نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 433 به 440 از 4804
صفحه 55 از 601 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  1. #433
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط chanel
    ايران بانو جان يكي از دلائلش زياد بودن مواد روي خمير ميتونه باشه . به نظر من مواد روي خمير نبايد كلفت بشه ، اين زياد بودن مواد باعث ميشه كه موقع خوردن مواد از هم جدا بشن و بريزن .و ديگه اينكه از دو نوع پنير استفاده بشه كه چسبندگي خوبي بهش بده و هم خوشمزه اش كنه. بين مواد هم پنير ريخته بشه .
    منم یه چیز دیگه اضافه کنم وقتی سس رورویخمیر زدین مقداری پنیر بریزین بعد مواد


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایران بانو
    ممنون راضی جون از راهنماییتون.
    منظور از دو نوع پنیر چیه؟

    منظور دو مدل پنیرمثل(موزارلا و گودا یا...)هست مثلا اگر پنیر پیتزا استفاده میکنید ازیک مدل پنیر دیگر که اون هم قابلیت آب شدن وکش اومدن داشته باشه استفاده کنید من خودم معمولا از سه مدل پنیرهم استفاده میکنم.پنیر موزارلا+گودا+پنیر پیتزا کاله
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    2023

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما کنگر رو بهتره سرخ کنیم بعد فریز کنیم یا خام فریز کنیم؟کیفیت کدومش بهتره؟

  5. #436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    محل سکونت
    تورنتو
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    6

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزم من خانواده همسرم شیرازی هستن و کنگر خور
    چون از کنگر هم برای ماست کنگر استفاده می کنند و هم برای خوروش، اونو آب پز می کنن بعد می ذارن فریزر و هر وقت خواستن اگر برای خوروش بود که تفتش می دن اگه برای ماست کنگر چون خیلی کامل نمی پزن دوباره می ذارن بپزه و لهش می کنن
    یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت ....... غم من مخور که دوری برای من شده عادت

  6. #437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    40

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان چند وقت پیش تو یه رستوران غذا یی به اسم بوریتوی مرغ خوردم که خیلی خوشمزه بود کسی دستور این غذا رو نداره؟؟؟
    سکوتم از رضایت نیست!دلم اهل شکایت نیست.......

  7. #438
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21262
    پسند کرده
    15602

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    دوستان من يه عالمه ماكاروني ساده دارم و ميخوام براي مهموني استفاده كنم.ميشه يه نمونه غذاي مجلسي با اين نوع ماكاروني معرفي كنين؟ممنونتونم
    فافا هم میتونی کیک ماکارونی درست کنی و هم از اون سوسی ها که ماکارونی از توش رد میشه و بعدش پخته میشه درست کنی
    خیلی توی مهمونی شیک و جالب میشه و همه حیران میمونن که چی بیده


  8. #439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرواز
    برای تهیه پفیلا در منزل نمک ذرتها رو کی اضافه میکنید من هر چی اضافه میکنم کم نمک میشه برای مزه دار کردنش چه کار میکنید و کی اضافه میکنید
    برای نمکش رو که دوستای گلم گفتن.
    اما برای طعم دار کردنش.وقتی که ذرت ها اماده شدن.و داخل کاسه ریختین
    یه قالب کره رو اب کنین و یواش روی پف فیلها بریزین و هی تکون بدین..من نمک رو این موقع که با کره خیس شده اضافه میکنم و تکون میدم
    واقعا واقعا واااااااااااااااااقعا خوشمزه میشه. کره پف فیلارو ابدار خوشمزه میکنه. توصیه میکنم اگه مشکل کالری ندارین حتما امتحان کنین
    من برای هر کی درست کردم باورش نمیشد
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  9. #440
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    دوستان پنیر برای صبحانه رو چجوری قالب میزنین یا گرد میکنین که خورد نمیشه؟ پنیر خاصیه؟ یا قلق خاصی داره ؟




    یه سوال دیگه
    من هروقت میخوام تلخی بادمجون روبگیرم بهش نمک میزنم ومیزارم نیمساعت یا یه ساعت بمونه بعد داخل اب میزارمش تا نمکاش بره و خوب میشورمش اما همیشه تو تو غذاها احساس میکنم بادمجونا شورن شما چیکار میکنین؟
    شیرین جان،
    نوع پنیرش که خودت میدونی باید از همین به اصطلاح گچی ها یا فتا باشه، که هم کمی سفت باشه و هم مزه داشته باشه. برای قالب زدنش باید حتما قالبهاتو مرتب خیس کنی، موقع درآوردنش هم اگر سخت بود دوباره داخل آب بزنی و کلا با احتیاط در بیاری.. یعنی یک ظرف کوچیک آب کنار دستت باشه..

    برای بادمجان من خودم اهل تلخی گرفتن نیستم، اغلب هم بادمجان های قلمی و ریز میخرم، اما مادربزرگم همیشه یک ظرف آب نمک (با درصد نمک کم) درست میکرد و هر بادمجانی رو که پوست میگرفت داخلش مینداخت و آخر کار آب رو خالی میکرد و بادمجانها رو میگذاشت تا خشک بشن.
    بادمجان به خودی خود تلخی زیادی نداره، من بیشتر شنیده بودم که نمک زن باعث میشه کمتر روغن جذب کنه..
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

صفحه 55 از 601 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما