نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,441 به 4,448 از 4808
  1. #4441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepid68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5040
    پسند کرده
    1343
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    برا ذرت یه تاپیک داریم تو سایت
    بخون و از تجربیات دوستان استفاده کن
    برا نخود فرنگی هم زیاد پخت نمیخاد و گر نه له میشه
    من بخار پز میکنم.ینی یه قابلمه اب میکنم و ابکش میذارم داخلش.نخود داخل ابکش و درشو میبندم
    نخودا تو اب نیستن ولی با بخار اب میپزن.همین که تغییر رنگ داد بر میدارم چون بیشتر ش له میشه
    مرسی عزیزم فقط تایپیک ذرت و پیدا نکردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4442
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,168
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2029
    پسند شده
    86690
    پسند کرده
    76056

    ویترین مدال ها

    sepid68, منتقد گرامی و مریم بانوی مهربون این نوشته را پسندیده.

  4. #4443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    341
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    510
    پسند کرده
    3147
    سلام خانمای گل.
    من کیک گوشت درست کردم و واقعا عالی شده بود .ممنون از شهرزاد گل.
    ولی یه سوال!
    همه موادم اندازه هاش درست بود ولی آرد خیلی برد! تو دستور اومده 2.5 پ ولی برای من فک کنم 4-5 پ شد! آخر سر آردم کلا تموم شد ولی اون خمیر هنوزم چسبناک بود. دیگه چاره ای نداشتم و همون طوری گذاشتم ولی خب واقعا اذیت شدم.
    البته توقع هم نداشتم مث خمیر نون لطیف بشه ها! ولی خب مث خمیر پیتزا تابه ای هم نبود! خیییییییلی شل بود اولش.
    حالا خواستم بدونم مشکل کارم چی بوده که انقد آرد مصرف شده! و اینکه واقعا برای شما 2.5 پ ارد می بره؟!
    ممنون
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    لطفا برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستین.
    ممنونم.

  5. #4444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14523
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    سلام باران جان برگهای مو را بالاخره با کدام روش کنسرو کردید؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #4445
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,168
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2029
    پسند شده
    86690
    پسند کرده
    76056

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    سلام باران جان برگهای مو را بالاخره با کدام روش کنسرو کردید؟
    عزیزم همه شو رو تست کردم
    منتظرم کمی بگذره ببینم چی میشن بیام خبر بدم
    البته روشی که دوستمون گفتن به صورت خشک رو نتونستم متاسفانه اجرا کنم
    برگ هام همه خیس بودن
    ترسیدم خراب بشه
    اخه تاکید کردن باید خشک باشه حتی یه شبنم روش نباشه
    اگه برگ گیر اوردم باز اونم درست میکنم
    maman_mahya, نایاب 90, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #4446
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانوی مهربون نمایش پست ها
    سلام خانمای گل.
    من کیک گوشت درست کردم و واقعا عالی شده بود .ممنون از شهرزاد گل.
    ولی یه سوال!
    همه موادم اندازه هاش درست بود ولی آرد خیلی برد! تو دستور اومده 2.5 پ ولی برای من فک کنم 4-5 پ شد! آخر سر آردم کلا تموم شد ولی اون خمیر هنوزم چسبناک بود. دیگه چاره ای نداشتم و همون طوری گذاشتم ولی خب واقعا اذیت شدم.
    البته توقع هم نداشتم مث خمیر نون لطیف بشه ها! ولی خب مث خمیر پیتزا تابه ای هم نبود! خیییییییلی شل بود اولش.
    حالا خواستم بدونم مشکل کارم چی بوده که انقد آرد مصرف شده! و اینکه واقعا برای شما 2.5 پ ارد می بره؟!
    ممنون
    خمیر منم چسبناکه و فکر می کنم طبیعی باشه.همون مقدار آرد ذکر شده توی دستور رو منم استفاده می کنم
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #4447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    رخند
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    1226
    سلام خانوم های گل . بابت سوالم عذر میخوام اخه نمیدونم جای پرسیدنش اینجاست یا نه . من میخوام تو شهری که قراره بریم و زندگی کنیم کلاس اشپزی بذارم . میخوام مثلا 15نوع غذای سنتی که 5 گوشت قرمز 5 مرغی و 5 گیاهی باشه چقدر پول اموزش بگیرم ؟ اگه مواد با خودم باشه چقدر و اگه با کاراموز باشه چقدر؟مرسی از لطفتون . برا غذاهای فانتزی و دسر هم اگه نظر بدین ممنون

  9. #4448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    229
    پسند کرده
    225
    رخند جان این که چقدر بگیری رو نمیدونم اما جاری من که کلاس میرفت هر جلسه یکی از کار آموزا مواد عذایی رو می*اورد.
    رخند این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما