نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,225 به 4,232 از 4808
  1. #4225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36155
    پسند کرده
    55077
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    سرخ کردنی بهار.مایع و جامد لادن.بعضی از مارکا بو میدن
    کنجد تصفیه شده بی بو هم بخاطر مفید بودنش خوبه.
    روغن زیتون تصفیه شده مخصوص پخت و پز هم عالیه که نمیدونم ایرانی داره یا نه.روغن هسته انگور هم فوق العاده ست.اما لادن مسلما قیمت مناسب تری داره.از نظر سلامتی هم روغن کانولای لادن.
    اینم بگم که مواد مصرفی خانواده ها سلیقه ایه.سلیقه و نظر بقیه دوستان هم محترمه که حتما میان راهنمایی میکنن.
    سرخ کردنی اویلا هم من مصرف کردم بو نمی داد
    mehr66 و helia59 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #4226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36155
    پسند کرده
    55077
    فیونا جون اگر برنجت یک دست و بدون خرده هست و خوب الک شده همانی که دوستان گفتند البته جای خنک و خشک حرف اول را می زنه غیر از نمک و سیر اما اگر خرده داره و البته قدیمی باشه زودتر خراب می شه فکر نکنم 20 کیلو زیاد باشه این مال برنجهای خیلی زیاده معمولا برنجهای خرده و حتی مغز های خرد شده زودتر خراب می شه
    کوئین, فیونا, mehr66 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #4227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    تو را خدا یکی به من بگه میشه رب گوجه فرنگی فریز کرد ؟؟؟؟ طعم و رنگش عوض نمیشه ؟؟؟؟به دادم برسید هزار و یک روش امتحان کردم اما همش رب تو یخچال خراب میشه به ذهنم زد وعده ای فریزش کنم خوب میشه آیا ؟؟؟؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #4228
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,166
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86685
    پسند کرده
    76051

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    تو را خدا یکی به من بگه میشه رب گوجه فرنگی فریز کرد ؟؟؟؟ طعم و رنگش عوض نمیشه ؟؟؟؟به دادم برسید هزار و یک روش امتحان کردم اما همش رب تو یخچال خراب میشه به ذهنم زد وعده ای فریزش کنم خوب میشه آیا ؟؟؟؟
    عزیزم هیچیش نمیشه با خیال راحت فریز کن
    مونا 18 و Nicole68 این نوشته را پسندیده.

  6. #4229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    24
    دوستان من دیدم شما تو بخش میزهای مهمونی همش از این سالادای توپکی درست میکنید. دستورشو دادم به دوستم برای مهمونیش. راستش موقعیت نشده بود خودم درست کنم.
    فرداش اومد خیلی شاکی گفت اصلا طعمش خوب نبوده و خیلی طعم اون هویج و... خرد شده روش احساس میشده . میخواستم ببینم واقعا اینطوره یا سلیقه ایه؟؟
    آخه من دیدم همه درست میکنن گفتم حتما خوشمزه و همه کس پسنده

  7. #4230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    دوستان من دیدم شما تو بخش میزهای مهمونی همش از این سالادای توپکی درست میکنید. دستورشو دادم به دوستم برای مهمونیش. راستش موقعیت نشده بود خودم درست کنم.
    فرداش اومد خیلی شاکی گفت اصلا طعمش خوب نبوده و خیلی طعم اون هویج و... خرد شده روش احساس میشده . میخواستم ببینم واقعا اینطوره یا سلیقه ایه؟؟
    آخه من دیدم همه درست میکنن گفتم حتما خوشمزه و همه کس پسنده
    دوست خوبم کلا سالاد ها سلیقه ایه و مخصوصا تزیین روش !
    یکی هویجو میپسنده یکی کلم ها رو یکی با جعفری میپسنده
    من خودم پیاز رو تو سالاد شیرازی دوس ندارم ... یا خیلی ریز میکنم یا خودم تنها باشم نمیریزم ، نمیشه بگم " من سالاد شیرازی دوس ندارم " !
    بنظر من چون بار اولشون بوده طعم رو خیلی وارد نبودن ، بهتره یه بار دیگه امتحان کنن با یه سبزی دیگه برای روش
    ماناسهیل و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.

  8. #4231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    24
    نیوشا چون در چند رنگ درست کردن ولی میگن کلا طعم اون سبزیجات روی توپ غالب بوده. مثلا طعم کلم. هویج یا ...
    نمیدونم والا . من گفتم همه کس پسنده

  9. #4232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18105
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    دوستان من دیدم شما تو بخش میزهای مهمونی همش از این سالادای توپکی درست میکنید. دستورشو دادم به دوستم برای مهمونیش. راستش موقعیت نشده بود خودم درست کنم.
    فرداش اومد خیلی شاکی گفت اصلا طعمش خوب نبوده و خیلی طعم اون هویج و... خرد شده روش احساس میشده . میخواستم ببینم واقعا اینطوره یا سلیقه ایه؟؟
    آخه من دیدم همه درست میکنن گفتم حتما خوشمزه و همه کس پسنده
    ذائقه آدمها با هم تفاوت داره یکی یه چیزی رو می پسنده که شاید بقیه نپسندن
    دوست شما هم باید ذائقه مهموناشو در نظر می گرفت بعد براشون منو تهیه می کرد
    سبزیجاتی مثل هویج و کلم طعم غالبی دارن نسبت به سیب زمینی که توی سالاد توپی به کار میره
    شما تقصیری نداری که پیشنهاد دادی
    اونی که میخواد برای مهمون غذا درست کنه یا باید مهموناشو خوب بشناسه یا برای اولین بار یه چیزی رو برای مهمون درست نکنه که با این مسائل روبرو بشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما