نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,233 به 4,240 از 4802
  1. #4233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1567
    پسند کرده
    1360
    دوستان من دفعه اوله روغن سرخ کردنی خریدم و نمی دونستم قبل مصرف باید بطریشو تکون داد.بعد اومدم خالیش کردم تو یه شیشه که احساس بهتری داشته باشم! بعد از اینکه خالیش کردم دیدم ته بطریش یه روغن سفید رنگ جامدی که فک کنم روغن پالم باشه باقی موند! (آخه تو ترکیباتش که خوندم اولین موردش روغن پالم بود!) باید این روغن های جامد رو هم با بقیه قاطی کنم؟ اینا همون چیزایی هستن که قابلیت تحمل حرارت بیشتری به روغن می ده یا زائده و میشه ریختش دور؟

  2. بانک بند ناف
  3. #4234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    دوستان من دفعه اوله روغن سرخ کردنی خریدم و نمی دونستم قبل مصرف باید بطریشو تکون داد.بعد اومدم خالیش کردم تو یه شیشه که احساس بهتری داشته باشم! بعد از اینکه خالیش کردم دیدم ته بطریش یه روغن سفید رنگ جامدی که فک کنم روغن پالم باشه باقی موند! (آخه تو ترکیباتش که خوندم اولین موردش روغن پالم بود!) باید این روغن های جامد رو هم با بقیه قاطی کنم؟ اینا همون چیزایی هستن که قابلیت تحمل حرارت بیشتری به روغن می ده یا زائده و میشه ریختش دور؟
    ماهی جون چرا ریختیش توی شیشه؟؟ روغن های سرخ کردنی نباید در معرض نور قرار بگیرن برای همین ظرفی که روغن سرخ کردنی رو توش میریزن، ماته. اما روغن های پخت و پز و مخصوص سالاد رو در ظرف های شفاف و طلق های یشه ای می ریزن.
    Mahi site, الی65, کوئین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #4235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    دوستان من دیدم شما تو بخش میزهای مهمونی همش از این سالادای توپکی درست میکنید. دستورشو دادم به دوستم برای مهمونیش. راستش موقعیت نشده بود خودم درست کنم.
    فرداش اومد خیلی شاکی گفت اصلا طعمش خوب نبوده و خیلی طعم اون هویج و... خرد شده روش احساس میشده . میخواستم ببینم واقعا اینطوره یا سلیقه ایه؟؟
    آخه من دیدم همه درست میکنن گفتم حتما خوشمزه و همه کس پسنده
    تجربه ی من در سالاد توپی این بود که بهتره ، تزئین روش، چند ساعت قبل از سرو انجام بشه. یعنی مثل سالاد های دیگه که از روز قبل درستش می کنیم نباشه. توی همون روز سرو و نهایتا 3-4 ساعت قبل از سرو تزئین بشه. اینطوری هم طعمش بهتره و هم سبزیجات روش پلاسیده نمیشن.

    من خودم همیشه همون روز سرو درست می کردم اما یه بار از روز قبلش درست کردم و مشکل دوستتون رو داشتم اما با توپک هایی که با جعفری پوشونده بودمشون. هویج ها از نظر من خوب بودن.

    در نتیجه این کاملا سلیقه ایه و به مزاج ایشون خوش نیومده. (البته من خودمم تا حدودی بد غذام.)
    الی65 و کوئین این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #4236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1567
    پسند کرده
    1360
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    ماهی جون چرا ریختیش توی شیشه؟؟ روغن های سرخ کردنی نباید در معرض نور قرار بگیرن برای همین ظرفی که روغن سرخ کردنی رو توش میریزن، ماته. اما روغن های پخت و پز و مخصوص سالاد رو در ظرف های شفاف و طلق های یشه ای می ریزن.
    فهیم جون شیشه اش سبزرنگ و ماته. سفید و شفاف نیست. ممنون از توجهت
    حالا بگین اون ته بطری رو چیکار کنم؟ بریزم دور یا بریزم روی بقیه روغن ها؟ کدومش سالمتره؟؟

  6. #4237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940
    خانمها سلام. مورد اورژانسیه. لطفا هر چه سریعتر یه رسپی خوب برای استفاده از اووکادو برام بنویسید. Plz.
    خواهش میشه.

  7. #4238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    فهیم جون شیشه اش سبزرنگ و ماته. سفید و شفاف نیست. ممنون از توجهت
    حالا بگین اون ته بطری رو چیکار کنم؟ بریزم دور یا بریزم روی بقیه روغن ها؟ کدومش سالمتره؟؟
    اون قسمت ته بطری هم قسمتی از روغنه که توی دمای محیط سفت میشه اگه حرارتش بدی اونم آب میشه و میتونی ازش استفاده کنی
    حتی اون قسمت مایع رو اگه بریزی توی ظرف و یه مدت بمونه همونجوری سفت میشه نیازی به هم زدن و اینا هم نداره
    با خیال راحت مصرفش کن ولی تا جایی که برات امکان داره مصرفشو بیار پایین
    بدترین نوع روغن همین روغن های سرخ کردنیه
    سمنو, Mahi site و tahereh90 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #4239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط coffee نمایش پست ها
    خانمها سلام. مورد اورژانسیه. لطفا هر چه سریعتر یه رسپی خوب برای استفاده از اووکادو برام بنویسید. Plz.
    خواهش میشه.
    با آووکادو میتونی سالاد گواکامولی درست کنی
    توی نت سرچ کنی رسپی های مختلفی ازش هست
    شف طیبه هم چند تا رسپی داره که چیزای مختلفی باهاش درست کرده
    tahereh90 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #4240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانوی مهربون نمایش پست ها
    سلام.
    خانمای آشپز هنرمند یه سوال تخصصی؟!
    چیکار کنم که سیب زمینی آبپزم نچسبه به دست؟! وقتی می خوام کوکو درست کنم انقد می چسبه به دستم که باید حتما یه کاسه آب کنار دستم بذارم!
    یه بار شیر قاطیش کردم ولی فایده ای نداشت.
    ممنونم.
    عزیزم من برای کوکوها همیشه سیب زمینی خام یا نیم پز استفاده میکنم خیلی هم ترد تر میشه
    برای یه غذاهایی مثل الویه هم همیشه سیب زمینی رو یه شب قبل میپزم میزارم یخچال فرداش که رنده میکنم خیلی عالی میشه
    mamienazi, mina1990 و راضیه.ن این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما