
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    اینم هست
    مواد لازم :
    خمیر یوفکا ( برای خرید انواع خمیر یوفکا اینجا رو کلیک کنید )
    شیر نصف استکان
    روغن مایع نصف استکان
    سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    زرده تخم مرغ ۱ عدد ( برای روی بورک )
    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد
    پنیر پیتزا یک بسته ( تقریبا ۲۰۰ گرم مورد نیاز هست )
    پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
    زردچوبه به مقدار کافی
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر
    نمک به مقدار کافی
    فلفل سیاه به مقدار کافی
    کنجد یا تخم خرفه ( برای تزیین )
    سس سویا در صورت تمایل ۳ قاشق سوپخوری
    ادویه گوشت ( من از مارک سحرخیز استفاده کردم ) - ترکیبات : دارچین - گل سرخ - جوز بویا - تخم گشنیز - پیاز - فلفل قرمز ( در صورت تمایل )
    * برای آماده کردن مواد داخل بورک :
    ابتدا پیاز سرخ شده رو با گوشت چرخ کرده تفت می دیم .


    * بعد رب گوجه فرنگی رو به موادمون اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
    نکته : لزومی نداره آبجوش اضافه کنید چون تا آنجاییکه ممکنه بایستی مایع گوشت ما کمترین روغن و کمترین آب رو داشته باشه .

    * بعد فلفل دلمه ها رو خرد کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دیم روی حرارت ملایم بمونه تا فلفل دلمه ای ها کمی نرم بشن .

    * اگه دوست داشته باشید می تونید از سس سویا هم استفاده کنید ( بد نیست کسانی که سس سویا استفاده نکردن کم کم با طعم این سس آشنا بشن چون مزه غذا رو بهتر می کنه ) .

    * خوب ، مواد داخل بورک ما آماده هست .
    * قبل از اینکه بقیه کارها رو شروع کنید درجه فر ( گاز ) رو روی ۱۸۰ تنظیم کنید تا گرم بشه و برای مکروفر از دستور کانوکشن و درجه ۲۲۰ رو انتخاب کنید .

    * شیر و روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با چنگال کمی هم بزنید .


    * خمیر یوفکای غذایی مثلثی شکل رو ( برای خرید این محصول اینجا رو کلیک کنید ) باز کنید و یه دونه از خمیرها ( چون کلمه " خمیر " بیشتر استفاده شده بخاطر همون من هم خمیر یوفکا می گم در حالیکه اینا به شکل نونهای خیلی نازک هستن ) روی میز کارتون قرار بدین .


    * بعد از مایع شیر و روغن و سفیده تخم مرغ با قلمو روی خمیرها می مالیم ( اگه می بینید که من با پشت قاشق اینکارو می کنم زیاد تعجب نکنید . چون این آرتین کوچولو قلموی منو قایم کرده و هر جا رو می گردم پیدا نمی کنم. دلم نمی آد دوباره بخرم چون اگه پیدا بشه دو تا قلمو بدردم نمی خوره . البته بد هم نشد برای کسانی که دنبال بهانه می گردن و می گن : چون قلمو ندارم پس نمی شه این غذا رو درست کنم ! این هم یه راه تقلب : استفاده از پشت قاشق )

    * دو دقیقه صبر کنید تا مایع کمی جذب خمیر بشه . بعد از مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای بصورتیکه توی شکل می بینید روی خمیر قرار می دیم .

    * و بعد کمی پنیر پیتزا روش می ریزیم .

    * و در نهایت مثل شکل می پیچیم .


    * می بینید چقدر راحت بدون اینکه خمیر صدمه ببینه ، می شه اونو پیچید .



    * بورک ها رو داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید .

    * بعد زرده تخم مرغ رو با قلمو ( یا قاشق ) روی بورک ها می مالیم . و در نهایت در صورت تمایل کنجد یا تخم خرفه روش می پاشیم .

    * می تونید داخل روغن سرخ کنید یا داخل فر قرار بدین :
    اگه از فر گاز استفاده می کنید : ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۰ - ۴۰ ( بهتره بگم تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه )
    اگه از فر مکروفر استفاده می کنید : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار بدید و بعد ۲۲۰ درجه سانتیگراد ۲۰ - ۳۰ ( تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه )
    * با این مقدار مواد تقریبا می شه ۱۵ یوفکا رو پیچید .
    * در نهایت نان ها تقریبا حالت برشته و ترد خواهند داشت .
    آتامان, باران67, Tahoura 1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما