نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,449 به 4,456 از 4802
  1. #4449
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان

    برای ته چین میشه از ماست محلی ترش استفاده کرد؟!

  2. بانک بند ناف
  3. #4450
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان

    برای ته چین میشه از ماست محلی ترش استفاده کرد؟!
    دوست عزیز من هیچوقت برای ته چین از ماست شیرین استفاده نمیکنم. همیشه از ماستی که یه مقدار یا حتی بیشتر ترش شده استفاده کردم به نظرم ته چین پوک تر و خوشمزه تر هم میشه.
    من با ماست لبنیاتی ته چین درست میکنم نه ماست کارخونه ای
    خورش بادمجون
     
    پرنسس.م, آتامان, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #4451
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2968
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا س.پ نمایش پست ها
    خمیر منم چسبناکه و فکر می کنم طبیعی باشه.همون مقدار آرد ذکر شده توی دستور رو منم استفاده می کنم
    تا اونجاییکه من میدونم خمیرش اصلا سفت نیست باید همون حالت شل و چسبناک باشه
    aydaa این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #4452
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانوی مهربون نمایش پست ها
    سلام خانمای گل.
    من کیک گوشت درست کردم و واقعا عالی شده بود .ممنون از شهرزاد گل.
    ولی یه سوال!
    همه موادم اندازه هاش درست بود ولی آرد خیلی برد! تو دستور اومده 2.5 پ ولی برای من فک کنم 4-5 پ شد! آخر سر آردم کلا تموم شد ولی اون خمیر هنوزم چسبناک بود. دیگه چاره ای نداشتم و همون طوری گذاشتم ولی خب واقعا اذیت شدم.
    البته توقع هم نداشتم مث خمیر نون لطیف بشه ها! ولی خب مث خمیر پیتزا تابه ای هم نبود! خیییییییلی شل بود اولش.
    حالا خواستم بدونم مشکل کارم چی بوده که انقد آرد مصرف شده! و اینکه واقعا برای شما 2.5 پ ارد می بره؟!
    ممنون
    مریم جون این غذا کیک گوشته اصلا نباید حالت خمیر پیتزا داشته باشه غلظت خمیر کاملا مثل غلظت مایه کیک باید باشه و همون مقدار ارد رو فقط باید بزنین..فکر کنین یک کیک بدون شکر دارین درست میکنین
    آتامان این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #4453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    517
    پسند کرده
    11686
    سلام دوستان عزیز

    من چند بسته نان تست البته یک بسته ساده و چند بسته مدلهای مختلف داشتم چون تاریخش رو به اتمام بود ، برای اینکه حیف نشه پهنشون کردم و کاملاً خشکشون کردم .

    حالا مسئله ای که هست می تونم با این تست های خشک شده آرد سوخاری درست کنم و یا چه استفاده ای به نظرتون ازشون بکنم .

    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  7. #4454
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374
    نقل قول نوشته اصلی توسط r.khk نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

    من چند بسته نان تست البته یک بسته ساده و چند بسته مدلهای مختلف داشتم چون تاریخش رو به اتمام بود ، برای اینکه حیف نشه پهنشون کردم و کاملاً خشکشون کردم .

    حالا مسئله ای که هست می تونم با این تست های خشک شده آرد سوخاری درست کنم و یا چه استفاده ای به نظرتون ازشون بکنم .

    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    نان تست بیات ، جان میده برای درست کردن سالاد سزار . هر چه بیات تر باشه بهتره البته با این مدت ممکن کپک بزنه خیلی دقت کنید . در ماهیتابه روغن و سیر ریخته بشود کمی که سیر سرخ شد سیر جدا کنید بعد نان تست که با اندازه کوچک خرد شده ریخته بشود . دو طرفش که سرخ شد و روی دستمال گذاشته شود تا روغن اضافه گرفته شود حالا با مرغ که همان اندازه نان تست خرد شده و در همان روغن سرخ شده قاطی بشود . برای سس سالاد هم پنیر پارمزان ، سس مایونز ، ابلیمو و اگه دوست داشتید ؛ یک قاشق از اب سیر ترشی ، خردل و سیر که حسابی خرد خرد شده ، استفاده بشود . حالا کاهو خرد شده و نان تست سرخ شده و مرغ سرخ شده به همراه سس بالا میشود یک سالاد سزار خیلی خوشمزه و عالی .
    sohei59, amir mami, maman_mahya و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #4455
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    اسم چندتا دسر مناسب ماه رمضون که با نشاسته ذرت درست میشه رو میگید؟

  9. #4456
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    517
    پسند کرده
    11686
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    نان تست بیات ، جان میده برای درست کردن سالاد سزار . هر چه بیات تر باشه بهتره البته با این مدت ممکن کپک بزنه خیلی دقت کنید . در ماهیتابه روغن و سیر ریخته بشود کمی که سیر سرخ شد سیر جدا کنید بعد نان تست که با اندازه کوچک خرد شده ریخته بشود . دو طرفش که سرخ شد و روی دستمال گذاشته شود تا روغن اضافه گرفته شود حالا با مرغ که همان اندازه نان تست خرد شده و در همان روغن سرخ شده قاطی بشود . برای سس سالاد هم پنیر پارمزان ، سس مایونز ، ابلیمو و اگه دوست داشتید ؛ یک قاشق از اب سیر ترشی ، خردل و سیر که حسابی خرد خرد شده ، استفاده بشود . حالا کاهو خرد شده و نان تست سرخ شده و مرغ سرخ شده به همراه سس بالا میشود یک سالاد سزار خیلی خوشمزه و عالی .
    ممنون نازی عزیز ، برای دفعات بعد حتماً از پیشنهاد شما استفاده می کنم .

    ولی مشکل این هست که من برای اینکه کپک نزنن خشکشون کردم .
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما