نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,169 به 4,176 از 4804
  1. #4169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    دو ستان کد بانو شما روغن زیتون با چی طعم دار می کند؟؟؟با این کار بوش گم میشه؟؟؟
    اولین گزینه پوره سیر هست که عالیییییییییییییییییه و اصلا بویی هم نمی مونه
    گزینه های بعدی که اگه خیلی روغن زیتونت زیاده:
    رزماری
    دانه فلفل سیاه
    فلفل قرمز تازه یا خشک(بسته به ذائقه)
    گشنیز دلخواه
    روش هم از اینجا می تونید بخونید:
    Welcome to Shamshiri cafe: flavotred oil- طرز تهیه روغن های مزه دار

    یا کلا سرچ کنید flavotred-oil تا ایده های خیلی جالب رو هم ببینید
    پیتزا
     
    fahim68 و سمنو این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  2. #4170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12042
    دوستان چجوری تلخی رنده پوست پرتقال رو بگیرم؟
    چند بار بجوشونم؟
    و این که اندازه خلال ها باید چقدر باشه؟
    لطفا توضیح کامل بدید

  3. #4171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,061
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55015
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    دوستان چجوری تلخی رنده پوست پرتقال رو بگیرم؟
    چند بار بجوشونم؟
    و این که اندازه خلال ها باید چقدر باشه؟
    لطفا توضیح کامل بدید

    بهناز جون معمولا سه الی 4 بار باید بجوشانید تا تلخیش بره
    پرنسس.م و fahim68 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #4172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12042
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بهناز جون معمولا سه الی 4 بار باید بجوشانید تا تلخیش بره
    شکر نیازی نیست اضافه کنم؟

  5. #4173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    شکر نیازی نیست اضافه کنم؟

    نه دوست عزیز احتیاجی نیست. اگه میخوای مربا درست کنی اول چند بار خلال پوست پرتقال رو بجشون و ابش رو عوض کن و بعد شربت رو درست کن و خلال هایی که تلخیش گرفته شده رو داخلش بریز.
    اگه برای غذا هم میخواهید که به همین صورت چند بار بجشونید تا تلخیش گرفته بشه و بعد بذارید خشک بشه..
    اندازه ی خلال ها هم سلیقه ایی هست. برای غذا هرچه باریک تر خوشگلتر. برای مربا هم باریکش قشنگه.. مدل گل هم میتونید درست کنید.
    تپل طلا, fahim68 و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  6. #4174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    اولین گزینه پوره سیر هست که عالیییییییییییییییییه و اصلا بویی هم نمی مونه
    گزینه های بعدی که اگه خیلی روغن زیتونت زیاده:
    رزماری
    دانه فلفل سیاه
    فلفل قرمز تازه یا خشک(بسته به ذائقه)
    گشنیز دلخواه
    روش هم از اینجا می تونید بخونید:
    Welcome to Shamshiri cafe: flavotred oil- طرز تهیه روغن های مزه دار

    یا کلا سرچ کنید flavotred-oil تا ایده های خیلی جالب رو هم ببینید
    عزیز خیلی ممنون از مطلب مفیدتون فقط سوال جدید برام پیش امد
    این روغن باید در یخچال نگه داشته شود و توی چه مدتی باید مصرف بشه ؟؟؟
    بازم ممنون
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #4175
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86583
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    عزیز خیلی ممنون از مطلب مفیدتون فقط سوال جدید برام پیش امد
    این روغن باید در یخچال نگه داشته شود و توی چه مدتی باید مصرف بشه ؟؟؟
    بازم ممنون
    دوست عزیز
    یه نمونه روغن طعم دار شده با سیر ،در این پست مطالعه بفرمایین:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b467.html

    البته من بیشتر جنبه نگهداری سیرش برام مهم بود نه روغن مزه دار بشه
    fahim68, Nicole68 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  8. #4176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    عزیز خیلی ممنون از مطلب مفیدتون فقط سوال جدید برام پیش امد
    این روغن باید در یخچال نگه داشته شود و توی چه مدتی باید مصرف بشه ؟؟؟
    بازم ممنون
    ببین مونا جان...روغن به خاطر اینکه نمیذاره هوا به مواد برسه از کپک و خرابی هم جلوگیری می کنه...حالا تو پوره ی سیر من روغن رو زدم که سیر سالم بمونه ...اما وقتی روغن هست و میخوای مزه دارش کنی موردی نباید پیش بیاد...من که پوره سیرمو تو یخچال نگه داشتم و چون مدت کمی هم بیشتر نموند نمی تونم بگم چقد موندگاره... ایشالا دوستان رانمایی کنن...اما 99% می گم چند تادونه زیر روغن خرابی نخواهد داشت اینجور منظورمه:


    مواد دیگه :
    مغزها بدام...بادام زمینی ...پسته...پکن...گردو و فندق و..


    مرکبات لیمو...نارنگی...گریپ فروت...پرتقال...کامکوات و...
    نام: flavored-oils-citrus-oils_270.jpg نمایش: 187 اندازه: 73.9 کیلو بایت

    چیزای معطر مثل سیر و پیاز و موسیر و پیازچه و زنجبیل و...
    نام: flavored-oils-aromatics-oils_270.jpg نمایش: 181 اندازه: 61.3 کیلو بایت

    شاخ و برگ گیاهان : شوید و جعفری و گشنیز و پیازچه و ترخون و نعنا و مرزنجوش و رزماری و اویشن و پونه کوهی و مریم گلی

    ادویه جاتم هست :
    خشک تکه های فلفل قرمز• میخک
    • کاری
    • انیسون ستاره
    • هل
    • خردل
    • فلفل سیچوان
    • گشنیز
    • زیره سیاه
    • دانه رازیانه
    • کاراوی
    • فلفل قرمز
    • دارچین
    پیتزا
     
    ویرایش توسط Nicole68 : ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ در ساعت ۰۸:۱۹ بعد از ظهر
    مونا 18, باران67, fahim68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما