نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,417 به 4,424 از 4804
  1. #4417
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستای گلم خامه رو چطور به سوپ قارچ اضافه کنم که داخل سوپ بریده نشه؟ میدونم که نباید ابلیمو داشته باشه و داغ م نباشه با این حال باز هم خامه توی سوپ دون دون بود!
    مانا جون من هميشه با كمي شير رقيقش ميكنم بعد ميريزم توي سوپ
    موقع ريختن هم يهو نميريزم اول از سوپ ميريزم تو خامه خوب مخلوط ميكنم تا دماي خامه بالا بره و خوب باز شه بعد قاشق قاشق ميريزم توي سوپ
    باران67, بهنا, *Afsaneh* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #4418
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56384
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلاام

    برو یه کم سرچ کن بعدم یه جشنواره گوجه سبز راه بنداز
    کلا این سوالا تا طرح بشه جشنواره ایجاد میشه
    گلم ترشی میکنن و مانا جان هم جدیدا یه اموزش گذاشتم فکر کنم با غوره بود
    میتونی فریز کنی برا دیگه موقع سال
    ترشی کنی
    باش خورش درست کنی
    بذار یه کم فکر کنم بازم میام میگم بهت
    راسی من کلا ترشی میوه دوس ندارم و برا همین ترشی نمیکنم گوجه سبز رو
    ولی دوست داری درست کن

    **
    گوجه هم عزیز به عنوان طعم دهنده میتونی داخل غذاها بزنی
    پست گوجه خشک شف طیبه هم بخونی مفیده
    و اینکه مثلا داخل شامی کتلت و..
    کلا هر جا دلت حس میکنه به غذات میاد بزن
    دستور کوکو پیدا نکردی به منم بگی؟
    ممنون از جوابت خانومی
    پس وجه اشتراکی داریم اونم اینکه منم از ترشی میوه ای خوشم نمیاد واس همین در مورد مزش سوال کردم
    یعنی میشه فریز کنم گوجه سبز رو!!!
    خراب نمیشه بعدش!!!!
    وای چ سوالایی اب از لب لوچمون سرازیر شد
    باران67 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  4. #4419
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    ممنون از جوابت خانومی
    پس وجه اشتراکی داریم اونم اینکه منم از ترشی میوه ای خوشم نمیاد واس همین در مورد مزش سوال کردم
    یعنی میشه فریز کنم گوجه سبز رو!!!
    خراب نمیشه بعدش!!!!
    وای چ سوالایی اب از لب لوچمون سرازیر شد
    وای دقیقا
    حالا تو باز داری گوجه سبز
    منو بگو که ندارم
    گلم اره مامان من همیشه فریز میکنه
    و اما موقع مصرف اگه کامل بذاری یخش باز بشه ابکی و له میشه
    حالشس به اینه همونجوری مثل یه تیکه یخ بذاری دهنت
    وایییییییی
    دیگه در موردش خاهشا حرف نزن
    amir mami و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  5. #4420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    دوستان کسی تجربه درست کردن پیازداغ در فر یا اون توستر رو داشته؟ خوب میشه ؟ چجوری میشه درست کرد؟
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  6. #4421
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    475
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    3758
    سلام دوستان
    من هر وقت پودر سیر میخرم یا حتی خودم درست میکنم میریزم تو یه ظرف در بسته و وقتی لازم دارم استفاده میکنم ولی بعد از مدتی پودر سیر کاملا سفت و مثل سنگ میشه و اصلا قابل استفاده نمیشه، همیشه هم حواسم هست که قاشق خیس یا مرطوب بهش نزنم ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه البته اینم بگم که تو یکی از کابینتها پیش بقیه ادویه ها نگه میدارم.
    کسی میدونه چطوری پودر سیر رو نگه دارم که اینطوری نشه؟
    ممنونم از پاسختون
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  7. #4422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amir mami آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    قوچان(مشهد)
    نوشته ها
    318
    میزان امتیاز
    353
    پسند شده
    4493
    پسند کرده
    9722

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان گلم
    من دیروز خمیر معرکه درست کردم برای پیراشکی اما برام مهمون اومد منم بعد نیم ساعت استراحت اول گذاشتمش فریزر
    حالا با این اوصاف میشه از این خمیر اسفاده کرد اگه آره باید ورزش بدم ؟ آرد اضافه کنم؟ استراحت بدم ؟
    شرمنده آخه در مورد خمیر اصلا اطلاعات ندارم بار اول بود داشتم خمیردرست میکردم

  8. #4423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2390
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir mami نمایش پست ها
    سلام دوستان گلم
    من دیروز خمیر معرکه درست کردم برای پیراشکی اما برام مهمون اومد منم بعد نیم ساعت استراحت اول گذاشتمش فریزر
    حالا با این اوصاف میشه از این خمیر اسفاده کرد اگه آره باید ورزش بدم ؟ آرد اضافه کنم؟ استراحت بدم ؟
    شرمنده آخه در مورد خمیر اصلا اطلاعات ندارم بار اول بود داشتم خمیردرست میکردم
    میتوانی درست کنی ولی مطمین باش پیراشکی خوبی نخواهد شد . این خمیر حتما حتما باید سرساعت درست شود تا خوب جواب دهد حتی نیم ساعت این طرف و اون ور شه اصلا خمیر خوبی نخواهد شد
    aydaa و amir mami این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #4424
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط *sohi* نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هر وقت پودر سیر میخرم یا حتی خودم درست میکنم میریزم تو یه ظرف در بسته و وقتی لازم دارم استفاده میکنم ولی بعد از مدتی پودر سیر کاملا سفت و مثل سنگ میشه و اصلا قابل استفاده نمیشه، همیشه هم حواسم هست که قاشق خیس یا مرطوب بهش نزنم ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه البته اینم بگم که تو یکی از کابینتها پیش بقیه ادویه ها نگه میدارم.
    کسی میدونه چطوری پودر سیر رو نگه دارم که اینطوری نشه؟
    ممنونم از پاسختون

    همون اول که شیشه آماده رو باز می کنید یا مال خودتون رو می ریزید تو شیشه، توش 6-7 تا دونه برنج بریزید. دیگه نمی چسبه و گلوله نمی شه.
    *Afsaneh*, aydaa, amir mami و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما