نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,153 به 4,160 از 4808
  1. #4153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    دوستای گل
    ایا کسی تا بحال ته چین را در پلوپز پخته . اگه پخته چجوری
    ؟؟؟؟
     
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  2. بانک بند ناف
  3. #4154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    64
    سلام
    دستور کله جوش نداریم؟ هر چی می گردم عکسه اما دستورش نیست

  4. #4155
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پاک سیما نمایش پست ها
    سلام
    دستور کله جوش نداریم؟ هر چی می گردم عکسه اما دستورش نیست
    عزیزم این تاپیک رو مطالعه بفرمایین

    غذاها و خوردنیهای استان اصفهان
    کلیییییییییی کال جوش داره
    و اینم از دستوری که من همیشه باش کار میکنم:
    آبگوشت و دیزی
    ostooreh, پاک سیما, sabooha و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #4156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242
    خانومای گل چون عجله دارم اینجاهم میپرسم و بعدش پاک میکنم واسه تبوله گندمی که بعنوان بلغورتبوله دادن بهم گندم ریز وخردشدست همینه ایا؟تو ابجوش خوابوندمش ولی فکرنکنم نرم بشه این خیلی سفته .بایدبپزمش؟یا اصلا این بلغورنیست؟!
    nazanin88 این نوشته را پسندیده.

  6. #4157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    دوستان
    میشه خرمالو رو پوره کنم و بذارم فریزر؟؟؟بعدا باهاش کیک و دسر بدرستم.
    کم کم دارن خراب میشن.بنا به شرایطی نمیتونم الان باهاشون چیزی بدرستم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  7. #4158
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sabooha نمایش پست ها
    دوستان
    میشه خرمالو رو پوره کنم و بذارم فریزر؟؟؟بعدا باهاش کیک و دسر بدرستم.
    کم کم دارن خراب میشن.بنا به شرایطی نمیتونم الان باهاشون چیزی بدرستم.
    بله عزیز دلم.چرا که نه
    پوره کن و فریز کن
    من قالب سیلیکونی مافین دارم میریزم داخلش و تا یخ بست از قالب در میارم میذارم تو نایلون و فریزر میذارم و هر دفه یکی از اون گردالی ها رو برمیدارم ناز و راحت
    میتونی برا دسر کیک و یا داخل شیر استفاده کنی برا شیر خرمالو
    sabooha, aydaa, Nicole68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #4159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazanin88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    285
    نقل قول نوشته اصلی توسط سمنو نمایش پست ها
    دوستان شما تا به حال تجربه استفاده از روغن نارگیل برای آشپزی داشتین؟ طعم و بوش چطوره؟ یه سری تحقیقات میگن از روغن زیتون هم بهتره!
    سلام . من یه خورده روغن نارگیل دارم که نمیدونم چی کارش کنم. یه بار اشتباهی ریختم تو ماهیتابه برا سرخ کردن. بوش اصلا جالب نیست. شک کردم که اصلا خوردنی باشه یا نه.
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

  9. #4160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56397
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    سلام عزیزان
    من میخوام پیراشکی گوشت (یامرغ) درست کنم واماده (البته نپخته هااااااا) بزارم تو فریزر تا هروقت بخوام استفاده بکنم...
    ولی نمیدونم با چ دستوری
    آلبته قبلنا با دستور شف طیبه پیراشکی گوشت درست میکردم که اون سرخ کردنی بود وباهاش هیچ مشکلی هم نداشتم تو فریزر بسته بندی میکردم واصلا خراب نمیشد.
    ولی حالا میخوام طریقه پختش توی فر باشه نه با روغن...
    شما چه خمیری رو پیشنهاد میدید!
    اگه خمیر معرکه باشه فریز میشه!
    خودمو کشتم با این سوال کردنم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما