نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,561 به 4,568 از 4808
  1. #4561
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7021
    پسند کرده
    6068

    ویترین مدال ها

    سلام خانوما صبحتون بخیر.تعذیه هاتون قبول باشه
    دوستان باری ظهر تاسوعا می خوام برای حدود 150 نفرسالاد کلم درست کنم.لطفا یه ترکیب عالی پیشنهاد بدین.و از هر مواد چقدر تهیه کنم .در ضمن غذای اصلی زرشک پلو هست.
    -----------------
     

  2. بانک بند ناف
  3. #4562
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    دوستان کسی می دونه فصل خرید زیتون برای گرفتن روغن زیتون کیه؟ اصن به صرفه هست یا نه ( هدفمون تهیه روغن با کیفیت تر از روغن های بازاره)؟ البته می دونم خودمون تو خونه نمی تونیم روغن بگیریم و باید بدیم بیرون برامون روغن بگیرن.غیر از رودبار نزدیکتر به تهران جای دیگه ای هست بتونیم مقدار زیادی زیتون با قیمت مناسب گیر بیاریم؟
    و جایی تو تهران می شناسین برامون روغن زیتون بگیرن؟
    کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟
    تو بازار تجریش یه جایی هست که روغن زیتون و کنجد و ..... می گیرن
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #4563
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepid68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5040
    پسند کرده
    1343
    خانومای هنرمند مهربون من یه سوال داشتم من میخام یه ژله درست کنم که توش ژله آلبالو باشه که توش آلبالو بریزم و ژله انار باشه که توش انار بریزم،و وسط اینا هم آلو ورا،منظورم متوجه شدین؟ولی نمیدونم چی درست کنم،عکسی چیزی ندارین من ایده بگیرم؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #4564
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,178
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2035
    پسند شده
    86859
    پسند کرده
    76084

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepid68 نمایش پست ها
    خانومای هنرمند مهربون من یه سوال داشتم من میخام یه ژله درست کنم که توش ژله آلبالو باشه که توش آلبالو بریزم و ژله انار باشه که توش انار بریزم،و وسط اینا هم آلو ورا،منظورم متوجه شدین؟ولی نمیدونم چی درست کنم،عکسی چیزی ندارین من ایده بگیرم؟
    سلام عزیز دلم
    این کارو ببین
    به جای گمبولوهای طالبی شما دونه انار یا آلبالو بریز
    دقیقا هم به شیوه ی توضیح داده شده داخل همین پست میتونین کار کنین

    دسر طالبی با پایه پودر ژله:
    ترنم63, هستی ساغر, r.khk و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #4565
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    7350
    پسند کرده
    3127
    سلام
    دوستان میشه راهنمایی کنید برای 15 نفر بخوام الویه درست کنم چه مقدار باید مواد بریزم
    ممنون
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  7. #4566
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    7347
    سلاااام دوستان گل.یه چیزی میخوام بپرسم هرکی بهم بخنده چاقه
    من مهمون مادر شوهرم بودم.موقه آبکش کردن برنج دیدم برنجش خیییلی قد کشیده.برنجش ایرانیه.منم از همون دارم.ازش سوال کردم گفت بخاطر خیسوندنه.حالا...خنده داره که من برنجو نمیخیسونم!!!!!!در ضمن با برنج ایرانی لوبیا پلو رو هرگز نمیتونم دون در بیارم.اینم بخاطر نخیسوندنه عایا؟؟؟حالا یادم بدین چه مدت با چه مقدار نمک باید بخیسونم؟؟پلیزبقیه سوالامم اگه جواب بدین که خییییلی لطف میکنین (در مورد لوبیا پلو)
    باران67, r.khk, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  8. #4567
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    332
    سلام هلیا جون البته شما خودت استادی ولی من جسارتا تجربه خودمو میگم به نظر من خیلی فرقه بین پلویی که با برنج خیس شده و خیس نشده درست میشه وقتی برنج خیس نخوره موقع جوشوندن قبل اینکه خوب خودشو وا کنه و قد بکشه نرم میشه و باید ابکش بشه معمولا همون موقع که گوشتو از فریزر در میارم برنج رو هم میشورم و به ازای هر پیمانه یه قاشق چایخوری نمک میزنم و دیگه موقع جوشوندن نمک نمی زنم واینکه کی برنج و آبکش کنی به نوع برنج بستگی داره و باید قلقش دستت بیاد
    برای لوبیا پلو هم با همین برنجهای محلی شمال موقع آبکش کردن زودتر و به اصطلاح زنده تر برمیدارم امیدوارم نوشته هام کمکت بکنه خانمی
    باران67, کوئین, r.khk و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #4568
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکیبای من آواتار ها
    محبوبه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    321
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    4614
    پسند کرده
    5947
    تا اساتید فن بیان نظرشون رو بگن
    من برنج ایرانی رو همون موقع که میشورم نمک هم میذارم روی برنج یعنی 4 ساعت تقریبا
    به ازای هر یه پیمانه یه قاشق غذا خوری سر پر نمک البته من قلق برنجم اینطوریه که اگه یکم کم نمک باشه شفته میشه
    باران67, کوئین, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها جراحت پایدار،جراحت رنجی است که از متحول نشدن خود می بریم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما