نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,489 به 4,496 از 4802
  1. #4489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الی65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    1814
    منم برگ مو رو با سبزی دلمه مخلوط می کنم وفریز تو زمستون با برنج دم می کنم عالی میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    گرگ اگر شیرم دهد میش من است
    بیگانه اگر وفا کند خویش من است

  2. بانک بند ناف
  3. #4490
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    بچه ها به نظرتون اضافه آش رشته رو میشه فریز کرد؟خورشتو امتحان کردم میشه.اما آشو نمیدونم.کسی تاحالا این کارو کرده؟
    محیا خانوم و باران67 این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  4. #4491
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    589
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8557
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    بچه ها به نظرتون اضافه آش رشته رو میشه فریز کرد؟خورشتو امتحان کردم میشه.اما آشو نمیدونم.کسی تاحالا این کارو کرده؟
    هلیا جان من اینکارو کردم ؛ خیلی از کیفتش کم نمیشه ...فقط حتما باید روی گاز مجدد داغش کنی تو ماکروفر خوب نمیشه

    و اینکه زمان داغ کردن حتما باید آب بریزی روش و بسته به مقدار آش بین 10 دقیقه تا یه ربع بذاری مثل زمانی که میخواد جا بیفته با حرارت کم روی شعله بمونه ...یه کوچولو رشته آش ممکنه خورد بشه اونم رو طعمش تاثیر گذار نیست.

    البته آش من داخلش کشک نداره ما کشک رو زمان سرو روش میدیم....اگه کشک داشته باشه نمیدونم بشه یا نه.
    باران67, maman_mahya, آتامان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  5. #4492
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    هليا جان منم اش رشته را فريز كردم
    در كل خوبه فقط اينكه مجدد كه گرمش ميكنم رشته ها تقريبا وارفته ميشن
    باران67 و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  6. #4493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    589
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8557
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    بچه ها به نظرتون اضافه آش رشته رو میشه فریز کرد؟خورشتو امتحان کردم میشه.اما آشو نمیدونم.کسی تاحالا این کارو کرده؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    هلیا جان من اینکارو کردم ؛ خیلی از کیفتش کم نمیشه ...فقط حتما باید روی گاز مجدد داغش کنی تو ماکروفر خوب نمیشه

    و اینکه زمان داغ کردن حتما باید آب بریزی روش و بسته به مقدار آش بین 10 دقیقه تا یه ربع بذاری مثل زمانی که میخواد جا بیفته با حرارت کم روی شعله بمونه ...یه کوچولو رشته آش ممکنه خورد بشه اونم رو طعمش تاثیر گذار نیست.

    البته آش من داخلش کشک نداره ما کشک رو زمان سرو روش میدیم....اگه کشک داشته باشه نمیدونم بشه یا نه.
    آقا نظر به پست قبلی در مورد آش رشته؛به استحضارتون میرسونم

    دیشب یه ظرف آش رشته فریزی رو گرم کردم ....خلاصش اینکه الان تو کیسه زباله تشریف دارن

    متذکر میشومآش مذکور داخلش کشک نداشت؛ زمان فریزر شدنش هم مربوط به اواخر ماه رمضان بود ....ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر بدمزه شد این سری ....من گفتم یا به خاطر نوع رشته اش هست ....یا اینکه چون حدود سه روز از طبخش گذشته بود و فریزش کردم اینجوری شد ....نمیدونم ولی همیشه خوب میشد حتی مامانم اینکار و انجام میدن و مشکلی ندارن ...کلا مامان من دست به فریزشون خوبهکیک و شیرینی خامه ای هم فریز میکنن خیلیم خوب و عالی میشه.باز گفتم از همین تریبون استفاده کنمتجربه ام رو بگم که دوستان تا مجبور نیستن فریز نکنن که ریسک داره
    maman_mahya, باران67, آتامان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  7. #4494
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    بچه ها به نظرتون اضافه آش رشته رو میشه فریز کرد؟خورشتو امتحان کردم میشه.اما آشو نمیدونم.کسی تاحالا این کارو کرده؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    هلیا جان من اینکارو کردم ؛ خیلی از کیفتش کم نمیشه ...فقط حتما باید روی گاز مجدد داغش کنی تو ماکروفر خوب نمیشه

    و اینکه زمان داغ کردن حتما باید آب بریزی روش و بسته به مقدار آش بین 10 دقیقه تا یه ربع بذاری مثل زمانی که میخواد جا بیفته با حرارت کم روی شعله بمونه ...یه کوچولو رشته آش ممکنه خورد بشه اونم رو طعمش تاثیر گذار نیست.

    البته آش من داخلش کشک نداره ما کشک رو زمان سرو روش میدیم....اگه کشک داشته باشه نمیدونم بشه یا نه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    هليا جان منم اش رشته را فريز كردم
    در كل خوبه فقط اينكه مجدد كه گرمش ميكنم رشته ها تقريبا وارفته ميشن
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    آقا نظر به پست قبلی در مورد آش رشته؛به استحضارتون میرسونم

    دیشب یه ظرف آش رشته فریزی رو گرم کردم ....خلاصش اینکه الان تو کیسه زباله تشریف دارن

    متذکر میشومآش مذکور داخلش کشک نداشت؛ زمان فریزر شدنش هم مربوط به اواخر ماه رمضان بود ....ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر بدمزه شد این سری ....من گفتم یا به خاطر نوع رشته اش هست ....یا اینکه چون حدود سه روز از طبخش گذشته بود و فریزش کردم اینجوری شد ....نمیدونم ولی همیشه خوب میشد حتی مامانم اینکار و انجام میدن و مشکلی ندارن ...کلا مامان من دست به فریزشون خوبهکیک و شیرینی خامه ای هم فریز میکنن خیلیم خوب و عالی میشه.باز گفتم از همین تریبون استفاده کنمتجربه ام رو بگم که دوستان تا مجبور نیستن فریز نکنن که ریسک داره
    هلیا جان به هر حال همه غذاهایی که فریز میشن کمی از کیفیتشون کاسته میشه آش هم همین طور.فقط مثل قرمه سبزی و برنج باید اجازه بدیم در دمای محیط یخ زدایی بشن
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    محیا خانوم, باران67 و آتامان این نوشته را پسندیده.

  8. #4495
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    589
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8557
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا س.پ نمایش پست ها
    هلیا جان به هر حال همه غذاهایی که فریز میشن کمی از کیفیتشون کاسته میشه آش هم همین طور.فقط مثل قرمه سبزی و برنج باید اجازه بدیم در دمای محیط یخ زدایی بشن

    آخ آخ زهرا جون راست میگیییید......من همیشه تو ماکروفر یخ زدایی میکردم یا به قول شما میذاشتم تو محیط بعد ادامه کار رو با اجاق گاز انجام میدادم

    اینبار عجله داشتم تالاپی ریختم تو قابلمه

    بسیار ممنون
    باران67, آتامان و زهرا س.پ این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  9. #4496
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681
    سلام دوستان.برای گرفتن تلخی زیتون به روش سنتی ،کدوم روش تضمینیه و زیتون خیلی خوبی به ما میده؟حرف آبرو در میونه.لطفا کمک کنین

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما