نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,241 به 4,248 از 4806
  1. #4241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان

    تو عراق فلافل رو با دو نوع سس که یکیش رنگ قره قوروت و یکیش رنگ خردله اما هیچ کدوم دقیقا مزه این دو تا رو نمیدن سرو میکنن. کسی میدونه این دو تا سس چیه؟!! یه دفعه هوس کردمشون!
    اون که رنگ قرهقوروته یه ته مزه ترشی هم داره و برای اونکه رنگ خردله من حدس انبه رو هم میزنم.

  2. بانک بند ناف
  3. #4242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    سلام خانوما
    برا مهمونی قراره جوجه کباب درست کنیم حالا سوال من اینه دیس برنج رو تنها با زعفرون تزیین کنم زرشک که نمیشه چون زرشک پلو نیست درسته
    در ضمن برا جوجه کباب بادمجونو فلفل کبابی هم کنارش هست دیگه کنارش چی بزارم سیب زمینی سرخ کنم زشت میشه؟
    یه سوال دیگه اینکه جوجه و برنج خشک هستن حالا چه سسی درست کنم کنارش؟ برا خودمون همیشه پیاز نگینی تفت میدمو رب و ادویه یه کوچولو اب اضافه میکنم میخوام بدونم سس خاصی لازمه یا همین خوبه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    ست لباس ترک به کمترین قیمت
    http://alpinay.ir/

  4. #4243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    578
    پسند شده
    36146
    پسند کرده
    55044
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    سلام خانوما
    برا مهمونی قراره جوجه کباب درست کنیم حالا سوال من اینه دیس برنج رو تنها با زعفرون تزیین کنم زرشک که نمیشه چون زرشک پلو نیست درسته
    در ضمن برا جوجه کباب بادمجونو فلفل کبابی هم کنارش هست دیگه کنارش چی بزارم سیب زمینی سرخ کنم زشت میشه؟
    یه سوال دیگه اینکه جوجه و برنج خشک هستن حالا چه سسی درست کنم کنارش؟ برا خودمون همیشه پیاز نگینی تفت میدمو رب و ادویه یه کوچولو اب اضافه میکنم میخوام بدونم سس خاصی لازمه یا همین خوبه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    تو رستوران ها کنار جوجه سیب زمینی سرخ کرده ، ترشی کلم قرمز ، و سبزی تازه مثل جعفری می گذارند و گوجه کبابی

    من کنارش سالاد کدو بلغاری و سیب زمینی و هویج بخار پز و کلا سبزیجات بخار پز استفاده می کنم جهت تنوع غذایی و استفاده از سبزیجات که فیبر بالاتری نسبت به گوشت دارند
    کوئین, راضیه.ن, پرنسس.م و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #4244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    سلام خانوما
    برا مهمونی قراره جوجه کباب درست کنیم حالا سوال من اینه دیس برنج رو تنها با زعفرون تزیین کنم زرشک که نمیشه چون زرشک پلو نیست درسته
    در ضمن برا جوجه کباب بادمجونو فلفل کبابی هم کنارش هست دیگه کنارش چی بزارم سیب زمینی سرخ کنم زشت میشه؟
    یه سوال دیگه اینکه جوجه و برنج خشک هستن حالا چه سسی درست کنم کنارش؟ برا خودمون همیشه پیاز نگینی تفت میدمو رب و ادویه یه کوچولو اب اضافه میکنم میخوام بدونم سس خاصی لازمه یا همین خوبه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    جواب بقیه سولامو نمیدین ؟
    ست لباس ترک به کمترین قیمت
    http://alpinay.ir/

  6. #4245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    جواب بقیه سولامو نمیدین ؟
    ما معمولا کره رو آب می کنیم و یه کوچولو زعفرون می زنیم و جوجه که خوب پخته شد رو روی اون میزاریم که کره رو جذب کنه
    اگه جوجه خوب مارینید شده باشه و به اندازه کافی توی مواد مونده باشه خشک نمیشه و با همون گوجه کبابی قابل سروه
    باران67, کوئین, آتامان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #4246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    180
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    اون قسمت ته بطری هم قسمتی از روغنه که توی دمای محیط سفت میشه اگه حرارتش بدی اونم آب میشه و میتونی ازش استفاده کنی
    حتی اون قسمت مایع رو اگه بریزی توی ظرف و یه مدت بمونه همونجوری سفت میشه نیازی به هم زدن و اینا هم نداره
    با خیال راحت مصرفش کن ولی تا جایی که برات امکان داره مصرفشو بیار پایین
    بدترین نوع روغن همین روغن های سرخ کردنیه
    پس خب سرخ کردن رو شما با چب انجام میدین؟
    آخه روغن جامد که ممنوعه، روغن مایع هم برا طبخ و سالاده!
    روغن زیتون هم که نباس حرارتش زیاد بشه...
    خب پس با چی عملیات سرخ کنون انجام بشه؟
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

  8. #4247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami moeen نمایش پست ها
    پس خب سرخ کردن رو شما با چب انجام میدین؟
    آخه روغن جامد که ممنوعه، روغن مایع هم برا طبخ و سالاده!
    روغن زیتون هم که نباس حرارتش زیاد بشه...
    خب پس با چی عملیات سرخ کنون انجام بشه؟
    من خیلی کم غذای سرخ کردنی درست می کنم
    و از روغن زیتون مخصوص سرخ کردن یا روغن کنجد استفاده می کنم
    کتلت و کوکو و اینارو تقریبا تعطیل کردم
    تفت دادن گوشت برای خورش رو هم با روغن هایی که گفتم انجام میدم
    تا جایی که امکان داشته باشه غذا رو توی فر درست می کنم
    سمنو, mami moeen و tahereh90 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #4248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    199
    سلام دوستای گلم من یه سوال دارم که توقسمت مربای هویج نوشتم ولی گفتم شایداینجازودترجوابم داده بشه خانواده من مارمالاد دوست ندارن برای همین من هیچوقت درست نکردم حالا برای لای شیرینی مربایی دلم میخواد خودم درست کنم مربای آلبالودارم اگه بخوام به اندازه یک لیوان ازاونو مارمالادکنم بعدازاینکه باگوشت کوب برقی پوره ش کردم چیکاربایدبکنم چقدر پودرژلاتین بهش اضافه کنم که یه مارمالادسفت ومنسجم داشته باشم بایددوباره بجوشونمش البته سوال مارمالاد هویجم به قوت خودش باقیه ممنون
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما