نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 4806
صفحه 56 از 601 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahi1950
    سلام دوستان
    ما تو جاده شمال ریواس که گرفتیم گل های قسمت بالاییش هم بهش بود. خود فروشنده گفته اینا رو می تونید باهاش کوکو درست کنید و یا تو کوکوی سبزی بریزید!
    می خوام بدونم تا حالا کسی این کارو کرده؟
    من تا حالا دو سه بار درست کردم . اون گلا رو بشور و با تخم مرغ و نمک و ادویه و کمی زردچوبه تو تابه پهن کن و سرخ کن .


  2. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط azy
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahi1950
    سلام دوستان
    ما تو جاده شمال ریواس که گرفتیم گل های قسمت بالاییش هم بهش بود. خود فروشنده گفته اینا رو می تونید باهاش کوکو درست کنید و یا تو کوکوی سبزی بریزید!
    می خوام بدونم تا حالا کسی این کارو کرده؟
    من تا حالا دو سه بار درست کردم . اون گلا رو بشور و با تخم مرغ و نمک و ادویه و کمی زردچوبه تو تابه پهن کن و سرخ کن .
    ممنون عزیزم
    فقط یه سوال مبتدیانه!
    باید گلاشو دون دون کنم یا کامل خردش کنم مثل سبزی کوکویی؟ بعضیاش خودش دون دون شده است.

  3. #443
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط حمیده**
    سلام بچه ها طرز صحیح دم کردن برنج و ابکش با جزییات میشه توضیح بدین .روش صحیح شستن سبزی چیه؟
    دم کردن برنج رو دوستان میان و آموزش میدن، اما درمورد سبزی

    بعد از پاک کردن در یک ظرف بزرگ و پر از آب میریزیمشون و بسته به حجم سبزی بین نیم ساعت تا یکساعت میگذاریم بمونند تا گلهای چسبیده به سبزی در آب حل بشه
    آبکش رو کنار ظرف سبزی میگذاریم و سبزی هارو با دست از روی آب جمع میکنیم و داخل آبکش میریزم، نباید ظرف آب رو داخل آبکش برگرداند چون بازهم گلها قاطی سبزی ها میشه

    مرحله آخر دوباره همان ظرف رو پر از آب و به میزان لازم مایع ضذعفونی یا چندقطره مایع ظرفشویی میکنیم و سبزی هارو داخلش میریزیم
    بعد از 10 دقیقه سبزی رو زیر آب شیر و داخل آبکش ، آبکشی کرده و وقتی آبش رفت مصرف میکنیم.

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  4. #444
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    حالا برای دم کردن برنج:) اگه بصورت چشمی بخوای انجام بدی اینجوریه که ... اگه هر چند تا پیمونه برنج میخوای بریزی بریز بعد به اندازه ی 1 بند انگشت روش آب بریز ... بعد اگه بذاری نیم ساعت تو این آب بمونه که عالی میشه وگرنه وقتی آبش تموم شد 1 ته استکان دیگه هم آب بریز روش و درش رو ببند ... من هیچوقت دمکنی نمیذارم ولی کته هام مثل آبکش میشه ... در کل آبکش بلد نیستم:دی برای مهمونیهام هم کته درست میکنم:)) اگرم میخوای دقیقتر باشی هر چند تا پیمونه برنج میریزی 1 پیمونه بیشتر آب بریز ... یعنی برای 2 پیمونه برنج 3 پیمونه آب بریز ... تضمین شده اس:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shemam
    به نظر من خوشمزه نیست
    کوکوش خوشمزه نمیشه؟ گس میشه؟

  6. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برای درست کردن چلو یا به اصطلاح خودمون برنج ابکش به تعداد دلخواه برنج رو می شوریم و به مقدار زیاد نمک می ریزیم( می گم زیاد یعنی تقریبا 2برابر پلویی که برای کته نمک می ریزیم)می ذاریم 4-5 ساعت اینم زمانش بستگی به تازه یا کهنه بودن برنج داره یعنی اگه تازه بود برنجتون کمتر خیس بدید.بعد مدت زمان لازم یه قابلمه که گنجایش برنج شما رو داره تا زیر دسته اب می کنید به همراه نمک می ذارید تا جو ش بیاد وقتی جوش امد اب نمک برنج و خاللی می کنید برنج و می ریزید داخل اب در حال جوش اجازه میدیم تا 2باره به جوش بیاد زیرشو
    کم می کنید تقریبا یه زمان 7-10 دقیقه بهش می دید بازم این زمان بستگی به نوع برنج شما داره وقتی همه برنج شما امد روی قابلمه زمان ابکش کردن هست .بعد از ابکش کردن مراحل ته دیگ که سلیقه ای هست.حالا نون.سیب زمینی یا خود برنج با روغن زیر پلو.بعد یه کمی زیر چلو رو زیاد می کنیم تا بخارش بالا بیاد بعد زیرشوکم می کنیم دم کن میز نیم و اگه برای مهمونی بود قبل از کشیدن روغن داغ می کنیم ومی ریزیم روی چلو که این به زیبایی برنج موقع کشیدن کمک می کنه .ولی اگه برای خودتون بود و مقدارش کم بود به نظر من همون روغن ته قابلمه که برای ته دیگ ریختید کفایت می کنه چون موقع بر گردوندن چلو تو ظرف روغن هم طبیعتا منتقل می شه .حالا اگه تو ضیحاتم خوب بود بزن لایکوووووووووووبدم.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  7. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    دوستان پنیر برای صبحانه رو چجوری قالب میزنین یا گرد میکنین که خورد نمیشه؟ پنیر خاصیه؟ یا قلق خاصی داره ؟




    یه سوال دیگه
    من هروقت میخوام تلخی بادمجون روبگیرم بهش نمک میزنم ومیزارم نیمساعت یا یه ساعت بمونه بعد داخل اب میزارمش تا نمکاش بره و خوب میشورمش اما همیشه تو تو غذاها احساس میکنم بادمجونا شورن شما چیکار میکنین؟
    عزیزم بادمجون رو هنگام پوست گرفتن اگه تخماشو مزه کنی تلخ باشه میفهمی . خیلی تلخ بود نریز چون با اب نمک هم تلخی زیاد از بین نمیره. اگه تلخیش کم بود تو اب نمک بریزو بعدش حسابی اب بکش. نمک نباید زیاد باشه .جوری که اب رو مزه کردی شور نباشه
    من الان آبی ام
    به رنگ وسعت دریا
    به رنگ عظمت آسمان

  8. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساقی saghi
    سلام. من یه سوال فوری دارم دارم سالاد الویه توپی درست میکنم اما خیلی به دستم میچسبه و نمیشه گردش کرد چکار کنم؟ فردا مهمون دارم و باید اینا رو آماده کنم
    عزیزم چسبندگی الویه به خاطر سیب زمینیشه . یا زیاد ریختی یا خیلی تازه بوده سیب رمینیت. دستات رو خیس کن و با دست خیس کار کن . اگه دیدی خیلی میچسبه با پشت قاشق خیس سعی کن این کارو بکنی.
    من الان آبی ام
    به رنگ وسعت دریا
    به رنگ عظمت آسمان

صفحه 56 از 601 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما