نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,121 به 4,128 از 4802
  1. #4121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    سلام به همه دوستان گل مامی سایتی. اساتید عزیز سوالی داشتم در مورد خوردن قارچ خام. تو خیلی از سالادهایی که دوستان در قسمت مطبخ میذارن دیدم که قارچ خام هم میریزن. میخواستم بدونم این قارچها رو چطوری باید شست که بطور خام قابل خوردن باشه؟ قارچهای صدفی تو کاه پرورش داده میشن ولی خب از موقعی که برداشت میشن و به دستمون میرسه کلی کثیفی به خودش میگیره که بنظرم باید با محلولهای ضدعفونی شسته بشن ولی خب قارچ خاصیت اسفنجی داره و اگه بخوایم خیسشون کنیم مواد رو به خودشون جذب میکنن. پس باید چیکار کنیم؟؟؟؟
    fahim68 و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4122
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,820
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    47150
    پسند کرده
    31224
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان گل مامی سایتی. اساتید عزیز سوالی داشتم در مورد خوردن قارچ خام. تو خیلی از سالادهایی که دوستان در قسمت مطبخ میذارن دیدم که قارچ خام هم میریزن. میخواستم بدونم این قارچها رو چطوری باید شست که بطور خام قابل خوردن باشه؟ قارچهای صدفی تو کاه پرورش داده میشن ولی خب از موقعی که برداشت میشن و به دستمون میرسه کلی کثیفی به خودش میگیره که بنظرم باید با محلولهای ضدعفونی شسته بشن ولی خب قارچ خاصیت اسفنجی داره و اگه بخوایم خیسشون کنیم مواد رو به خودشون جذب میکنن. پس باید چیکار کنیم؟؟؟؟
    کوئین عزیز من یک ظرف رو آب میکنم و قارچها رو داخل اون ظرف می ریزم تا خاکها و شنهاش بره بعد 1 قاشق چایخوری از محلول ضدعفونی تو ظرف می ریزم و میزارم ده دقیقه بمونه بعد از ده دقیقه تک تک قارچها رو با دست و آب ولرم میشورم البته میتونی از مایع ظرفشویی هم استفاده کنی ولی اونجوری خیلی قارچها لیز میشند و شستن تک تک قارچها سخت میشه ولی خیلیها هم هستند از مایع ضد عفونی استفاده نمیکنند و فقط با آب میشورند ولی فکر نکنم راه دیگه ای برای شستن قارچ باشه چون همونطور که گفتی بافت اسفجی داره و زودی له میشه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
    Hope, Negara, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  4. #4123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yangom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    461
    پسند کرده
    404
    یه سوال دوستان ! شما هل رو چطوری آسیاب میکنید؟من هل رو تو فریزر نگه میدارم که خشک بمونه واسه آسیاب راحت باشه بعد موقع آسیاب همینجوری سالم میندازم تو دستگاه پوستش جدا میشه و فقط خرد میشه یعنی بعضی هاش پودر میشه بقیش هم نامنظم آسیاب میشه از صافی هم رد نمیشه فک کنم واسه اینکه 5 یا 6 دانه (به اندازه مصرف) میندازم خوب آسیاب نمیشه نمی دونم کار من اشتباس ؟؟
    باقالی پلو
     

  5. #4124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    یانگوم جان تا دوستان وارد، بیان جواب بدن، اینو بگم که ما هل رو با پوستش تو ظرفای شیشه ای تو کابینت نگه میداریم و هر موقع میخوایم استفاده کنیم اول با دست از پوست سبزش جدا میکنیم و بعد دونه های اونو آسیاب میکنیم و اگه بخوایم دسر یا حلوا سیاه نشه دونه های هل رو بدون آسیاب کردن تو تنزیف میذاریم و گره میزنیم و تو مایه یا سس اون تنزیف رو میندازیم و آخر کار درش میاریم تا کل غذا یا حلوا یا دسر بدرنگ نشه. بنظر من اگه هل بره تو فریزر حالت خیسی پیدا میکنه و خشک آسیاب نمیشه. البته نمیدونم تا چه حد درسته.
    fahim68 و سمنو این نوشته را پسندیده.

  6. #4125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooneh 007 نمایش پست ها
    کوئین عزیز من یک ظرف رو آب میکنم و قارچها رو داخل اون ظرف می ریزم تا خاکها و شنهاش بره بعد 1 قاشق چایخوری از محلول ضدعفونی تو ظرف می ریزم و میزارم ده دقیقه بمونه بعد از ده دقیقه تک تک قارچها رو با دست و آب ولرم میشورم البته میتونی از مایع ظرفشویی هم استفاده کنی ولی اونجوری خیلی قارچها لیز میشند و شستن تک تک قارچها سخت میشه ولی خیلیها هم هستند از مایع ضد عفونی استفاده نمیکنند و فقط با آب میشورند ولی فکر نکنم راه دیگه ای برای شستن قارچ باشه چون همونطور که گفتی بافت اسفجی داره و زودی له میشه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
    پونه جون اینجوری بافت قارچ پر از اب نمیشه؟...من گاهی پیش میاد ی لحظه قارچ رو زیر اب میگیرم برش ک میزنم بازم اب به خودش گرفته
    شف طیبه توصیه میکنه که قارچ رو با دستمال مرطوب تمیز کنیم و اصلا نشوریم..ولی خب من راضی نمیشم
    من اول با ی دستمال مرطوب تمام قارچ رو تمیز میکنم و کاملا سفید میکنم بعد واسه چند لحظه قارج رو تو اب نمک میندازم بازم بی نصیب نمیمونه از اب
    hengamehh, pooneh 007, کوئین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #4126
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,820
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    47150
    پسند کرده
    31224
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    پونه جون اینجوری بافت قارچ پر از اب نمیشه؟...من گاهی پیش میاد ی لحظه قارچ رو زیر اب میگیرم برش ک میزنم بازم اب به خودش گرفته
    شف طیبه توصیه میکنه که قارچ رو با دستمال مرطوب تمیز کنیم و اصلا نشوریم..ولی خب من راضی نمیشم
    من اول با ی دستمال مرطوب تمام قارچ رو تمیز میکنم و کاملا سفید میکنم بعد واسه چند لحظه قارج رو تو اب نمک میندازم بازم بی نصیب نمیمونه از اب
    آخه آیدا جونم من احساس میکنم با دستمال مرطوب زیاد تمیز نمیشه من وقتی قارچها رو شستم تو یه سبد می زارم سریع آبش میره و اصلا آب تو بافتش نمیمونه
    aydaa, باران67, کوئین و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  8. #4127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماهپاره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    558
    پسند کرده
    368
    سلام به همه دوستان عزیز من یه سوال لواشکی دارم ...یواشکی نه . لواشکی
    همیشه لواشک آلو که درست میکنم یه رگه تلخی داره الوهای سالم و میریزم تو قابله با 1 استکان اب با حرارت ملایم تا نرم بشن اما تا کمی روی حرارت میمونه تلخ میشه .... و همچنین اب پرتقال هم که حرارت میدم واسه م تلخ میشه کسی علتشو میدونه متشکر میشم راهنمایی م کنه

  9. #4128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    755
    پسند کرده
    1399
    بچه ها من امشب ساعت 7 مهمون میاد برام میتونم سالاد شیرازیمو دوساعت قبلش بدرستم؟
    نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما