نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,537 به 4,544 از 4802
  1. #4537
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    میدونم نسبت آبو شکر و میخوام
    راستی سیبام سیب ترشه شهرکرده
    گلم چون سیب هات ترش هستن شکر بیشتر بزن
    بسته به ذائقه س فدات شم
    نمیدونم
    من برا یه شیشه خیار شوری همیشه یه بند انگشت شکر میزنم
    ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    الهام
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    3

    سودی جان بگودقیقامشکلت چیه داخل برنج درست کردن تاراهنماییت کنیم؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط سودى جون نمایش پست ها
    خانوماى عزيز ! ميشه يكى يه لطف در حق اين بنده ى خنگ در آشپزى بكنه !! وقتى دارين برنجتون رو آبكش ميكنيد يه عكس نزديك از برنج بندازين ببينم بايد چطورى باشه؟ عاجزانه درخواست ميكنم قبل از اين كه شوهر بيچاره ى من راهى بيمارستان بشه !!!
    سودى جون این نوشته را پسندیده.

  4. #4539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    182
    پسند کرده
    116
    زمان ابکش کردن برنج زمانیه که اگر دونه برنج رو از وسط نصف کنی به اندازه یه سرسوزن وسطش سفید باشه. که در مورد برنجهای مختلف مدت زمان جوشیدن فرق میکنه.مثلا برنجهای هندی هیچ وقت له وشفته نمیشود .
    بعد از ابکش کردن میذاری رو شعله متوسط بعد ازاینکه بخار برنج در اومد با حرارت کم حداقل به مدت 20دقیقه میذاری دم بکشه.
    ویرایش توسط armita 60 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۹ در ساعت ۰۹:۲۲ قبل از ظهر
    ترنم63, سودى جون, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #4540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    armita 60 آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    182
    پسند کرده
    116
    ۱۳۹۱/۰۷/۰۷, ۰۹:۰۸ بعد از ظهر
    aryaii

    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها465
    میزان امتیاز4
    پسند شده217پسند کرده8


    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه موقع دم کردن برنج دانه های برنج کاملا قد بکشند من چند مورد رو حتما رعایت میکنم

    اولا برنج رو چند ساعت قبل از طبخ با آب گرم خیس میکنم .و توی اون نمک اونقدر میریزم که اگه آبشو بچشم شور باشه .

    قابلمه ای که توی اون برنجو میجوشونم باید بزرگ باشه مثلا یک سایز بزرگتر از اندازه ای که برای دم کشیدن نیاز دارم برای اینکه هر قدر
    برنجها جای بیشتری برای شناور بودن در آب داشته باشن بیشتر قد میکشن .

    برنج خیس خورده رو به آب جوش که داره غل میزنه اضافه میکنم و در قابلمه رو میذارم تا آبی که بعلت اضافه شدن برنج از جوش افتاده
    دوباره بغله بهد در قابلمه رو برمیدارم که کف برنج روی گازم سر ریز نشه بالای سر ش میایستم و هر از گاهی کفی که روی آب جمع شده رو جمع میکنم همینکه دانه های برنج شروع کردن به بند باز کردن وکمی نرم شدن یک استکان آب سرد بهش اضافه میکنم که باعث میشه برنج مدت بیشتری در آب جوش بخوره و تمام قد بکشه کم کم با انگشتام تستشون میکنم هر دانه برنجو لای انگشتام له میکنم اگه کاملا له شد و دو سه تا نقطه خام ازش باقی موند یعنی دیگه وقتشه که توی آبکش خالیش کنیم
    یکم آب و روغن کف قابلمه مناسب نان یا هر ته دیگ دیگه و پلوی آبکش شده روی شعله مستقیم با حرارت متوسط وقتی تمام فضای داخل قابلمه پر از بخار شد شعله را کم میکنم یه شعله پخش کن زیر قابلمه میذارم و روی برنجو یه قاشق روغن میدم که به اصطلاح حال بیاد برای یه ته دیگ قهوه ای روشن 40 دقیقه زمان میدم



    البته دم کردن پلو رو همه از منم بهتر بلدن اما نمیشه کتمان کرد که اگه بهترین غذاها دسرها و ...سر سفره باشه پلو که خوب نباشه ما ایرانیها زیاد نمیپسندیم و من فکر میکنم مهمترین جزءمهمونی پلوی نرم و دان و بلند هست اگه با من هم نظرید شما هم لم خودتونو بنویسید تا یاد بگیریم





    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

    باران67, ماناسهیل, ماهپاره و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #4541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    1206
    با درود فراوان،
    آیا میشه کشک و بادمجان رو توی کاسه هایی که با ورقه های فیلو درست میشه،سرو کرد؟
    ویرایش توسط dena77 : ۱۳۹۴/۰۶/۲۰ در ساعت ۱۲:۰۹ بعد از ظهر

  7. #4542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    الهام
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    3
    دوستان درموردفوت وفن های کوبیده لطفاتوضیح بدید؟؟

  8. #4543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    ghorbat
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    1750
    سلام دوستان
    دستور رولت مرغ را میخواستم پیداش نمیکنم میشه لینکش را بزارید.ممنون
    اینجا زمین است.
    رسم آدم هایش عجیب است !!!
    اینجا !گم که میشوی....
    به جای اینکه دنبالت بگردند
    فراموشت میکنند!!!

  9. #4544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منتقد گرامی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    360
    پسند کرده
    718
    زهره 69 از نمک های سفیدی که ید ندارن استفاده کن
    بعضی نمک های ید دار مشکل دارن برای همین کپک میزنن
    من شنیدم خانوما راه کار های دیگه ایب هم کشف کردن
    مثل ریختن خیارشور وموادش داخل قوطی های سرکه مثل سرکه قزوین
    از خیار های ریز استفاده میکنن بعد سرش رو محکم میبندن هر وقت عمل اومد دور تا دور میبرنش
    خیارشور وابش رو منتقل میکنن توی یهظزف در دار ومیذارن توی یخچال
    میگن اگه هوا بکشه هم کپک میزنه
    بعضیا داخل حلب های 5کیلویی روغن نباتی میریزن ودور سرش رو گچ کیزنن تا محکم بشه وقتی رسید سرش رو میبرن ومیریزن توی یه ظرفدر دار
    همه این راه کارا برای اینه که هوا نره توش
    اما در کل نگهداری در هوای خنک کهم ترین اصل کپک نزدن خیارشوره

    - - - Updated - - -

    اون دو روشی که گفتم باید ظرفهارو بشوری وخشک شده باشنااا
    مثلا ظرف سرکه داشته باشی وتموم شده باشه یا روغن نباتی تموم شده خوب بشورش خشکشون کن واستفاده کن
    آتامان این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما