نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 4808
صفحه 54 از 601 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان پارمین گل گلاب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    30

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام عزیزان
    من رب نارنج پختم اما دور از جون شما تلخ شده مثل زهر مار چرا؟ حیف اونهمه زحمت.

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرواز
    برای تهیه پفیلا در منزل نمک ذرتها رو کی اضافه میکنید من هر چی اضافه میکنم کم نمک میشه برای مزه دار کردنش چه کار میکنید و کی اضافه میکنید

    من کف قابلامه رو کمی چرب کرده وتا خوب داغ بشود بعد ظرتهارا اضافه میکنم نمکم همون موقع اضافه می کنم در ظرف رو می زارم خوب تکون میدم تا شکفته بشن و نمکم بخوردش بره

  4. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرواز
    برای تهیه پفیلا در منزل نمک ذرتها رو کی اضافه میکنید من هر چی اضافه میکنم کم نمک میشه برای مزه دار کردنش چه کار میکنید و کی اضافه میکنید
    پرواز جون من اول ی کم روغن میریزم بعد نمک زیاد تو روغن میریزم بعد ذرت هارو توش میریزم تکون میدم تاخوب مخلوط بشن دیگه درش رو میبندم تا اماده بشه
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=شيـدا][quote="پرپرک":2sfnyt1h]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شيـدا":2sfnyt1h
    حتما لازمه كه پيازداغ فريز بشه ؟ من پياز رو خيلي كم تفت ميدم يكم هم نمك ميزنم و تو ظرف دربسته داخل يخچال نگهداري ميكنم. هروقت هم بخوام با قاشق براحتي برميدارم.

    آيا كار من اشكال داره ؟
    شیدا مامانم برام یه مقدار پیاز سرخ کرده با روغن فراوان داده بود و گذاشته بودمش یخچال چون چند روزی میخواستم ازش استفاده کنم
    بعداز چندروز یادم رفت بذارمش فریزر و تقریبا 10روز توی یخچال بود
    وقتی درش رو باز کردم چندجاش کپک سفید زده بود
    من فکر کنم مثلا ماکزیمم برای 1 هفته بشه توی یخچال نگهداری کرد[/quote:2sfnyt1h]

    پس من چيكار كنم خب ! آخه من نميخوام هردفعه واسه يه پياز خرد كردن شر شر اشك بريزم خدايا امان ازين شكم ! [/quote:2sfnyt1h]

    ولی من الان ی ماهه پیاز داغ درست کردم قشنگ عسلی شده با روغن که خودش پس داده تو ظرف دربسته تو یخچاله تا تموم میشه دوباره درست میکنم تا سه ماهی دارم اصلا هم تا حالا تو فریزر نزاشتم نمک هم بهش نزدم از خدابیامرز مادرشوهرم یادگرفتم ولی کپک تا حالا اصلا نزده مزه اش هم خیلی خوبه
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    تازه شیدا جون ی کارراحتتره دیگه هم کردم
    من از پیازداغ درست کردن متنفر بودم تا اینکه این توری مال سرخ کن رو دراوردم دوکیلو پیاز رو شمشیری خرد کردم ریختم تو دیگه سرخ کن درعرض چند دقیقه هم طلایی شد هم سه سوته تموم شد خیلی حال کردم دیگه الان عاشق پیاز داغ درست کردن شدم تا پیازام میمونه ی زیادی درشته درست میکنم
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  7. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط minafarzin63
    تازه شیدا جون ی کارراحتتره دیگه هم کردم
    من از پیازداغ درست کردن متنفر بودم تا اینکه این توری مال سرخ کن رو دراوردم دوکیلو پیاز رو شمشیری خرد کردم ریختم تو دیگه سرخ کن درعرض چند دقیقه هم طلایی شد هم سه سوته تموم شد خیلی حال کردم دیگه الان عاشق پیاز داغ درست کردن شدم تا پیازام میمونه ی زیادی درشته درست میکنم

    مینا جون چقدر روغن استفاده میکنی ؟میزان پیاز و روغن زمانش چقدره ؟مرسی

  8. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ایران بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام من مشکلی که با پیتزا دارم
    اینه که موادش وقت خوردن از خمیرش
    جدا میشه
    برای اینکه مواد به نونش بچسبه باید چه کار کنم؟
    زندگی انقدر طولانی نیست که
    بتوان مهربان بودن را
    به فردا انداخت

  9. #432

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ايران بانو جان يكي از دلائلش زياد بودن مواد روي خمير ميتونه باشه . به نظر من مواد روي خمير نبايد كلفت بشه ، اين زياد بودن مواد باعث ميشه كه موقع خوردن مواد از هم جدا بشن و بريزن .و ديگه اينكه از دو نوع پنير استفاده بشه كه چسبندگي خوبي بهش بده و هم خوشمزه اش كنه. بين مواد هم پنير ريخته بشه .
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

صفحه 54 از 601 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما