نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,177 به 4,184 از 4806
  1. #4177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    180
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145
    دوستان
    ما تو خونه همیشه برنج ایرانی مصرف میکنیم.. اما الان ماههای آخر بارداری هستم و میخوام یه ذره برای بعد از زایمان هم برنامه ریزی کنم... چون اونموقعمهمون خواهم داشت یه برنج میخوام که راحت و بیدردسر بتونم بپزم.. از این برنج های دونه بلند شما چه برندی رو معرفی میکنید که بو نده و خوب باشه؟
    مثلا آوازه ؟
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

  2. #4178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2390
    سلام . هر چی گشتم نتوانستم ، طرز رول کردن گوجه فرنگی ( فکر کنم اولین بار المیرا خانم گذاشتن ) همان که گوجه را برش برش میدادی و بعدش رول میشد و به شگل گل رز میشد . ممنون
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #4179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    سلام . هر چی گشتم نتوانستم ، طرز رول کردن گوجه فرنگی ( فکر کنم اولین بار المیرا خانم گذاشتن ) همان که گوجه را برش برش میدادی و بعدش رول میشد و به شگل گل رز میشد . ممنون
    دوست عزيز لطفا لينك زير روببينيد:
    تزئینات با گوجه
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  4. #4180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami moeen نمایش پست ها
    دوستان
    ما تو خونه همیشه برنج ایرانی مصرف میکنیم.. اما الان ماههای آخر بارداری هستم و میخوام یه ذره برای بعد از زایمان هم برنامه ریزی کنم... چون اونموقعمهمون خواهم داشت یه برنج میخوام که راحت و بیدردسر بتونم بپزم.. از این برنج های دونه بلند شما چه برندی رو معرفی میکنید که بو نده و خوب باشه؟
    مثلا آوازه ؟
    فکر کنم مژده و خاطره خوب باشه و ویکتوریا که شنیدم دیگه تو بازار نیست.برنج باسماتی واقعی بو نمیده.من چون شفته کن قهارم همیشه مقداری برنج هندی دارم که به نسبت دو به یک با برنج دودی مخلوط شده و هروقت بخوام پلوی مخلوط مثل لوبیا پلو درست کنم ازش استفاده میکنم . بخاطر ترکیبش با دودی بسیار هم خوش عطره.
    من مارکای دیگه رو نمیشناسم.دوستان دیگه هم میان نظر میدن.
    nasrin r, mami moeen و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  5. #4181
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami moeen نمایش پست ها
    دوستان
    ما تو خونه همیشه برنج ایرانی مصرف میکنیم.. اما الان ماههای آخر بارداری هستم و میخوام یه ذره برای بعد از زایمان هم برنامه ریزی کنم... چون اونموقعمهمون خواهم داشت یه برنج میخوام که راحت و بیدردسر بتونم بپزم.. از این برنج های دونه بلند شما چه برندی رو معرفی میکنید که بو نده و خوب باشه؟
    مثلا آوازه ؟
    برنج اوازه خیلی بده اصلا عطر نداره ری نداره مثل جو میمونه خلاصه اینکه گول تبلیغاتشونو نخورین
    *سیندرلا*, samir, fahim68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #4182
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    ببین مونا جان...روغن به خاطر اینکه نمیذاره هوا به مواد برسه از کپک و خرابی هم جلوگیری می کنه...حالا تو پوره ی سیر من روغن رو زدم که سیر سالم بمونه ...اما وقتی روغن هست و میخوای مزه دارش کنی موردی نباید پیش بیاد...من که پوره سیرمو تو یخچال نگه داشتم و چون مدت کمی هم بیشتر نموند نمی تونم بگم چقد موندگاره... ایشالا دوستان رانمایی کنن...اما 99% می گم چند تادونه زیر روغن خرابی نخواهد داشت اینجور منظورمه:

    شاخ و برگ گیاهان : شوید و جعفری و گشنیز و پیازچه و ترخون و نعنا و مرزنجوش و رزماری و اویشن و پونه کوهی و مریم گلی

    ادویه جاتم هست :
    خشک تکه های فلفل قرمز• میخک
    • کاری
    • انیسون ستاره
    • هل
    • خردل
    • فلفل سیچوان
    • گشنیز
    • زیره سیاه
    • دانه رازیانه
    • کاراوی
    • فلفل قرمز
    • دارچین
    اگر مواد تازه به روغن میزنین باید تو یخچال نگهداری شه من تجربشو داشتم سیر در روغن رو بیرون از یخچال گذاشتم بعد ۲ ۳ هفته بو گرفته بود
    hengamehh, Nicole68, fahim68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #4183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3320
    پسند کرده
    4196
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    اگر مواد تازه به روغن میزنین باید تو یخچال نگهداری شه من تجربشو داشتم سیر در روغن رو بیرون از یخچال گذاشتم بعد ۲ ۳ هفته بو گرفته بود
    سلام
    بوی چی منظورتونه؟
    پیتزا
     

    می دونم که می تونم

  8. #4184
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    سلام
    بوی چی منظورتونه؟
    بوی بد فاسد شدگی


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما