نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,273 به 4,280 از 4802
  1. #4273
    نقل قول نوشته اصلی توسط * منصوره * نمایش پست ها
    سلام خانمهای هنرمند و با سلیقه سال نو مبارک امیدوارم سال خوب و پربرکتی پیش رو داشته باشید

    دوستان من مدتی پیش برای اولین بار( با اینکه میدونستم لوبیاپلو دوست ندارند )مقداری لوبیا سبز خرد کردم پختم و فریز کردم که مخصوص لوبیا پلو باشه ولی استقبال نشد و نتونستم لوبیا پلو بپزم حالا بنظر شما با این لوبیاسبزهای پخته شده میتونم ترشی لوبیا سبز درست کنم ؟همینطوری تو فریزر مونده

    یه پیشنهاد دیگه کوکو لوبیا سبز
    کوکو لوبیا سبز یکی از غذاهای سنتی و محلی تبریز است.
    در تهیه این غذا از لوبیا سبز، هویج، پیاز، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، زرشک و تخم مرغ استفاده می*شود. برای تهیه لوبیا و هویج آب*پز یا بخارپز می*شوند. سیب*زمینی*ها هم جداگانه خرد و سرخ می*شوند. سپس گوشت داخل پیاز تفت داده می*شود و سپس در تخم*مرغ ها را شکسته و هم زده و با مواد درست شده مخلوط کرده و زرشک نیز به آن اضافه می*کنند. برای پخت می*توان از تابه یا فر استفاده کرد.[۱]
    در نوع ساده*تر کوکو لوبیا، لوبیاها را پس از خرد کردن و پختن با تخم مرغ، کمی آرد، کمی پیاز تفت داده شده، زعفران، نمک و فلفل مخلوط کرده و در تابه سرخ می*کنند.[۲]
    منابعWiki

    aydaa, باران67, fahim68 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  2. بانک بند ناف
  3. #4274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط * منصوره * نمایش پست ها
    زیبا جان و ستاره عزیزم خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون پس اینطور که گفتید برای ترشی جالب نمیشه حالا برای امتحانی کمی خوراک هم به روش ستاره جون درست میکنم که ببینم میپسندند یا نه وگرنه به پیشنهاد زیبا جون میدم به کسی دیگه که استفاده کنه اینطوری بهتره بازهم از هردوتون تشکر میکنم فدااااااتون
    منصوره جونم، علاوه بر این ها می تونی توی مهمونی ها به عنوان دورچین غذا هم استفاده کنی، همراه مرغ.
    در ولایت ما همراه مرغ، گاهی لوبیا سبز پخته، آلو ، هویج سرخ یا بخار پز شده و ... سرو می کنن.
    هم شیک میشه و هم مقدار خورشت بیشتر میشه.
    * منصوره * و پنجه طلایی این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #4275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    عزیزای دلم یه سوال داشتم نمیدنم جاش اینجاست یا نه ولی دیگه نمدونستم کجا باید بپرسم
    عاغا این لورک چیه؟؟؟ یکی از دوستام کلی برام اورده میگفت از اب پنیر درستش میکنن!!
    به طرز خطرناکی خوشمزه ست ینی مزه ی خامه میده ولی سنگین تیس اصلا عایا واقعا یه جور خامه ست؟؟؟
    چیز چرب و چیلی و خطرناکی که نیس ایشالا؟؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  5. #4276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    50
    دوستای عزیزم من مایه ماکارونی رو درست کردم چی بهش اضافه کنم ک بتونم ی مافین خوشمزه ازتوش دربیارم
    فقط شیرو تخم مرغو پنیر پیتزا بکینگ /پودر بزنم کافیه؟

  6. #4277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    2
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    سلامم
    بچه ها من چیکار کنم برا دم کردن زعفرون و درست کردن زرشک
    بگیر نگیر داره
    زعفرونم ک نمیتونم خوب دربیارم و خوب رنگ بده
    زرشکمم دیروز پف کرد و تغییر رنگ داد و مثل ادامس شد[IMG]http://www.********.com/images/smilies/sad.gif[/IMG]
    شبنم جون برای آب کردن و دم کردن زعفرون دو روش وجود داره یا روی زعفرون یه کوچولو آب جوش میریزن یا روش دیگه هم اینه که چند تیکه یخ میندازن تا با آب شدن یخها زعفرون رنگ بگیره که من خودم روش دوم رو انجام میدم و به نظرم رنگ خیلی شفاف تر و بهتری میده. نکته دوم که بنظرم باید بهش دقت کنی کیفیت خود زعفرونه که از همه چی مهمتره. من مارک نیک منش استفاده میکنم. مارک خیلی قدیمی و خوبیه. به نظرم حتما امتحانش کن. اگه دوست داری برو توی سایتش ببین .
    در مورد زرشک هم باید چند ساعت توی آب خیس بدی و وقتی کره روی حرارت آب شد و کمی داغ شد زرشک رو بریزی توش و سریع جندبار هم بزنی و خیلی زود خاموش کنی تا خشک نشن. امیدوارم کمکی کرده باشم
    ویرایش توسط sh_capr : ۱۳۹۴/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۳:۵۰ بعد از ظهر

  7. #4278
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86555
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    عزیزای دلم یه سوال داشتم نمیدنم جاش اینجاست یا نه ولی دیگه نمدونستم کجا باید بپرسم
    عاغا این لورک چیه؟؟؟ یکی از دوستام کلی برام اورده میگفت از اب پنیر درستش میکنن!!
    به طرز خطرناکی خوشمزه ست ینی مزه ی خامه میده ولی سنگین تیس اصلا عایا واقعا یه جور خامه ست؟؟؟
    چیز چرب و چیلی و خطرناکی که نیس ایشالا؟؟
    ژاله جون تو سایت شف طیبه سرچ بزن
    کامل توضیح داده چی هست و روش تهیه ش هم گفته
    چیز بدی نیس
    نوش جونت
    zhaleh-ech این نوشته را پسندیده.

  8. #4279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    مرسی باران جونم♡♡جات خالی ته شو دراوردیم
    دستور شف طیبه رو دیدم فک کنم با اینی که من دارم فرق میکنه اخه دوستم میگفت اینو از اب پنیر می گیرن!!
    ینی رباط صلیبی پاره کردم از این تغییر و تبدیلات!!! اب پنیر اخه؟؟؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  9. #4280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54988
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    مرسی باران جونم♡♡جات خالی ته شو دراوردیم
    دستور شف طیبه رو دیدم فک کنم با اینی که من دارم فرق میکنه اخه دوستم میگفت اینو از اب پنیر می گیرن!!
    ینی رباط صلیبی پاره کردم از این تغییر و تبدیلات!!! اب پنیر اخه؟؟؟
    سلام
    تا جاییکه می دانم تو برخی شهر ها می گویند پنیر کوزه ای من مال قزوین را خوردم تو فارس می گویند لور هر دو یک مزه می دهد از اب پنیر نیست ژاله جون خود پنیره اما باید تو فریزر نگاه داشت خراب می شه و بسیار خوشمزه اب پنیر اصلا چیزی نداره که ازش بتوانی پنیر در بیاری
    zhaleh-ech, باران67, پرنسس.م و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما