نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,257 به 4,264 از 4808
  1. #4257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط Orchide نمایش پست ها
    سلام خانوماي كدبانو
    ميخوام ژله رنگين كمان درست كنم
    ميشه لطفا بهم بگيد چه جنس قالبي و چه حجمي بايد بخرم؟

    الان مشخصه كه من كاملا مبتدي هستم در اين زمينه ديگه ؛)
    ميخوام شكل ژله ام اينجوري در بياد
    ولي اينجوري معمولا قلبهاي تفلوني كيك دارن
    چيكا كنم؟ همونا خوبه؟
    برای ژله اصلا جنس قالب مهم نیست
    شما به ازای هر رنگ ژله یه لیوان آب در نظر بگیر و حجم قالبتو اندازه گیری کن
    هفت رنگ ژله معمولا میشه هفت تا لیوان یه کوچولو بیشتر یه مقدارم برای لایه های سفیدش در نظر بگیری باید قالب حدود 10 لیوان گنجایش داشته باشه
    باران67, کوئین, Orchide و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #4258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    سلامم
    بچه ها من چیکار کنم برا دم کردن زعفرون و درست کردن زرشک
    بگیر نگیر داره
    زعفرونم ک نمیتونم خوب دربیارم و خوب رنگ بده
    زرشکمم دیروز پف کرد و تغییر رنگ داد و مثل ادامس شد[IMG]http://www.********.com/images/smilies/sad.gif[/IMG]
    mina1990 و ستاره.م این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  4. #4259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mina1990 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    354
    پسند کرده
    608
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    سلامم
    بچه ها من چیکار کنم برا دم کردن زعفرون و درست کردن زرشک
    بگیر نگیر داره
    زعفرونم ک نمیتونم خوب دربیارم و خوب رنگ بده
    زرشکمم دیروز پف کرد و تغییر رنگ داد و مثل ادامس شد[IMG]http://www.********.com/images/smilies/sad.gif[/IMG]
    خانومي من اون چيزي رو كه ميدونم و از مامانم ديدم و ياد گرفتم ميگم
    روي زعفرون آب از شير باز ميكنه و آب داغ نميريزه . بعد ميزاره يه گوشه اي ميمونه كه معمولا ميزاره نزديك شعله اي كه روشنه و داره روش غذا درست ميكنه . يه رنگي ميدهههههههههه رنگ جيگر . اين روش رو هم يكي از زعفرون فروشاي مشهد گفته بود

    زرشك رو دقيق نميدونم
    shabnamjon, کوئین و ستین این نوشته را پسندیده.
    خيلي خوشحالم كه با مامي سايت آشنا شدددددددممممممممممم




  5. #4260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    1313
    سلام دوستان، برنجم خیلی شوره، اصلا هم نمک نمی زنم موقع پخت، باید چه کارش کنم؟

  6. #4261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    1313
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    سلامم
    بچه ها من چیکار کنم برا دم کردن زعفرون و درست کردن زرشک
    بگیر نگیر داره
    زعفرونم ک نمیتونم خوب دربیارم و خوب رنگ بده
    زرشکمم دیروز پف کرد و تغییر رنگ داد و مثل ادامس شد[IMG]http://www.********.com/images/smilies/sad.gif[/IMG]
    عزیزم موقع زعفران دم کردن توی این قوری کوچکا زعفران و آب بریز و بذار وسط برنجت که داره دم می کشه، برای زرشک من اول روغنو داغ می کنم بعد خاموش می کنم و فقط زرشکو توش تفت می دم
    الی65, کوئین و Negara این نوشته را پسندیده.

  7. #4262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    لیدی آبلیمو یا سرکه بهش اضافه کنید.سرکه سفید

    مقدار آب و زعفرون چقدر باشه؟
    Ladddy این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  8. #4263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ladddy نمایش پست ها
    سلام دوستان، برنجم خیلی شوره، اصلا هم نمک نمی زنم موقع پخت، باید چه کارش کنم؟
    احتمالا برای این برنح شپشک نزنه قبل از بسته بندی حسابی بهش نمک زدن
    شما باید قبل از پخت حسابی برنج رو بشوری که تمام نمک ها که به خوردش رفته شسته بشه
    یه مدت کوتاه هم خیس کنی بد نیست
    باران67, Ladddy, کوئین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #4264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    1313
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    لیدی آبلیمو یا سرکه بهش اضافه کنید.سرکه سفید

    مقدار آب و زعفرون چقدر باشه؟
    عزیزم بستگی به نوع زعفرون و غلظتی که می خواین تنظیمش کنید، بعضی زعفونا بهتر رنگ می ده بعضیاشون عطر بهتری داره، با این روش کاملا زعفرونتون دم می آد
    shabnamjon این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما