نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5369Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,201 به 4,208 از 4914
  1. #4201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1590
    پسند شده
    23185
    پسند کرده
    19774
    سلام
    دوستای عزیزی که لواشک رو به صورت گل رز پیچیده بودن میشه ی نفر لطف کنه و روش پیچیدنش رو به صورت تصویری بزاره؟(برای ارسال برای ی دوست میخوامش)
    ...
     
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. #4202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرزانه سادات آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    110
    سلام دوستان
    نمیدونم جای درستی سوالم مطرح می کنم یا نه. اگه جای سوالم درست نیست به بزرگی خودتون ببخشید

    من یه گوشتکوب برقی خریدم که سرش استیله
    میخواستم بدونم اگه توی قابلمه تفلون چیزی باش میکس کنم کف قابلمه رو خراب نمیکنه؟ خش نمی اندازد؟
    ممنون

  3. #4203
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1032
    پسند شده
    29086
    پسند کرده
    17415

    ویترین مدال ها

    دوستای مهربون من وقتی میگو با خمیر بنیه درست میکنم میگو رو که تو روغن میندازم جمع میشه و گرد و قلنبه میشه
    و مثل میگو های رستوران ها نمیشه.
    ممنون میشم اگه دوستان تجربه ای در این زمینه دارن کمک بکنن
    گونش و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #4204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3420
    پسند کرده
    4261
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    دوستای مهربون من وقتی میگو با خمیر بنیه درست میکنم میگو رو که تو روغن میندازم جمع میشه و گرد و قلنبه میشه
    و مثل میگو های رستوران ها نمیشه.
    ممنون میشم اگه دوستان تجربه ای در این زمینه دارن کمک بکنن
    والا بهجت جون منم این مشکلو دارم روش تخصصیشم بلد نیستما اما الان که سوال شما رو خوندم اولین گزینه فرو کردن خلال دندون به نظرم میاد که خوب باشه...
    نمی دونم چی شد با سوال شما به این نتیجه رسیدم!باورتون نمی شه چقد قبلا فکر کرده بودم که چیکار کنم اینقد ضایع نباشن این میگوها!
    .
     
    Behjat, aydaa و تپل طلا این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  5. #4205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,329
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    536
    پسند شده
    18429
    پسند کرده
    17514
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    دوستای مهربون من وقتی میگو با خمیر بنیه درست میکنم میگو رو که تو روغن میندازم جمع میشه و گرد و قلنبه میشه
    و مثل میگو های رستوران ها نمیشه.
    ممنون میشم اگه دوستان تجربه ای در این زمینه دارن کمک بکنن
    بهجت جان اگه دم میگو رو جدا نکنی موقع سرخ کردن گرد نمیشه
    در مورد گرد شدنش من همینقدر می دونم
    Behjat, Nicole68, Negara و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #4206
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,332
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    8150
    پسند کرده
    7498
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه سادات نمایش پست ها
    سلام دوستان
    نمیدونم جای درستی سوالم مطرح می کنم یا نه. اگه جای سوالم درست نیست به بزرگی خودتون ببخشید

    من یه گوشتکوب برقی خریدم که سرش استیله
    میخواستم بدونم اگه توی قابلمه تفلون چیزی باش میکس کنم کف قابلمه رو خراب نمیکنه؟ خش نمی اندازد؟
    ممنون
    چرا فرزانه جان خط می اندازه اساسی. من یک قابلمه قراضه رو برای میکس کردن سوپ و اینها استفاده می کنم.
    فرزانه سادات, سالاری, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #4207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,577
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    39012
    پسند کرده
    59261
    سلام ببخشید من امروز قلم دیدم خریدم تا الان قلم نپختم من باید مثل گوشت بپزم و ابش را فقط نگاه دارم ؟ درست فهمیدم
    ممنون می شوم تجربیاتتون را در اختیارم بگذارید یک دنیا ممنون از لطفتون
    بانـــو این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #4208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,912
    میزان امتیاز
    357
    پسند شده
    24620
    پسند کرده
    24171
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    سلام ببخشید من امروز قلم دیدم خریدم تا الان قلم نپختم من باید مثل گوشت بپزم و ابش را فقط نگاه دارم ؟ درست فهمیدم
    ممنون می شوم تجربیاتتون را در اختیارم بگذارید یک دنیا ممنون از لطفتون
    سلام
    من قلم رو اینجوری میپزم :
    بعد از اینکه خوب شستمش ، با یه پیاز و چند تا حبه سیر و خیلی کم نمک میذارم توی زودپز تا حسابی بپزه (حدود دو ساعت داخل زودپز)
    اگه روی قلم ژله ای بود ، بعد از پخت اونا رو جدا میکنم و همراه مغز استخوون حسابی میکس میکنم و به آب قلم اضافه میکنم
    بعد از صافی رد میکنم و داخل ظرف های در دار فریزری میریزم و بعد از سرد شدن فریز میکنم و برای خورشت ها ، سوپ ، آش ، تاس کباب و ... استفاده میکنم.
    راضیه.ن, بانـــو, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما