نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,193 به 4,200 از 4802
  1. #4193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    24
    دوستان من هر چی گشتم طرز تهیه پیاز داغ کریپسی رو پیدا نکردم. یه خدا خیر داده لینک بده بهم. ممنون ن ن

  2. بانک بند ناف
  3. #4194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چيلي آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    593
    پسند کرده
    601
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    دوستان من هر چی گشتم طرز تهیه پیاز داغ کریپسی رو پیدا نکردم. یه خدا خیر داده لینک بده بهم. ممنون ن ن
    پشت صحنه آشپزخــــــــــــــــــــ ــــــانه!!
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,088
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    10022
    پسند کرده
    14006
    سلام خانمهای عزیز,ما برای پیتزا همیشه از پنیرهای بسته بندی که رنده شدس استفاده میکنیم حالا میخوایم یه نوع دیگه هم بگیریم که باهم قاطی کنیم که باعث کش اومدن وخوشمزه تر شدن پیتزا بشه اما نمیدونیم چه پنیری باشه,بین این پنیرا موندم . پنیر گودا،پنیر پارمسان,پنیر موتزارلا ؟ممنون میشم کمکم کنید.

    سوال بعدیم اینه که پنیر ماسکارپونه شوره؟چون برای چیز کیک میخوام و من چیز کیکی که طعمش شوره رو دوست ندارم .
    *Afsaneh* و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  5. #4196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr66 نمایش پست ها
    سلام خانمهای عزیز,ما برای پیتزا همیشه از پنیرهای بسته بندی که رنده شدس استفاده میکنیم حالا میخوایم یه نوع دیگه هم بگیریم که باهم قاطی کنیم که باعث کش اومدن وخوشمزه تر شدن پیتزا بشه اما نمیدونیم چه پنیری باشه,بین این پنیرا موندم . پنیر گودا،پنیر پارمسان,پنیر موتزارلا ؟ممنون میشم کمکم کنید.

    سوال بعدیم اینه که پنیر ماسکارپونه شوره؟چون برای چیز کیک میخوام و من چیز کیکی که طعمش شوره رو دوست ندارم .
    پنیر موزارلا از همه بیشتر کش میاد


    ماسکارپونه هم اصلا شوری نداره مناسب ترین پنیر برای تیرامیسو و چیزکیکه
    mehr66, *Afsaneh*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #4197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,088
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    10022
    پسند کرده
    14006
    ممنونم زیبا جون خیلی لطف کردی عزیزم
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  7. #4198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr66 نمایش پست ها
    سلام خانمهای عزیز,ما برای پیتزا همیشه از پنیرهای بسته بندی که رنده شدس استفاده میکنیم حالا میخوایم یه نوع دیگه هم بگیریم که باهم قاطی کنیم که باعث کش اومدن وخوشمزه تر شدن پیتزا بشه اما نمیدونیم چه پنیری باشه,بین این پنیرا موندم . پنیر گودا،پنیر پارمسان,پنیر موتزارلا ؟ممنون میشم کمکم کنید.

    سوال بعدیم اینه که پنیر ماسکارپونه شوره؟چون برای چیز کیک میخوام و من چیز کیکی که طعمش شوره رو دوست ندارم .
    دوست عزیز من از پنیر فیلا فیلا استفاده میکنم. یکبار امتحان کن شاید خوشت بیاد.این عکسش


    اینم یه سری توضیحات درباره ی نگهداری و مصرف این پنیر.

    فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
    پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد
    یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.
    حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را 4 الی 5 دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر 5 دقیقه در فر بماند) .
    پنیر فیلا فیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.بهترین دما برای نگهداری این محصول 4 الی 8 درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد.چنانچه این پنیر اشتباها فریزر گردد، معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:
    ــ کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کشدار شدن پنیر؛
    ــ جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب.
    ــ سوختن پروتئین ها .
    موارد مصرف پنیر فیلا فیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها می باشد.
    خورش بادمجون
     
    باران67, *Afsaneh*, mehr66 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #4199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,088
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    10022
    پسند کرده
    14006
    سمیرجان خیلی ممنون, امروز میگردم ببینم این پنیر رو پیدا میکنم چون قصدمه چند نوع بخرم
    fahim68 و samir این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  9. #4200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    508
    پسند کرده
    3142
    خانما قضیه این استراحت شیرینی ها چیه؟!
    چرا بعضی ها رو باید استراحت بدیم حتی برای بعضی از شیرینی ها یه روز!
    اگه استراحت ندیم چی میشه؟!
    و آیا باید بعد از استراحت دوباره ورزش بدیم؟
    ممنون
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    لطفا برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستین.
    ممنونم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما