نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5369Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,305 به 4,312 از 4914
  1. #4305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,561
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    38993
    پسند کرده
    59228
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    منم یه چیزی بگم لال نباشم
    یه نفر میگفت این سویایی که ما مثلا به جای گوشت استفاده میکنیم در واقع تفاله ی دانه ی روغنی سویاست
    یعنی همه ی مواد و روغنها را از دانه ی سویا خارج میکنن و این دیگه چندان خاصیتی نداره
    به نظر منم گفته ی ایشون صحیحه.اگر میخوایم از سویا برای خاصیتش استفاده کنیم بهتره دانه ی اونو از اجیل فروشی ها بخریم
    دو جمله هم از من بی سواد دکتر طب سنتی چند روز پیش تو تلویزیون گفت که مصرف مکرر شیر سویا و سویا سبب کم کاری تیروئید می شود

    مصرف مرتب چای اویشن و بادرنجبویه هم همینطور
    mahnooshin, * منصوره *, زهرا س.پ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #4306
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95226
    پسند کرده
    80397

    ویترین مدال ها

    نسرین عزیزم شرمنده من تازه یادم اومد جواب سوال شما رو ندادم
    ببین عزیزم برای نگهداری چغاله بادام،میتونین اون رو خام فریز کنین یا اینکه بپزین
    اگه خام فریز کنین بعدا کمی سفت و نپز میشه و اذیت میکنه
    پس ما میپزیم و بعد فریز میکنیم
    برای تغییر رنگ ندادن و سبز موندنش هم میتونین بلانچش کنین که البته من مامانم این کارم نمیکنه
    همین جور تو زودپز میریزه با مقدار خیلی کم آب(تا روش رو آب نگیره.همون تا نصفش بشه) و 45 دقیقه بعد چک میکنه و اگه پخته و نرم بود کمی اونا رو میکوبه و داخل ظرف با در کیپ میریزه و فریز میکنه
    کوبیدن هم با گوشت کوب برقی ،غذاساز یا هر چی دوست دارین.در واقع نیم کوب بشه نه اینکه پوره بشه
    مثل گردوی نیم کوب
    ینی یه چغاله بشه 4 یا 5 قسمت نهایتا .اینجور طعمش رو داخل آش پس میده و خوشمزه تر هم هست

    موفق باشی گلم
    najmehkhatoon و زهرا س.پ این نوشته را پسندیده.

  3. #4307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    777
    پسند کرده
    1469
    بچه ها برای مافین های غذایی چیکار کنیم تهشون ب قالب نچسبه؟من دشب ماین کدو درستیدم هم چرب کردم هم ارد پاشی ولی بعد پخت از کفش جدا نمیشد
    خدایا شکرت

  4. #4308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,182
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1349
    پسند شده
    59775
    پسند کرده
    66719

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها برای مافین های غذایی چیکار کنیم تهشون ب قالب نچسبه؟من دشب ماین کدو درستیدم هم چرب کردم هم ارد پاشی ولی بعد پخت از کفش جدا نمیشد
    خب چرا کاغذ فنجونی نمیزاری !
    بهتره ها
    shabnamjon این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  5. #4309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    777
    پسند کرده
    1469
    عزیزم منظورت کپسوله؟
    خدایا شکرت

  6. #4310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,182
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1349
    پسند شده
    59775
    پسند کرده
    66719

    ویترین مدال ها

    بله منظورم همونه دیگه نیازی به چرب کردن وارد پاشی هم نداره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  7. #4311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nishat آواتار ها
    نشاط
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    678
    دوستان من تو یه مجلسی که خیل هم رو در واسی بود و دیگه هم نمیبینمشون یه سوپی خوردم که کلا با سوپی که خودمون میپزیم متفاوت بود و البته مطمئنم که غذا رو خودشون نپخته بدن و اشپز اورده بودن . یه سوپ سفید رنگ که البته شیر نداشت + قارچ + تکه های مرغ و تقریبا غلیظ مثل شله زرد داغ ولی توش رشته های خیلی نازک که شبیه سیب زمینی بود داشت . و بسیار خوشمزه کسی میدونه طرز یختش چطوره چون اگه اونا سیب زمینی بودن اصلا لعاب نداشت در عین حال که غلیظ بود ( بدون جو و هویچ که رکن اساسی سوپ های خودمونه) .ببخشید خیلی بد توضیح دادم
    من به دستای خدا خیره شدم ...

  8. #4312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    75
    پسند شده
    1151
    پسند کرده
    74
    سلام دوستای عزیز. من برای تولد خواهر زادم میخوام یه کیک 4 طبقه درست کنم. از خونمون باید جابه جاش کنیم بریم خونه ی خواهرم اینا. برای زیر کیک هم یه تخته چوب به ابعاد 30 در 30 ساختم. منتها الان راه حل درستی به نظرم نمیرسه که بخوام کیک رو ، رو اون تخته فیکس کنم. کسی میدونه یا لینک بده برم ببینم یا عکس از این مراحل بزاره. ممنون به نظرم که زیر کیک رو از وسط باید پیچ و مهره کنم به تخته. ولی اونموقه دیگه نمیتونم از تخته جای دیگه استفاده کنم. چسب هم که مطمئن نیست میترسم کنده بشه و کیک فرو بریزه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما