نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,569 به 4,576 از 4802
  1. #4569
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    هلیا جون عزیزم اینجا رو هم مطالعه کنین شاید مفید باشه براتونخرید برنج
    کوئین و r.khk این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    283
    پسند شده
    2105
    پسند کرده
    1270
    سلام من میخوام برای یه مهمون خاص که سفارش خودشونه باقالی پلو با ماهیچه درست کنم اما اون مهمونام خیلی عاشق اون اب ماهیچه ست که در زمان پخت ماهیچه ازش باقی میمونه اگه بیایدو لطف کنیدبه من بگید چکار کنم که ابش خوش طعم و بینظیر بشه خواهشاجواب بدید
    موساکا
     
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  4. #4571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20286
    پسند کرده
    17488
    نقل قول نوشته اصلی توسط shehin نمایش پست ها
    سلام من میخوام برای یه مهمون خاص که سفارش خودشونه باقالی پلو با ماهیچه درست کنم اما اون مهمونام خیلی عاشق اون اب ماهیچه ست که در زمان پخت ماهیچه ازش باقی میمونه اگه بیایدو لطف کنیدبه من بگید چکار کنم که ابش خوش طعم و بینظیر بشه خواهشاجواب بدید
    سلام عزیزم من اینجوری میپزم هرکی خورده پسندیده گوشت یا ماهیچه رو با یه پیاز سالم نمک و فلفل قرمز زردچوبه پودرسیر و کمی دارچین با آب بزار بپزه وقتی پخت من آبشو صاف میکنم حالا اگه خواستی فقط پیازشو دربیار بعد زعفرون و آبلیمو بریز عالی میشه
    ....
     
    najmehkhatoon, باران67, r.khk و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #4572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7859
    پسند کرده
    11482
    سلام شهین جون
    با اجازه اساتید ،من نمیدونم شما ماهیچه رو چطور می پزید.ولی من از بزرگترام اینطور یاد گرفتم که غیر ار ادویه جات و پیاز هیچ چیز دیگه بهش اضافه نکنم تا طعم واقعیش حفظ بشه،بسته به چرب بودن و مقدار ماهیچه ،همون اندازه هم بهت عصاره میده .البته زیاد نه چون در اون صورت عصاره خوش طعمی نداری،
    من اویه جات مثل دارچین ،زردچوبه بیشتر و فلفل سیاه سلیقه ایی کم یا زیاد،.ماهیچه رو با پیاز فراوون که به صورت حلقه یی خرد شده و ادویه جات تفت میدم و با مقدار کمی آب روی شعله بسیاااااااار ملایم با زمان زیاد.من از هیچ نوع ترشی استفاده نمیکنم فقط مقداری زعفرون میزنم.بافت ماهیچه کاملا حفظ میشه وقتی میپزه علامتش اینه که روی عصاره ماهیچه یه چروک خیلی نازک چربی می بنده.
    عدسی
     
    باران67, r.khk, کوئین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #4573
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط shehin نمایش پست ها
    سلام من میخوام برای یه مهمون خاص که سفارش خودشونه باقالی پلو با ماهیچه درست کنم اما اون مهمونام خیلی عاشق اون اب ماهیچه ست که در زمان پخت ماهیچه ازش باقی میمونه اگه بیایدو لطف کنیدبه من بگید چکار کنم که ابش خوش طعم و بینظیر بشه خواهشاجواب بدید
    من اول ماهیچه رو اگر فریز شده باشه یک بار با آب کم می جوشونم تا کف روش رو بگیرم.اون آب رو که خالی کردم خیلی کم روغن داخل ظرف می ریزم و ماهیچه رو باهاش تفت میدم در حدی که کمی رنگش تغییر کنه. برای ادویه هم زردچوبه و پودر سیر و فلفل سیاه میزنم تا بوی ادویه بلند بشه بعد آب و پیاز درسته رو اضافه می کنم.یکبار هم ماهیچه رو با پودر لیمو عمانی تقت دادم که اونم عالی شد.
    ولی فکر می کنم اگر یک روز قبل ماهیچه رو با ادویه مرینیت کنی بعد بپزی طعمش رو عالی تر کنه.خودم همیشه فراموش می کنم این کار رو اتجام بدم.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    r.khk, maman_mahya, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #4574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    283
    پسند شده
    2105
    پسند کرده
    1270
    از توضیحاتتون بی نهایت مممنونم خانم زهرا و خانم نجمه
    موساکا
     
    najmehkhatoon و زهرا س.پ این نوشته را پسندیده.

  8. #4575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    283
    پسند شده
    2105
    پسند کرده
    1270
    دوست ای گلم هوا داره کم کم سرد میشه و میخوام اش رشته درست کنم اما چون آقای همسر به پیاز داغ آلرژی دارن نمیتونم توش بریزم سوال من اینه اگه پیازداغ کاملا ترد درست کنم مثل دستو رباران جون ایا در حین پخت پیازهاکاملا حل میشن منظورم اینه توی اش دیده نمیشه . ا
    موساکا
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #4576
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shehin نمایش پست ها
    دوست ای گلم هوا داره کم کم سرد میشه و میخوام اش رشته درست کنم اما چون آقای همسر به پیاز داغ آلرژی دارن نمیتونم توش بریزم سوال من اینه اگه پیازداغ کاملا ترد درست کنم مثل دستو رباران جون ایا در حین پخت پیازهاکاملا حل میشن منظورم اینه توی اش دیده نمیشه . ا
    عزیز دلم اگرخیلی خوب پیازاتو درست کنی ینی خیلی نازک و کاملا چیپسی باشن اثلا دیده نمیشه بلکه فوق العاده خوشمزه میشه،موفق باشی گل من
    najmehkhatoon, kurosh1, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما