نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,113 به 4,120 از 4808
  1. #4113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    دوستان با هویج قرمز چیکار میشه کرد ؟؟ دوکیلویی هستش میترسم نعمت خدا حیف بشه

    از اوناست که مغز داخلش روشنه و پوسته و لایه های بیرونی قرمز رنگ !

  2. بانک بند ناف
  3. #4114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    دوستان برای در آوردن ژله از قالب راهی جز آبجوش نیست؟
    مثلا اگه نیم ساعت ژله رو توی دمای اتاق بذارم راحت از قالب جدا نمیشه؟
    معمولا از قالب پلاستیکی استفاده میکنم
    ببین دوستم من عموما اینکار رو میکنم ... اول دور تا دور ژله رو با چاقو جدا میکنم .. بعد قالب رو توی دستم قشنگ تکون میدم ... خیلی راحت جدا میشه و نیازی به آب نیست .. اینا مستلزم اینه که ژله رو بخوبی روی بخار کتری حل کرده باشی

    بعدشم ابجوش ؟ ریسکه ! ژله رو اب میکنه .. آب ولرم بزار ولی مدتش رو بیشتر کن
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  4. #4115
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    دوستان با هویج قرمز چیکار میشه کرد ؟؟ دوکیلویی هستش میترسم نعمت خدا حیف بشه

    از اوناست که مغز داخلش روشنه و پوسته و لایه های بیرونی قرمز رنگ !
    یعنی با هویجای معمولی فرق میکنه ؟ عکسشو میشه بزاری ببینیم چه شکلیه ؟ بدرد اب هویج نمیخوره ؟

    ================
    لطفا سوال منو جواب بدین
    من ۳ تا دونه کلم سنگ متوسط گرفتم برای کلم پلو شیرازی کافیه ؟
    باید پوستشو بکنم ؟ خورد کنم بعد بپزم ؟ اخه خیلی سفته
    چقدر طول میکشه تا بپزه ؟
    چیز دیگه هم میشه با این کلما درست کرد ؟
    fahim68 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #4116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانـــو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1218
    پسند کرده
    319
    دوستان لطف میکنید جواب سوال من رو هم بدید
    میشه کدو حلوایی رو فریز کرد ؟اگر بله خام یا پخته؟
    نگاهم به آسمان است...

  6. #4117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    من پخته و پوره شده اش را فریز کردم برای کیک خوب بود خامش را هم برای ریختن در سوپ خوب مونده بود اما ممکنه برای سایر مصارف خاص مثل مربا خوب نباشه


    نقل قول نوشته اصلی توسط بهانه91 نمایش پست ها
    دوستان لطف میکنید جواب سوال من رو هم بدید
    میشه کدو حلوایی رو فریز کرد ؟اگر بله خام یا پخته؟
    aydaa و بانـــو این نوشته را پسندیده.

  7. #4118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13825
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    یعنی با هویجای معمولی فرق میکنه ؟ عکسشو میشه بزاری ببینیم چه شکلیه ؟ بدرد اب هویج نمیخوره ؟

    ================
    لطفا سوال منو جواب بدین
    من ۳ تا دونه کلم سنگ متوسط گرفتم برای کلم پلو شیرازی کافیه ؟
    باید پوستشو بکنم ؟ خورد کنم بعد بپزم ؟ اخه خیلی سفته
    چقدر طول میکشه تا بپزه ؟
    چیز دیگه هم میشه با این کلما درست کرد ؟
    شیرین بیان جان مامانم با این کلم ها یه آش محلی می پزه که مناسب این فصل و بخصوص سرماخوردگیه. ما بهش میگیم آش کلم. دستورش رو بلد نیستم ولی اگه دوست داشتی ازش میپرسم.
    کوئین و شیرین بیان این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #4119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36154
    پسند کرده
    55051
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    شیرین بیان جان مامانم با این کلم ها یه آش محلی می پزه که مناسب این فصل و بخصوص سرماخوردگیه. ما بهش میگیم آش کلم. دستورش رو بلد نیستم ولی اگه دوست داشتی ازش میپرسم.
    اینم دستور آش کلم

    غذاها و خوردنیهای آذربایجان
    aydaa, کوئین و شیرین بیان این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #4120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1571
    پسند کرده
    1362
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    سلام خانومای هنرمند. من در دم کردن برنج قهوه ای مشکل دارم. کسی راهی داره برای اینکه برنج قهوه ای هم مغز پخت بشه هم خوب دم بکشه؟
    من از برنج قهوه ای هاتی کارا استفاده میکنم و طبق دستورالعملش درست کردم ولی در آخر کار اصلا از شکلش خوشم نیومد. شبیه کته ای بود که دونه هاش نپخته بودن.
    کوئین عزیز من برنج قهوه ای رو توی پلوپز مثل برنج سفید می پزم و مشکلی هم ایجاد نمیشه. حتی گاهی با برنج سفید هم قاطی می کنم و می پزم!
    حالا که بحث برنج قهوه ای شد منم سوالمو بپرسم.
    من خودمم برنج قهوه ای هاتی کارا می خرم ولی یکی از دوستان شمالی ام گفت که برنج قهوه ای هاتی کارا در حقیقت برنج قهوه ای نیست بلکه برنج سفیدیه که قبل از برداشت بارون خورده و خراب شده و رنگش تغییر کرده. این مسئله درسته بنظرتون؟
    کلا برنج قهوه ای و برنج سفید دو نوع مختلفن آره؟ آخه من قبلنا فکر می کردم برنج سفید قبل از اینکه ساب بخوره و لایه سبوس دومش جدا بشه برنج قهوه ای هست!
    hengamehh, aydaa و کوئین این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما