نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,145 به 4,152 از 4808
  1. #4145
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط مانی بهار نمایش پست ها
    چه جالب منم همین سوال رو داشتم
    فقط مشکل سرخ کردن دارم
    کوفته باقالی عین کوفته است؟
    همنام جونم
    من هر زمان باقالی پلوم اضافه میاد این کوفته رو درست می کنم برنج و شوید و باقالیش که آماده اس.گوشت چرخ کرده اضافه می کنم و ادویه (من فلفل سیاه و گلپر می زنم) و مثل همه کوفته ها سسش رو درست می کنم.
    عطرش عالیه و طعمش هم متفاوت.حتی میشه داخل کوفته رو زرشک و پیاز داغ و.... هم گذاشت که من همیشه ساده درست کردم
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  2. #4146
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163
    ممنون زهرا جون اینا دیگه باقالی پلو هم نمی خورن
    باهاش شامی درست کردم با قالب پیراشکی بزرگ مثل پیراشکی درست کردم و فیلینگش هم پنیر پیتزا ریختم خیلی خوشمزه شد
    غذا
     
    زهرا س.پ و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  3. #4147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7078
    پسند کرده
    5646
    دوستان شما تا به حال تجربه استفاده از روغن نارگیل برای آشپزی داشتین؟ طعم و بوش چطوره؟ یه سری تحقیقات میگن از روغن زیتون هم بهتره!
    کوئین این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  4. #4148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    سلام کدبانوهای عزیز.
    خانوما ی سوال دارم. عایا میشه اب گریپ فوروت رو مثل ابلیمو گرفت و مثلا توشیشه برای 2ماه تو یخچال نگه داشت؟؟؟
    ممنون

  5. #4149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز.
    خانوما ی سوال دارم. عایا میشه اب گریپ فوروت رو مثل ابلیمو گرفت و مثلا توشیشه برای 2ماه تو یخچال نگه داشت؟؟؟
    ممنون
    مينا جون در اين صورت آب گريپ فروت بسيار تلخ ميشه .
    باران67 و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  6. #4150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    سلام
    یادمه قدیما یجای قبلا دیدم از پولکی های رسوب شده مجدد پولکی درست کرده بودن کسی دستورکار بلد ؟؟؟؟
    اخه یه عالمه پولکی در اثر تغییر دادن ظرفشون توی خونه رسوب کردن حیفم امد روان سطل زباله بشن
    فكر كنم اگه با حرارت ملايم دوباره ذوبشون كني و بريزي تو سيني چرب شده خوب بشه
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  7. #4151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    نوشته ها
    341
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    510
    پسند کرده
    3147
    سلام.
    2 تا سوال دارم :
    برای غذاهای گوشتی مث قورمه سبزی , قیمه , خورش به و .......... گوشت رو با پیاز سرخ می کنین؟ سرخ کردن یا نکردن چه فرقی می کنه؟!
    دومی هم اینکه , چرا بیشتر خانما تو آموزش هاشون , گفتن "سیب زمینی آبپز شده رو بلافاصله رنده می کنن"؟
    چرا داغ داغ؟؟؟
    sabooha و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    لطفا برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستین.
    ممنونم.

  8. #4152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانوی مهربون نمایش پست ها
    سلام.
    2 تا سوال دارم :
    برای غذاهای گوشتی مث قورمه سبزی , قیمه , خورش به و .......... گوشت رو با پیاز سرخ می کنین؟ سرخ کردن یا نکردن چه فرقی می کنه؟!
    دومی هم اینکه , چرا بیشتر خانما تو آموزش هاشون , گفتن "سیب زمینی آبپز شده رو بلافاصله رنده می کنن"؟
    چرا داغ داغ؟؟؟
    سلام عزیزم
    فکر میکنم
    گوشت را با پیاز تفت میدن برای اینکه وا نزه و چربیش هم بیاد بیرون . اگه مثلا توی قورمه سبزی سرخ بشه روغنش میاد بیرون و خورشت ما خوشمزه و خوشگلتر میشه.
    دوم اینکه سیب زمین اگه سرد بشه رنده کردنش سخت تر میشه . برای همین داغ رنده میکنیم
    ؟؟؟؟
     
    مریم بانوی مهربون و باران67 این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما