نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,281 به 4,288 از 4804
  1. #4281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12044
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    سلام
    تا جاییکه می دانم تو برخی شهر ها می گویند پنیر کوزه ای من مال قزوین را خوردم تو فارس می گویند لور هر دو یک مزه می دهد از اب پنیر نیست ژاله جون خود پنیره اما باید تو فریزر نگاه داشت خراب می شه و بسیار خوشمزه اب پنیر اصلا چیزی نداره که ازش بتوانی پنیر در بیاری
    هنگامه جان ما بهش میگیم لورک
    فریزر نگهداری نمیکنیم توی یخچال میذاریم اما تا 1 هفته مصرف میکنیم شاید طولانی مدت خراب بشه اما توی خونه ما زودی تمام میشه . طعمش با خرما عالی یه و ما جنوبی ها خیلی میپسندیم
    از جاهایی تهیه میکنیم که لبنیات محلی میفروشن.
    تو بوشهر فروشگاهایی به نام ایل ماس
    شاید شهرهای دیگه هم باشه
    aydaa, hengamehh, zhaleh-ech و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    واقعا مرسی از راهنماییتون♡♡♡خیلی ممنووووووووون
    طبق فرمایشات دوستم برای این لورک ابی که بعد از گرفتن پنیر میمونه (فک کنم بهش میگن وی) رو می جوشونن تا جایی که یه حالت بریده بشه یا همون ببره و بعد تو صافی می ریزن که اب اضافیش گرفته بشه و هرچی بیشتر تو صافی بمونه سفت تر و خامه ای تر میشه و تو یخچالم نگه میدارن و کلا خیلی زود خراب میشه
    حالا دیگه نمیدونم اینی که تو شهرای دیگه هست فرق داره یا نه!!!
    خلاصه هرچی که هست محشره خدا پدر سازندشو بیامرزه خدمت بزرگی به بشریت کرده
    باران67 و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  4. #4283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5973
    پسند کرده
    3910
    یه سوال دارم من یه ماهی خریدم که اسمش نمی دونم بدون استخون وخیلی چربه اصلا بو چربی بدن ماهی کاملا میاد حالا باهاش چی کارکنم یه خوردشو تو پیاز وسیر نمک فلفل خوابوندم یعد همون جوری بدون روغن گذاشتم تو ماهی تابه خودش روغنش پس داد وسرخ شد ولی باز توش که برش میزدی روغنی بود ونتونستیم بخوریم حالا شما چه پیشنهاد میدین اگه باهاش قلیه ماهی درست کنم بوش کمتر وقابل خوردن میشه یانه
    قورمه سبزی
     

  5. #4284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    8
    ببخشید سوال من پیش شما اساتید خیلی مبتدی اما خوب می پرسم !!!برای مهمونی شام حدود 30تا مهمون دارم اگه مرغ های سوخاری شده را مثلا سه ساعت قبل شام اماد کنم و بخوام با فر یا ماکرو گرم نگه دارم طوری که تردی و مزشون عوض نشه امکانش هست ؟؟؟؟ روی چه درجه بذارم خوبه ؟؟؟ممنون میشم جواب سریع بدید

  6. #4285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۷
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0
    من خودم اول فر رو رو درجه حرارت زیاد حدود یه ساعت روشن میکنم بعد فررو خاموش میکنم و مرغها رو میذارم توش کاملا گرم میشه

  7. #4286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3318
    پسند کرده
    4196
    نقل قول نوشته اصلی توسط blue day نمایش پست ها
    من خودم اول فر رو رو درجه حرارت زیاد حدود یه ساعت روشن میکنم بعد فررو خاموش میکنم و مرغها رو میذارم توش کاملا گرم میشه
    1 ساعتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانمی پس مصرف بهینه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟باورم نمی شه 1 ساعت فر رو همینجور روشن می کنید و بعد خاموش می کنید و تمام!!!!!
    باور نکردنیه!!!!درسته ما از نظر ذخایر گازی رتبه ی دوم دنیا رو داریم(بعضیا هم می گن سوم) اما واقعا مصرفمون بالاست...روزانه از کل اروپا بیشتره مصرفمون!!!!درسته خدا بهمون بیشتر از بقیه موهبت داده اما یه روزی اینم تموم می شه و ما می مونیم و کشوری که از بیخ و بن نابودش کردیم....
    پیتزا
     

    می دونم که می تونم

  8. #4287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    سلام دوستان
    برا مهمونی عصرونه میخوایم سالاد الویه درست کنیم هر یدونه نون باگت کامل رو میخوایم به 4 قسمت تقسیم کنیم
    الان برا 25 نفر چقدر مواد لازمه؟
    سیب زمینی - مرغ - تخم مرغ - خیارشور و هر چی که لازمه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ست لباس ترک به کمترین قیمت
    http://alpinay.ir/

  9. #4288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    عزیزان من باز با یه سوال که میدونم احتمالا جاش اینجا نیس امدم
    نخندیناااااااااا....می خواستم بدونم عایا این عصاره های مرغ و گوشت واقعا از مرغ و گوشت تهیه میشوند؟؟
    ینی یک فقره گیاه خوار محترم میتونه از اینا استفاده کنه؟!؟؟
    با تچکر پیش پیش از پاسختون♡♡♡
    Nicole68 این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما