نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5187Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,305 به 4,312 از 4841
  1. #4305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,219
    نوشته های وبلاگ
    39
    میزان امتیاز
    640
    پسند شده
    36683
    پسند کرده
    56885
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    منم یه چیزی بگم لال نباشم
    یه نفر میگفت این سویایی که ما مثلا به جای گوشت استفاده میکنیم در واقع تفاله ی دانه ی روغنی سویاست
    یعنی همه ی مواد و روغنها را از دانه ی سویا خارج میکنن و این دیگه چندان خاصیتی نداره
    به نظر منم گفته ی ایشون صحیحه.اگر میخوایم از سویا برای خاصیتش استفاده کنیم بهتره دانه ی اونو از اجیل فروشی ها بخریم
    دو جمله هم از من بی سواد دکتر طب سنتی چند روز پیش تو تلویزیون گفت که مصرف مکرر شیر سویا و سویا سبب کم کاری تیروئید می شود

    مصرف مرتب چای اویشن و بادرنجبویه هم همینطور
    mahnooshin, * منصوره *, زهرا س.پ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #4306
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,433
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2132
    پسند شده
    90321
    پسند کرده
    77721

    ویترین مدال ها

    نسرین عزیزم شرمنده من تازه یادم اومد جواب سوال شما رو ندادم
    ببین عزیزم برای نگهداری چغاله بادام،میتونین اون رو خام فریز کنین یا اینکه بپزین
    اگه خام فریز کنین بعدا کمی سفت و نپز میشه و اذیت میکنه
    پس ما میپزیم و بعد فریز میکنیم
    برای تغییر رنگ ندادن و سبز موندنش هم میتونین بلانچش کنین که البته من مامانم این کارم نمیکنه
    همین جور تو زودپز میریزه با مقدار خیلی کم آب(تا روش رو آب نگیره.همون تا نصفش بشه) و 45 دقیقه بعد چک میکنه و اگه پخته و نرم بود کمی اونا رو میکوبه و داخل ظرف با در کیپ میریزه و فریز میکنه
    کوبیدن هم با گوشت کوب برقی ،غذاساز یا هر چی دوست دارین.در واقع نیم کوب بشه نه اینکه پوره بشه
    مثل گردوی نیم کوب
    ینی یه چغاله بشه 4 یا 5 قسمت نهایتا .اینجور طعمش رو داخل آش پس میده و خوشمزه تر هم هست

    موفق باشی گلم
    najmehkhatoon و زهرا س.پ این نوشته را پسندیده.

  4. #4307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    762
    پسند کرده
    1436
    بچه ها برای مافین های غذایی چیکار کنیم تهشون ب قالب نچسبه؟من دشب ماین کدو درستیدم هم چرب کردم هم ارد پاشی ولی بعد پخت از کفش جدا نمیشد
    خدایا شکرت

  5. #4308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,931
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1218
    پسند شده
    57481
    پسند کرده
    64069

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها برای مافین های غذایی چیکار کنیم تهشون ب قالب نچسبه؟من دشب ماین کدو درستیدم هم چرب کردم هم ارد پاشی ولی بعد پخت از کفش جدا نمیشد
    خب چرا کاغذ فنجونی نمیزاری !
    بهتره ها
    shabnamjon این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  6. #4309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    762
    پسند کرده
    1436
    عزیزم منظورت کپسوله؟
    خدایا شکرت

  7. #4310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,931
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1218
    پسند شده
    57481
    پسند کرده
    64069

    ویترین مدال ها

    بله منظورم همونه دیگه نیازی به چرب کردن وارد پاشی هم نداره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  8. #4311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nishat آواتار ها
    نشاط
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    602
    پسند کرده
    680
    دوستان من تو یه مجلسی که خیل هم رو در واسی بود و دیگه هم نمیبینمشون یه سوپی خوردم که کلا با سوپی که خودمون میپزیم متفاوت بود و البته مطمئنم که غذا رو خودشون نپخته بدن و اشپز اورده بودن . یه سوپ سفید رنگ که البته شیر نداشت + قارچ + تکه های مرغ و تقریبا غلیظ مثل شله زرد داغ ولی توش رشته های خیلی نازک که شبیه سیب زمینی بود داشت . و بسیار خوشمزه کسی میدونه طرز یختش چطوره چون اگه اونا سیب زمینی بودن اصلا لعاب نداشت در عین حال که غلیظ بود ( بدون جو و هویچ که رکن اساسی سوپ های خودمونه) .ببخشید خیلی بد توضیح دادم
    من به دستای خدا خیره شدم ...

  9. #4312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    74
    سلام دوستای عزیز. من برای تولد خواهر زادم میخوام یه کیک 4 طبقه درست کنم. از خونمون باید جابه جاش کنیم بریم خونه ی خواهرم اینا. برای زیر کیک هم یه تخته چوب به ابعاد 30 در 30 ساختم. منتها الان راه حل درستی به نظرم نمیرسه که بخوام کیک رو ، رو اون تخته فیکس کنم. کسی میدونه یا لینک بده برم ببینم یا عکس از این مراحل بزاره. ممنون به نظرم که زیر کیک رو از وسط باید پیچ و مهره کنم به تخته. ولی اونموقه دیگه نمیتونم از تخته جای دیگه استفاده کنم. چسب هم که مطمئن نیست میترسم کنده بشه و کیک فرو بریزه

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما